Sabina  Clark
Sabina Clark

Povaha
Zvedavá a nadšená do nových dobrodružstiev. Nadchne sa nad novými vecami. Vie sa aj ľahko uraziť alebo nahnevať. Je milovníčka zvierat a sexy chlapov, na ktorých ma slabosť. Rada sa venuje rôznym veciam v jej živote. Je bláznivá, je za každú srandu, alebo si urobiť žarty z ľudí, ktorý jej nerozumejú. Je to malé slniečko, ktoré rozveselí a zlepší deň každému svojou pozitívnou energiou. No má i svoje slabé chvíľky, kde sa uzavrie do seba a nepustí k sebe nikoho. Má problém nadviazať s niektorými ľuďmi kontakt. Je slušná a starostlivá k osobám, ktoré ma rada. Je to rodinný typ. Rada pomáha a je spoľahlivá. Snaží sa do svojej práce dať takmer všetko čo dokáže. Rada sa o seba stará čo je aj na nej vidieť. Občas je doškriabaná od zvierat. Má problém si nájsť chlapa. Je občas utiahnutá ale snaží sa všetko otočiť na pozitívnu vec. V niektorých veciach je neskúsená, preto rada by bola ak by sa niekto chopil situácie a priučil ju k novým veciam. Mala rada dobré driny ale aj zábavy. Najradšej spoločenské udalosti, aj keď tam bola sama.

Minulost
Sabina sa narodila ako každé bežné dievča. Ktoré v škole šikanovali lebo bola iná. Sama nechápala prečo bola iná, keď vyzerala ako všetké dievčata na škole, ale zistilo sa že to bola len žiarlivosť. Lebo už do malička bola krásne dievčatko modelka do detských časopisoch. No jej výšku nik neriešil aj keď si to na škole z nej uťahovali. Ale čím šla doba ďalej tým sa aj Sabina zdokonaľovala a vyrástla do ešte väčšej krásy. Jej rodičia z nej chceli mať naozaj modelku alebo miss. Žiaľ nemala na to výšku čo ich mrzelo a ju tiež, lebo takto chcela potešiť svojich rodičov. A tak vyrastala ako každé skromné dievča, ktoré podporujú rodičia v akejkoľvek koníčkoch, ktorých bola dobrá. Jej otec je úspešný podnikateľ, ktorý dováža do nemocníc material a tak. Jej mama je zverolekárka, ktorá si všimla na Sabine, že sa rozpráva so zvieratami. Trochu ju to znepokojilo, lebo si myslela že je Sabina chorá. No keď jej Sabina pomáhala pri starostlivosti zvierat, nechali si to ako tajomstvo medzi sebou, aby to otec nezistil. Od tej chvíli Sabina pomáhala pri zvieratách a to mala okolo 16 rokov, čo si to všimla jej mama. No Sabina sa so zvierami už ako malé dievčatko bavilo. Nebrali o vážne, lebo predsa deti mali obrovskú fantáziu. Jej mama mala v ambulancii Policajta, ktorý mal tam svojho psa. Ten mal akési problémy, nevedeli čo je jej kým Sabina to nezistila a jeho psa vyliečila. Takto dostala ponuku do polície medzi psovodov. Ale bola to drsná a ťažká práca so psami. Sabine sa táto ponuka páčila. Predsa pomáhať a chrániť by chcela. K polícii sa dostať bol trochu problém ale fizické či psychické testami prešla. Len mala problém s držaním zbrane a tak ju väčšinou času nechávali pri psoch alebo papierovačký, ktoré nik neznášal ona zvládala bez problémov. Po dvoch rokoch dostala možnosť byť psojvodca, mala svojho psa s ktorým hľadali drogy a iné zločinecké veci. So svojim psom Zeusom boli nenahraditeľná dvojka. Osamostatnila sa a naďalej pracovala na sebe, aby v civile nesklamala svojich kolegov a šéfa. Čo sa týka vzťahov, žiadny ešte nemala. Už len z dôvodu že si o nej chalan myslel že je blázon. Mala problém s nimi vychádzať kvôli tým že nebola obyčajná

Vzhled
Dlhé blond vlasy takmer po zadok. Svetlomodré oči. Prsia veľkosť B. Štíhla pevná sexy postava. Roztomilá sympatická tvár. Výška 150cm. Váha 45kg. Krvná skupina RH 0. Plné pery. Symetrický nos. Výrazne obočie. Zadok menší plnší pevný.

FC
Sabrina Carpenter

Majetek
trojizbový byt. Psa rasa: Československý vlčiak menom Zeus. Auto :Mitsubishi.

Magie
Rozpráva sa so zvieratami, ktoré jej rozumejú a ona im.

2