Valérian Ryed Limognory
Valérian Ryed Limognory

Povaha
Dalo by se říci, že ve lhaní je doslova mistr. Navzdory tomu všemu umí být velmi dobrý přítel, pokud si někdo jeho přátelství dokáže získat. To nebývá nikdy příliš snadné, ale vloží-li do někoho důvěru, pak se na něj takový člověk může kdykoliv obrátit s jakýmkoliv problémem a on mu vždy pomůže. Sotva kdo by do něj řekl, že je schopný zajít i do naprostých krajností. Když už se uvolí k tomu, aby se napil alkoholu, pak vybírá starší ročníky červených vín. Šampaňské přímo nesnáší a nepovažuje jej za víno. Tvrdému alkoholu se vždy naprosto důsledně vyhýbá a i okamžiku, kdy by byl opilý. Tehdy nad sebou ztrácí jakoukoliv kontrolu. Za všech okolností se dokonale ovládá (nebo se o to snaží), ale jeho největší slabinou je hrdost. Urazí-li jej někdo, pak je schopný z něj div ne vymlátit duši. Je si toho velmi dobře vědom a tak svou velmi energickou povahu důsledně skrývá. Je rozštěpené povahy. Na jednu stranu miluje cizí společnost, rád je středem pozornosti, přičemž je velice upovídaný. Na druhou stranu se však ve společnosti nedokáže orientovat a komunikovat s cizími lidmi ve velkém kruhu mu činí potíž. Celkově je však velice nedůvěřivý. Pokud není vyzván k řeči, nebo se necítí býti ve správném kruhu, dokáže být velmi tichý, ovšem velice zvídavý posluchač. Trpělivost je rovněž jeho silnou stránkou. Dokáže celé hodiny vydržet sedět na místě a nic nedělat. Má své priority. Co jej nebaví, nedělá, nebo nechce dělat.

Minulost
Narodil se 12.července, rok si sami určitěi dokážete vypočítat, v Londýně, hlavním městě Anglie. Byla to zvláštní doba, upřímně si to dětství nepamatuje nějak dobře. Přeci jen, od úplného začátku cítil že je to nechtěné dítě ze strany matky a otce té době nepoznal. Ani ho to nelákalo. No, co mohl chodit a mluvit, začal se věnovat jazykům. Matka chtěla ať se naučí snad každý důležitý jazyk. Zaplatila mu snad všechny ty nejlepší školy, které v té době byli. Snažila se z něj vyučovat toho nejlepšího syna a upřímně se jí to dařilo až dokud na něj nepřišla puberta a mírná rebelie, kdy lezl na nervy ne jen matce ale každému dospělému kdo se o něj staral. Nikdy nezažil šikanu, když se někdo pokoušel tak dostal do držky. Ryed se prostě nenechal, proto několikrát byla potřeba aby matka byla přivolána do školy za věčné rvačky, ve škole očekávali že ho nějak uklidní ale opak byl pravdou. Vždy jej jemně pochválila, ale ne moc aby si nezačal něco myslet a začala mu vždy vykládat že je důležité aby si nikdo z rodu Limognorovich nenechal srat na hlavu. Avšak jak často dělá, objevil se jeho otec a jeho část rodiny. Má strýce a bratrance. Bůh ví kde všude má rodinu. Ničeho nic se zjevil otec Teda aspoň tvrdil že je to jeho otec, nějak nepoznal zda se snažil o to se sblížit nebo ne. Občas se o Ryeda zajímal, možná víc jak vlastní matka. Léta utíkali, jeho rebelie byly ty tam. Onn rostl a stále se učil a snažil se být vzorný syn. Až na konec udělal univerzitu v Americe, byl právník. Snad poprvé cítil že i matka je na něj pyšná. Ale nějak se tomu nevěnoval pak na stoprocent, má to jako vedlejšák. Hlavní jeho zaměstnanci je, že si udělal kurz a dělá v nemocnici jako sestru na děckém oddělení. Teda, bratra. Nikdo mu to nějak nevymluvil. Ale dohnala jej i minulost, jednoho dne matka přišla že Ryed snad od pěti let má dohodnuté manželství s jistou dámou. Pocházela z velmi vážné rodiny y která má modrou krev jistotu. Nezbývalo mu nic, než jen slušně tenhle fakt přijmout. Bylo to prostě manželství naslepo, nikdy tu ženu neviděl ani neznal. Možná max věděl že je mladší než on. Poté co jejich rodiny uspořádali velkou veselku, svatbu a i jejich svatební cestu, se usadili v tomto městě. Jsou spolu velice krátce, avšak si si Ryed váží a snaží se udělat všechno pro to aby s ním byla šťastná. Možná i začínal vůči ní něco cítit.

Vzhled
Je mladík štíhlé atletické postavy vysoký 193 cm důsledně dbající na svou fyzickou kondici. I když to není na něm hned na pohled zřejmé, tak je jeho tělo slušně vypracované, ačkoliv se nedá říci, že se jedná o nějakého svalovce. Snaží se působit elegantně, upraveně a důvěryhodně. Velice rád se usmívá. Je pohledné až chlapecké zlehka opálené tváře a plavých odrostlejších vlasů, kterým na muže věnuje docela slušnou pozornost. Často jej provází nástin drahé pánské kolínské, kterou nezměnil mnoho let. Na levé ruce nosí stříbrné náramkové hodinky s černým ciferníkem bez vyobrazení čísel. Málokdy se někde objeví neoholený nebo prostě jenom v riflích. Oči tohoto mladíka jsou světle modré. Většinou jej lidé popisují jako dobře vypadajícího, vstřícného a důvěryhodného muže s nepochybným charisma.

Proměna
Jeho druhá podoba je taková, že je mixnutý oranžové lišky a černé. Klasická velikost.

Majetek
No, dalo by se říct že jeho majetek je velký ale do města si vzal jen své auto, motorku, nejnovější typ iPhonu a pořídil si větší střešní byt, který byl již vybavený.

Dodatek
Má pokerovanou celou pravou ruku. Má tam pár lišek, les, havrany.. prostě takový přírodní rukáv.

0