Antonio
Antonio "Tony" Howlett

Povaha
Tony je prevážne slušný, ale za to si nedrží skoro vôbec servítku pred pusou. Jeho chovanie je dosť často zvláštne a nevypočítavé vďaka tomu jak nenávidí upírsku rasu a vidí ich ako slabochov. Ale za tie roky si na spodinu zvykol a neprejavuje žiadnu emóciu nad nimi a celkovo. Potrpí si len na kvalitnej krvi ale nepohrdne aj menšiou kvalitou. Pohrdá ľudmi či menšinami a nevyhľadáva nič extra do života pretože za tie roky posielal vkuse ľudí na krádeže či vraždy. Ako Vamp je krvilačný a není dobre ho poznať v jeho zlej nálade ktorú ma takmer nonstop kvôli slnku a hlavne bytostami ktoré nenávidí. Upírov berie ako urážku Vampirskej rasy. Nemá rád podrazi a už vôbec keď niekto šprtá nos do jeho vecí. Dokáže mať násilné sklony a nehovoriac o tom že sa šialene vyžíva v mučení iných bytostí ktoré väčšinu času skončia mŕtve alebo v jeho otroctve, či pri najhoršiom ich predá do otroctva niekde do sveta. Taktiež je osobou ktorá sa takmer vôbec nesmeje a keď už, tak keď niekomu vážne ublíži a v afekte, že si práve užíva to, jak ta danná osoba či bytosť najviac trpí.

Minulost
Tony vyrastal sám a ako syrota na uliciach kde prežíval fakt ťažko kvôli jeho nachylnosti na slnko. Ujmula sa ho niejaká menšia chudobna rodina rolníkov ktorá mala problémy už sama so sebou a starať oňho sa naozaj poriadne nedokázali. Jeho práva matka nemohla otehotnieť a použili čiernu magiu, ale tým čo sa z neho narodilo ho zahodili na ulicu ako kusnodpadu. Keďže nemal poriadnu výchovu tak kradol peniaze aj jedlo od druhých a bolo mu to jedno či to niekto potreboval viac než on sám. Keď vyrástal tak sa živil kradnutím dokonca sa dostal do spolku zlodejov a vrahov kde nielen kradol ale taktiež sa venoval aj zabíjaniu, ale jemu šlo len o kradnutie pretože chcel svojim rodičom ktorých nepozná dokázať že je niečo, čo oni nebudú. Bohatý. Lenže jeho šťastie každým rokom omrzievalo že ho niekedy chytili a dostal poriadnu nakládačku na nos, prípadne rany bičom a začal sa kvôli tomu nenávidieť že je slabý a mal to robiť lepšie. Potom sa dopočul o údajných temných čarodejoch a že ich knížky mu zarobia veľké peniaze a rozhodol sa ich okradnúť, no nečakal že znova naňho prídu a tak ho mučili a experimentovali na ňom , no nečakali že je Vampir a pozabíjal ich krvilačne. Od vtedy sa schovával v tme až ho našla jedna čarodejka ktorá bola ochotna začarovať amulet aby mohol ísť na slnko, lenže aby sa neodhalil a ona nič neprezradila tak ju zabil. Od vtedy žil a robil všeličo do doby než si začal pomaly ale iste žiť na velkej nohe a vlastniť štvrť v New Orleans, ale kvôli nepokojom nakoniec odišiel do San Hillesh kde si dal postaviť jedno veľké sídlo kde má služebníctvo.

Vzhled
Dlhšie čierne vlasy a bez fúzov. Mierne svalnatejšia postava. Hnedé oči a na ľavej ruke nosí prevážne drahé rolexky a na pravej ruke drahý prsteň v tvare lebky kde v očiach su pravé rubíny. Oblieka sa prevážne do drahšieho oblečenia a na formálne obleky si moc nepotrpí pokiaľ ich netreba. Je vždy vo volnejšiom ako tričká, košeľe a niejaké ti rifle či teplaky. Ma výšku okolo 184 cm.

FC
Jared Padalecki

Majetek
Veľké sídlo ktoré má podzemný skrytý dungeon na mučenie a taktiež sklad drahého vína či krvi. Sídlo ma väčšiu garáž kde su športovnejšie autá a dve čierne limuzíny a za sídlom heliport. Mimo toto mesto vlastní niekoľko bordelov a trhy s "čiernym" mäsom a niekoľko barov či klubov.

Dodatek
Amulet proti slniečku

0