Alexander Verruca
Dobro-zlí Vampýrek

Povaha
Je kompromisný človek čo sa snaží v prípade neshod vytvoriť vždy kompromis. Jeho chladná povaha ho dokáže robiť až moc naegovaným a taktiež arogantným. Nezaujíma ho nijak extra čo si o ňom ľudia myslia, keďže sa on nijak extra nezaujíma o druhých. Avšak i cez toto chladné okienko bez emócií dokáže prezrieť málokto, ale u osôb u ktorých sa cíti prevážne inak jeho chovanie sa dokáže nečakane zmeniť na iné. I cez to všetko je dobrosrdečný a rád pomôže osobám v núdzi. Neťahá sa do konfliktov jelikož nechce na seba veľa pozornosti ktorá by mohla vyvolať veliké nepokoje. Neverí nikomu a dosť často sa chová ako nóbl človek, ale za to sa nikdy nepovyšuje nad druhými. Rád si potrpí na drahšom alkohole, aj keď ako upírovi mu to nič extra nerobí. Taktiež si rád potrpí aj na väčší luxus ktorý nemusí zaručene mať pre dobrý pocit. Má radšej mladšie ženy, ale nikdy žiadnu nehľadá na jednú noc. Ženam nikdy nedokázal dostatočne veriž, avšak čaká na jednu, ktorá v ňom prebudí niečo, na čo už zabudol že ešte v sebe vôbec má.

Minulost
Alex sa narodil mladšej rodine, kde jeho matka nemohla otehotnieť a tak obaja rodičia museli siahnuť po čiernej magii. Rodičia za to neboli nadšený, ale vedeli že z neho je niečo čo nečakali že sa z neho stane. S každým sa snažil vychádzať a byť priateľský, aj keď ty druhý boli až nepriateľský keďže jeho otec ho vychovával pretože matka utiekla lebo nezvládla z toho čo sa z neho stávalo. V dobe puberty ako každý mladík robil neplechu a chodil neskoro domov, kde jeho otec ktorý psychicky za tie roky bol slabší občas Alexa mlátil a jeho samotná premena pomaly sa blížila k tomu, čo sa malo stať. Jednoducho cítil, že je proste iný. Nemohl ísť ani na slnko. Alex to zvládal až do 17tky, kedy utiekol z domova do iného mesta kde žil niekoľko mesiacov na ulici, ale nakoniec sa ho ujmul jeden pekár. Po dvoch rokoch pracovania a učenia sa piecť či variť a taktiež pár bitiek, ktoré ho dostali na niekoľko mesiacov do žalára poznal jednu mladú slečnu, ktorá však bola upír. Vďaka láske prezradila svôj pôvod a Alexovi to nijak nevadilo. Časom sa rozhodol navštíviť otca, ale dozvedel sa že jeho otec vďaka alkoholu skončil utopený v rieke. So smútkom si vzal svoje veci a odišiel naspäť, ale bol zajatý lovcami aj s jeho priateľkov ktoru prichytili počas kŕmenia ešte s pár členmy. Bohužial počas mučenia len málo kdo z nich prežil, čo neplatilo pre jeho priateľku čo ho zničilo a prišiel o veľa svojích emócií čím sa stal chladný. Vďaka mučeniu sa stal krvilačná beštia a zabil každého ktorého streol a videl. Vycucal niekoľko dedín pretože jeho premena bola na svete. Bohužiaľ vždy videl sklamanie a jeho nesmrtelnosť kde vždy videl umierať blízkych ho ničila až sa s tým naučil žiť.

Vzhled
Alex je vysoký kupodivu len 178 centimetrov, má menší zostrih vlasov a je trochu zarastený. Potrpí si na kvalitných oblekoch a aj obuvy k ním. Väčšinu času keď nemá oblek tak nosí bielu košelu, alebo si dá nohavice s tričkom ktoré doplní čiernou koženkou.

FC
Paul Wesley

Majetek
Vlastní čiernu Audi A6 (https://t1.aimg.sk/inzercie/ab_orig_178982374_audi-a6-audi-a6-45-tdi-quattro-tt8.jpg?t=L2ZpbHRlcnM6cXVhbGl0eSg3NSk%3D&h=XfoSiz-iN3_V3SD2nYtyyA&e=2145916800) ale prevážne chodí pešo. Má malú firmu kde sa dováža a triedi alkohol, ale pripomína to skôr sklad ale aj tak ten alkohol rozváža buď do mesta alebo aj mimo mesto. Býva v menšiom apartmáne s vírivkou.

2