Dominic Limognory
Dominic Limognory

Povaha
Dom je hodně energický a pracovitý, ale hlavně má svou hlavu. Je mu jedno co si o něm kdo myslí, ať už lidi kolem nebo jeho rodina, protože ho nebaví pořád jít s davem nebo být ten dokonalý syn, kterého se z něj rodiče snažili vychovat. Věci si dělá po svém, dělá si co chce a tuhle volnost miluje. Někteří dokonce říkají že je arogantní a je to tak trochu pravda, záleží ale v jaké náladě ho potkáte. Problém s autoritami je snad první co vám o něm někdo řekne. Neposlouchá nikoho kdo se mu snaží rozkazovat a když ano, většinou z toho kouká průser. Nedělá mu problém v takových chvílích "sabotovat" akce kde se musí slušně chovat, i když sám nechce a to většinou dost nevhodně. Stává se tak že potopí celou rodinu a blbě pak vypadají všichni, ale to si většinou uvědomí až potom co to udělá a hlavně je mu to někdy i dost jedno. Když se ale stane že někdo uráží lidi kolem něj, nenechá si to líbit a postaví se mu a sem tam se projeví agrese. Je divočejší povahy, má rád volnost a na té si zakládá, takže když ho někdo omezuje začne být nervózní a výbušný a začne se bránit jako zvíře zahnané do kouta. Většinou nátlak chvíli vydrží, ale v tomhle nemá moc velkou trpělivost… Navíc nesnese nafoukance a taky lidi co se povyšují nad ostatní, to umí být nepřátelský od začátku dokonce. Možná taky proto je dobrý ve rvačkách. Jinak je Dominic přátelský a usměvavý typ, kterému nechybí smysl pro humor. Rád poznává nové lidi a taky je pro něj jednoduché se spřátelit, protože dokáže být ukecaný, empatický a umí naslouchat. Taky bývá starostlivý a obětavý k lidem které má rád a když jde do tuhého, je schopný čehokoliv. Jeho odvaha a tvrdohlavost se ničemu nevyrovná a taky proto si našel zálibu v mnoha různých adrenalinových sportech. Surfování, wingsuit létání, potápění, apod.

Minulost
Narodil se do rodu, který měl odjakživa nastavené nějaké pravidla, a on stejně jako ostatní z rodu, se jimi musel řídit. Chodil do školy, kde exceloval a když přišel domů, bylo to jakoby tam furt byl. Učil se dobrým způsobům, správnému vystupování mezi lidmi, zkrátka všemu co bylo třeba a rodiče se s ním zrovna dvakrát nemazlily. Zatímco ostatní se rodu drželi, jeho přístup se začal měnit. Měl chuť na něco jiného, protože svět kolem byl mnohem zábavnější a zajímavější než večeře s rodinou, která už nemohla být více formální a tak začal rebelovat. Jednoho večera se s přáteli vyplížil z domu a celou noc byl pryč. Bavili se, dělali si co chtěli. Pro Doma tohle bylo něco nového a úžasného, nikdy nemohl takhle riskovat a neměl ani ten den, ale za ty roky to byl nejlepší den jeho života a tak se z původně jednorázové akce stala postupem času celkem pravidelná zábava. Dom se utrhl ze řetězu, chodil do školy pozdě a domů se vracel k večeru jestli vůbec, nebo se vrátil včas, ale v noci se vyplížil ven. Jeho rodiče si toho pochopitelně všimli a vše mu zatrhli, měl být s nimi a jít příkladem, ne s nějakými dětmi venku. Většina přátel se postupem času ztratila, hlavně protože Domovi rodiče měli dost dobré kontakty a vyhnout se jim nebylo jednoduché, hlídali ho a snažili se ho vrátit zpátky na správnou kolej. Jeho přátelé už pak prostě neměli zájem, protože když měl problém Dom, rodiče se postarali aby měli problém i ostatní z jeho party a tak čas, který normálně trávil s lidmi mimo rodinu vkládal do různých mimoškolních aktivit a zájmů. Jízda na koni, surf, lezení, airsoft, lukostřelba, bylo toho vážně hodně, ale většinu jeho času zabrali bojové sporty. Na to si vždy našel způsob jak z domu ven ať už ho hlídali nebo ne. Pomalu už ani nebýval doma a tak v podstatě bojoval s rodiči, kteří často vyhrávali. Nakonec se po několika návštěvách u strejdy Mariuse, o které Dom víceméně nestál, i když měl strejdu docela rád, začal vídat i s bratrancem Valem, o kterém původně vůbec nevěděl. Byl zajímavý, hlavně protože o něm nikdy neslyšel a ani ho neviděl a pak se najednou objevil. Když pak Dom dodělal školu, sbalil si kufry a odjel. Začal cestovat, poznávat svět, jiné kultury, bavit se a vydělával si prací, která se často měnila a nelegálními zápasy a rvačkami, protože to bylo něco v čem byl dobrý a i když sem tam skončil dost špatně, většinou díky znalosti bojových umění vyhrával. Vydělal si dost na to, aby trochu zainvestoval a i přes ten risk to stálo za to, protože se to vyplatilo. Nyní řídí firmu ve Finsku, nepotřebuje tam ani být a vydělává si slušné peníze. Doma už nějaký čas nebyl, hlavně se ani moc neozýval a stavil se tak jednou za půl roku. Teď ale jede kolem, tak ho napadlo se v San Hillesh zdržet…

Vzhled
Dom je vysoký asi 183cm a váží něco kolem 75kg. Má hnědé vlasy a hnědé oči. Vypracovanou postavu a tetování draka na pravém rameni.

Proměna
Albínská liška. Dom je v jeho liščí podobě dost výrazný, zejména protože je jeho zbarvení vzácné. Růžový čumák, bílá krémová srst a světle modré oči. Svou přeměnu má rád, baví ho v ní běhat po lesích a dělat kraviny, kvůli svému zbarvení je ale často dost na ráně a nejednou se potýkal s lovci.

Majetek
Řídí firmu ve Finsku, kde vlastní i byt. Má nějaké maličkosti jako notebook, nějaké věci na sebe, motorku a spoustu věcí spojených s adrenalinovými sporty, do kterých se zamiloval.

0