Asta Ath
Asta Ath

Povaha
Asta je nemilosrdná osobnosť ktorá má ostatných v piči. Jedine komu preukáže city sú osoby ktoré ho zaujmú svojou mocou, krásou, povahou alebo šarmom a keď mu preukáže poddanosť. Vychutnáva sa v zabíjaní ludí alebo iných rias. K obetiam nemá cit, nemá problém sa hrať s jej mrtvolou. Obeť necháva naschvál náskok, nikdy mu ešte človek neutiekol takže nieje zvyknutý na prohru. Nerad prehráva. V svojej klasickej podobe sa nepreukazuje ako niaky zlý človek. Avšak keď se dostane do temnoty ulíc tak sa z neho stane obluda. Keď ide o city ku žene tak tie neprejavuje skoro vôbec. Nemá rád vážne vzťahy. Miluje lahodnú chuť whiskey a iného kvalitného alkoholu. Na verejnosti vystupuje pod osobnosťou ktorá sa snaží byť hodná a pozývať ludí k sebe do domu. No žiadna osoba k nemu nikdy neprišla ale ani nepršila späť. Rád sa v noci túla po temných ulicách a hľadá svoje obete. je háklivý na dotyky od ludí alebo iných rias. Keď vycíti prítomnosť cudzieho démona chová sa nenápadne. V skratke je to bezcitná osoba ktorá miluje utrpenie, paniku a krvilačnosť... Nevadí mu šuk na jednu noc avšak nenávidí vzťahy.

Minulost
Asta bol odkopnutý v 15 od jeho vlastných rodičov. Matka bola človek a otec succub. V deň jeho vyhodenia začal nenávideť každého. Stalo sa z noho monštrum ktoré chcelo zabiť každého kdo sa mu skúsi niečo spraviť ale keď sa bude nudiť a cítiť samotu. Bol z chudobnej rodiny. Takže keď ho vyhodili tak niak si vedel poradiť aj sám. Svoje obete začal okrádať čo ho doviedlo k vela peňazom. Založil si firmu ako krytie jeho prímov. Aj keď firma zarábala 100€ mesačne, bral to ako krytie. Začal si zvykať na Luxus a prepych. Po chvili si začal všímať viac a viac žien ktoré vždy chcel odviesť na svoju vilku no vždy ju niekde na pokarji lesa zabil. Má vlastné miesto na zahrabávanie svojich obetí. Keď objavil pravý zmysel jeho existencie, uvedomil si že je niečo viac ako klasický ludia a že toho dokáže viac. Vždy bol navázaný na svoju matku ale nepriznal to nikdy. Raz keď videl v temnej uličke viac mužov okrádať jednu ženu tak do toho zasiahol. Muži ale ani žena neprežila, telá si nidky nenašli....

Vzhled
Asta chodí rád v volnejšom oblečení, potrpí si na značkové oblečenie a pohodlie. Nosí najčastejšie čierné oversize tričko, krémovo hnedé cargo pants a biele ponožky vyhrnuté vysoko pod cargama ako obuv nosí vždy nízke zopánky bielej farby. Merá 186cm. Vlasy mž rozcuchané do všetkých strán. Jeho vlasy majú tmavú hnedú farbu. Na ľavej ruke nosí hodinky.

Majetek
Menšia vilka na okraje mesta s BMW M5 CSL. A firma na prepravu potravín.

Dodatek
Astova démonická podoba vyzerá ako doslovný polodémon, polku tela mu zahalí tmavá aura a oči sa mu premenia na krvavo červenú farbu ktoré svieta vo stienoch ulíc. Vždy v jeho démonickej podobe nadobude viac sily a rychlosti ako normálny človek.

0