Julianne Evans Limognory
Julianne Evans Limognory

Povaha
Julianne je především chytrá a s tím přichází i trochu ta záludnost a smysl pro využití čehokoliv ke svému prospěchu. Když má příležitost, chytí se jí a taky díky tomu se často dostává dál než ostatní. Je ambiciózní a cílevědomá i když někdy se dostane i do problémů. Skrývá se v ní totiž trochu provokatér a lidi kolem dokáže hecovat do kdejakého průseru a když nepřesvědčí ostatní, chopí se toho sama. Každopádně má smysl pro humor a ráda se zasměje a k tomu pro ní trochu toho adrenalinu a riskování patří. Má ráda různé aktivity, které končí jako nezapomenutelný zážitek a zkoušet nové věci jí naplňuje. Co jí ale tak nějak permanentně zůstalo, je kreslení a tanec. Nachází se v tom, v kreslení a malování dokáže vyobrazit vše co má třeba jen v hlavě nebo co ostatní nevidí a tanec jí zase dovoluje promítat svou osobnost a tak trochu odhalit jaká je doopravdy. Je totiž navzdory všemu přátelská a odvážná, i když zrovna odvaha jí v jednu chvíli opustí vždy a to když se jedná o vodu. Vody ve větším množství se vyhýbá, hlavně protože jakmile se někde takhle ocitne, začne panikařit, jinak je ale silná a jen tak něco jí nevyděsí.

Minulost
Pochází z Finska. Narodila se tam dvěma ifritům a zdědila i stejnou přeměnu, která je v jejich rodině neporušená, všichni jsou totiž plemenem husky. Její rodina je rozsáhlá a snad v každém koutu světa byste někoho z jejích příbuzných našli, ale mezi sebou mají velkou propast, za kterou můžou převážně Julianniný rodiče, kterým se udržování vztahů moc nedařilo, vlastně se spíš se všemi rozhádali a dokonalé to nebylo ani doma. Hádali se a i když se možná snažili aby o tom nevěděla, byla dost chytrá na to aby si to i jako malá uvědomovala. Nikdy to nebylo ideální, ale jejich vztah držel pohromadě a nerozpadl se jak by to u většiny domácností mohlo být. Snažili se pro Julianne a dávali jí vše co potřebovala. Už od malička trénovala bojové umění a když byla větší, seznámila se na tréninku s Dominicem. Sem tam spolu prohodili pár slov, ale že by se nějak zvlášť znali se říct nedalo. Nakonec nechala svůj domov za sebou a vydala se studovat na Caltech - soukromou univerzitu se zaměřením na výzkum v oblasti vědy, technologie a inženýrství. Tu zvládla i přes nějaké ty zádrhely v podobě kázeňských postihů i některých ne úplně uspokojujících výsledků. Jakmile byl se školou konec, mohla vyrazit slavit a odcestovala na chvíli do Vegas, kde si s přáteli užívala v kasinu. Tedy jen do doby než tam potkala Doma, se kterým se dali do řeči a po pár skleničkách…nebo možná spíš lahvích, vyrazili ven a neznámo kde se vzali. Oba dva si z toho moc nepamatovali a ani jeden si nemyslel že by to snad byla pravda, dokud Julie nezemřeli rodiče. Jejich smrt odhalila nejen to, že byli zadlužení a to v částkách, které by si ani nedokázala představit, ale taky to, že svatba, která měla být jen vtipná vzpomínka, byla pravá. Jelikož věděla, že Dom vlastní firmu ve Finsku, měla za to že by jí mohl pomoct s dluhy a tak se ho vydala hledat. 

Vzhled
Má štíhlou postavu. Měří 173cm a váží něco kolem 65kg. Má blond vlasy a modré oči.

Proměna
Mění se v huskyho s poměrně nezvyklou barvou. Je bílý s hnědočernou, místy šedou kresbou a modrýma očima. 

Majetek
Nelpí na věcech a tak má v podstatě jen auto a byt. To zahrnuje samozřejmě i oblečení a další maličkosti, včetně kapesních hodinek od jejího dědy, ke kterému měla blízko, ale zemřel ještě když byla malá.

0