Amethys Ravenclaw Limognory
Amethys Ravenclaw Limognory

Povaha
Amethys je na první pohled chladnou ženou, která neprojevuje moc citů. Dáma která se nebojí projevit značnou dávku toho, že muže nepotřebuje. Přeci jen je dosti silná na to, aby se o sebe dokázala postarat sama. Nepotřebuje mužské paže okolo sebe, které by jí akorát znepříjemňovali život. Nepotřebuje nikoho jen sama sebe. Amethys je jak už sem napsala výše divoká a nezkrotná. Nepodvolí se někomu koho ani ona sama nezná. Má problém s autoritami vzhledem k jejímu původu a cítí se skutečně jako princezna v moři nevzdělaných buranů. Nevadí jí být ostrá a nehlídat si vlastní jazyk. Řekne vždy to co má na srdci, bez nějakých slušných opletaček. K čemu je slušnost, když ta ještě nikdy nikoho nikam nedostala? Raději bude sprostá jako dlaždič, ale svá, než aby se musela kontrolovat pro vyšší dobro. Než aby se musela kvůli někomu měnit a tvarovat se. Co se ovšem týká rodiny a přátel je sice Am ostřejší, ale vždy pomůže když ji o to někdo požádá. Nemá problém se jim i svěřit s něčím co jí trápí, ale většinou si tyto věci drží v sobě. Drží je v sobě a nechává se jimi mučit. Všemi chybami co kdy udělala. Jinak se snaží s rodinou a přáteli udržet dobré vztahy, i když se jí právě tyto vztahy hůře navazují. Chladnou tvář si udržuje i pro všechny ostatní, je nerada když jí někdo z tváře umí vyčíst to jak se zrovna cítí a také pro tak vysoce postavenou dámičku by byl skandál, kdyby s ní někdo uměl manipulovat právě díky emocím. Na lásku Am nevěří, už jen kvůli osudu který jí zařídili rodiče. Nevěří že by někdy mohla milovat celým srdcem, spíše miluje protože musí. Ke svému partnerovi se snaží chovat jak nejlépe umí, ale zároveň ho proklíná kvůli tomu jaký osud jim připravil. Mezi její zájmy patří lov. Miluje když si kdykoliv může vyběhnout bosa ve vlhké trávě ještě za úsvitu pouze s lukem lovit. Sice se to jeví jako zvyk ze středověku, ale Lovci si tak často zlepšují náladu. Také ráda jezdí na svém koni. Shirském koni. Jezdí často bez sedla. To co nenávidí, je zase chození na různé kulturní akce kde musí nějak vypadat.

Minulost
Narodila se do rodu, který se dřív nazýval “Věční lovci” a vzhledem k tomu, že v dnešní době by se jméno neuznávalo v dnešní době a tak se přejmenovali. Bohužel k jejich potupě se tak pojmenovala i jedna kolej ve slavné sáze Harry Potter. Ale ani to je nezabránilo a od starých dob si tato rodina budovala svou reputaci. Když se narodila Amethys, rodina už měla dávno rozběhnutou svojí tradici že nejstarší dcera se musí provdat, aby zachovala úctu. A právě to byl její problém. Díky tomu se když přišlo na toto téma Amethys naštvala a utíkala do lesů. Vychodila díky vlivu rodu soukromou školu jen aby se dostala do rodinného biznisu. Její rodiče se s ní nemazlili, doufali že jejich dcera bude jednou z nejlepších, které kdy mohli věnovat nějakému muži. Am se v té řadě let věnovala ale jen o hon a jízdu na koni. To jí vždy nejlépe bavilo. Vždy respektovala pravidla svého rodu, nikdy se proti nim nebouřila. Vždy plnila svou práci jak nejlépe mohla, chodila a věnovala se dokonce svým koníčkům. Ale přesto když nastal den jejich svatby s mužem, kterého nikdy neviděla a v životě se s ním ani nesetkala. Vzala si ho tedy, ale respektuje ho jenom.

Vzhled
Zhruba 170 centimetrů vysoká mladě vypadající žena. Její tělo není typické ženské jemné tělo, má na svém těle svaly z běžného cvičení které praktikuje každý den. Má světle hnědé vlasy vlasy dlouhé po pás, které jdou do blond, tudíž má na své hlavě ombré. Její světle modré, spíše šedé oči propalují každého kdo se k ní přiblíží. Chodí v černém oblečení, jako kdyby věčně byla na lovu.

Proměna
Její druhá podoba je bílo-hnědá liška s velice specifickou kresbou, která odhaluje že nejde o běžnou lišku. Díky tomu je terčem lovců, když jí objeví.

FC
Snezhana Yanchenko

Majetek
Vlastní jeden větší statek, který jí zakoupil otec, aby kde měla mít svého koně. Má tam i druhého koně pro svého snoubence. Dokonce, aby byla více moderní, má svou motorku.

0