Grace Murphy
Grace Murphy

Povaha
Od mala byla velice zvídavá a ráda se učila nové věci. Chtěla vědět jak fungují nejen navenek ale i zevnitř. Její temperament se projevuje na každém kroku, buď svou vzpurností nebo činností. Nebojí se jít do věcí na plno a v kolektivu funguje jako spouštěč, který ostatní nakopává a snaží se je povzbudit k aktivitě. Je upřímná, zodpovědná, spolehlivá a přátelé se na ní můžou v nouzi kdykoliv obrátit. Svou práci miluje a dává do ní maximum. Proto je to také její hlavní každodenní náplň. Kdokoliv se dostane do jejích rukou, může si být jistý, že udělá vše co je v jejích silách, aby dotyčnému pomohla. Svojí vytížeností je dost často vyčerpaná a tak není divu, že usíná v kině nebo při psaní lékařských zpráv. Je spoustu věcí, které jí dokáží naštvat, ale to jak se k nim postaví záleží na její momentální náladě, která je někdy proměnlivá stejně jako počasí. Změny jí nevadí a snadno se adaptuje. Grace je soběstačná a nezávislá, ale není to tak, že by nikoho nepotřebovala. Ve skutečnosti touží po někom, kdo by ustál její pracovní vytížení, což bylo zatím svárem každého jejího vztahu. Mluví španělsky a německy. Částečně ovládá francouzský jazyk, který se začala učit poté, co se přistěhovala do Kanady. Ocení dobrou kávu a stejně tak i čaj. Má ráda sladkosti a úplně nejvíc ze všeho, dobře udělané brownies s extra čokoládou. Dovolenou často tráví na horských tůrách a přihlašuje se jako dobrovolnice při různých živelných katastrofách a všude tam, kde se hodí medik navíc.

Minulost
Grace se narodila před sedmadvaceti lety v Kalifornii, kde později taky studovala na Standfordské univerzitě. Má dva sourozence, mladší sestru Molly a staršího bratra Jakea. Jako prostřední dítě byla neustále přehlížená a nejméně se na ní bral zřetel, ale nikdy to svým rodičům ani sourozencům neměla za zlé. Byla nadané dítě a tenhle um se ubíral cestou k medicíně, kterou vystudovala na jedné z nejlepších škol. Pokračovala dál praxí, dál se rozvíjela a sledovala experimenty. Brzy začala psát články do lékařských časopisů na téma mutace genů, kde si v té době poněkud pohoršila, protože nikdo nechtěl přijmout fakt, že by mohli existovat "nadlidé". Nakonec o to privilegium psát do významných časopisů sice přišla, ale v té době dostala nabídku práce až Kanady. Vztahy v rodině byly dobré dokud se Grace neodstěhovala. Otec s ní přestal mluvit, matka byla zklamaná a tak mohla zapomenout na to, že bude někdy pozvaná na díkůvzdání a jiné rodinné akce. Dosud udržuje kontakt jen se svými sourozenci, kteří mají své rodiny. Dostala nabídku, která se neodmítá a tak začala pracovat jako doktorka pro inkvizitory, kteří vzhledem k tomu, kým byli nemohli navštěvovat nemocnice, nebo bylo alespoň dobré se tomu vyvarovat. Pár hodin denně přebývá na základně a ve svém domě má otevřenou soukromou praxi, kde přijímá jak inkvizitory tak lidi. Několikrát do týdne pracuje ve zdejší nemocnici. Ačkoliv je jen člověk s inkvizitory vychází dobře a jsou jako její druhá rodina.

Vzhled
Grace je spíš drobné štíhlé postavy. Je vysoká 160cm, váží 58 kg. Má modrošedé oči s hnědým žilkováním, zrzavé vlasy a drobné pihy. Styl oblékání je spíš pohodlný. Ráda nosí šaty.

FC
Genevieve Angelson

Majetek
Vlastní dům na okraji Minew se soukromou lékařskou praxí. Volkswagen Tiguan. Rozsáhlá knihovna s lékařskou publikací.

0