Tanja Blackwood
Tanja Blackwood

Povaha
Tanja je na své blízke milá a hodně hodná. Dokáže být přátelská a o své přátele se stará. Také je dobrosrděčná ale pod tou vší milostí se také schováva i celkem nevezpečná osúbka která je dosti často moc úpřimná a přísna avšak se pod tím vším schováva empstická osoba. S bytostma co ji chtějí ublížit se nijak nepáře. Diky její větší síle nebo taky náklonosti k mágii dokáže bytosti donutit k nějakým věcem, ale samotná Tanja dokáže být v správnem kolektíve dosti hravá a zábavná. Nepohrdne kvalitným alkoholem nebo cigaretou i když je nekuřáčka. Svou náklonost k druhým postavám nedáva nijak najevo a spíš si i s obětma dosti hraje. Tanja má ráda květy, nočni procházky a převážně romantiku pod hezkou noční oblohou. Má taky ráda růže a hlavně roztomilý kočičky i přes to, že žádnou nevlastní. Vždy si dáva pozor co řekne, ale když je na někoho moc nepříjemná a úpřimná, tak si nedrží servítky u své pusy. Její hudební styl je kupodivu divný a drží se spiš starších klasik a nedokáže nijak přijít na "zoubek" te moderní muzice tohodle storočí.

Minulost
Tanja vyrosta na malé farme chudobné rodině Blackwoodových v Transilvánii. Celé dětství byla takovej otrok svých rodičů kteří na ni neminuly rači ani jeden groš a vše rači dali sobě. Když byla s kamarady tak byla i často pravě nima terčem posměchů a šikany. Tanja se ráda dívala na hvězdy a doufala že jednou ji budou všichni brát sobě rovnou. Bohužel ve 14ti letech ji její rodiče prodali za 3 prasata a 150 zlatých goršů jednomu kupci kterej ji spíš prodal do otroctví a vydělal si tisíc krát tolik. Tanja 4 roky plné utrpení a bičování nebyla poslána ani do háremu jelikož nebyla ani zrovna nejhezčí. V tomto věku se začala projevovat její temná stránka. Začala potřebovat to, co potřebuje každá succuba. Jelikož byla v obdoví puberty, začala se po stránce vzhledu poměrně dost vyvíjet. A zanedlouho to byla kráska na které nejeden mladík nechal oči. Neměnilo to nic na péči kterou jakožto otrokyně dostávala, ale její pán dostal poměrně solidní nabídku a mladinka Tanja se dostala do nového domova. Do domova jejího nového pána a na nakolik let i jejího partnera. Šlo o mladého, bohatého muže z dobré rodiny a s velkou finanční základnou. S ním Tanja okusila radosti i strasti života a byla s ním až do konce jeho dní. Zemřel při požáru stáje, v moment kdy se pokoušel zachránit svého koně. Neměl rodinu, neměl děti, neměl ženu. Měl jen a pouze Tanju, která teď vlastnila vše co dříve bylo jeho. Dostala krásu, moc a vše co si zachtěla, nemluvně o pomstě a vraždě svých rodičů. Momentálně žije v luxusnější čtvrti v San Hillesh a v rámci možností si užívá života.

Vzhled
Štíhlejší, ale za to lehce sportovní tělo. Hnědé očká a tmavé blond vlásky s černýma kořenama. Vlásky má vždy hezky rozpuštěné a jsou dlouhé po její ramena. Měří 168 centimetrů. Nosí krátke šedé triko s výstřihem na které má černou koženku a nosí také i černé džíny. Na nohou černé tenisky.

Majetek
Menší penthouse

0