Hanna
Hanna

Povaha
Hanna je sebe odjakživa tvrdá a málokdy si dokáže odpustit neúspěch, což mnohokrát zapříčinilo to, že se ze sebe vydala málem do posledního dechu. Zvlášť když je na stopě nadpřirozenému, o kterém ví, že pokud ho nezabije, budou další oběti, které bude mít na svědomí i ona. Takhle to alespoň vždycky bere. Od malička je velmi usměvavá a sebevědomá, což jí vždycky pomáhalo dobře zapadnout do jakékoliv skupiny. Pokud je potřeba, vezme na sebe zodpovědnost nebo vůdčí pozici, při které je vždy na sto procent připravena nasadit vlastní krk pro záchranu druhých. Protože byla většinu času obklopena muži, kterým se snažila vyrovnat a kteří jí častokrát dávali najevo, že je to jen slabá žena, miluje výzvy, které jí nutí se posouvat dál a tak se stále učí a trénuje aby byla lepší. O tom co dělá přemýšlí a tak například neloví úplně každého nadpřirozeného, kterého potká. Vybírá si jen ty o kterých prokazatelně ví, že lidem škodí. Kromě toho, že je společenská, má také ráda svůj klid a každé vyrušení dokáže dát dotyčnému pořádně sežrat. Za svůj život mezi lovci se naučila spoustu věcí, od zabíjení, přes stopování až po přežití v téměř jakýchkoliv podmínkách... a také to, že mít někoho až příliš blízkého, není dobrý nápad a ovlivňuje to úplně všechno. Její život je spíš osamělý, nemá žádné zvíře, protože nerada lpí na citech. Vztahy bere jako něco nebezpečného a vyhýbá se jim. Většinou si najde někoho na jednu noc a tím to končí, protože ho vykopne ještě před snídaní, ne-li dřív. Je inteligentní, zábavná, občas sarkastická, pokud si o to někdo říká. V případě že je nutné, kvůli lovu zahrát nějakou roli, jde do ní naplno. Mezi její největší prohřešky patří kouření a pití. Kouřit přestává už několik let a je majitelka plného šuplíku náplastí a žvýkaček, které by jí v tom měli zabránit.

Minulost
Narodila se v San Hillesh a jako spousta dětí, i ona v útlém věku přišla o rodiče, které zabili nadpřirození. Když jí byly asi tři roky, při kempování v lese její rodiče a staršího bratra roztrahli vlkodlaci. Ne protože by snad měli hlad, byla ti jen zábava. Hannu v té době zachránilo jen to, že spala ve stanu při odpoledním odpočinku. Ubrečenou ji našel jeden z lovců, starší muž, který měl ve zdejších lesích loveckou chatu a přijal jí za vlastní. Měla jiné příbuzné, kteří by se o ní jistě postarali, jenže muž se ani nepokoušel je hledat, protože by přišel o možnost vychovat dalšího lovce, navíc v tak tvárném věku, že jí mohl naučit cokoliv. Jeho pozemek byl velký a byl obehnaný plotem, aby se tam nedostal nikdo, kdo tam neměl co dělat. Hanna a pár dalších dětí různého věku, dostali nejen vzdělání, ale získali zkušenosti o zbraních, strategii, lovení a přežití v divočině, mnohdy velmi intenzivním způsobem. Život tam byl tvrdý a muž se nebál trestat za každý nezdar. Přesto ho Hanna brala spíš jako otce a učitele, ke kterému vzhlížela a snažila se všechno dělat k jeho spokojenosti, za což jí ostatní děti občas uštědřili lekci. Hlavně protože byla nejmladší a jediná holka mezi nimi. Jak rostla, dokázala se vyrovnat všem a vydobila si mezi nimi respekt. Když starý lovec zemřel, šel si každý po svých, včetně Hanny. Dál loví nadpřirozené, které si pečlivě vybírá a s ostatními se nijak zvlášť nestýká... A protože je v lovení a stopování opravdu dobrá, loví mimo jiné i lidi. Jako lovec lebek si vydělává a žije z odměn. Někdy když nemá do čeho píchnout, chodí vypomáhat do jednoho baru, kde mnohokrát narazila na spoustu užitečných informací a čas od času se stane, že večer završí ukončením života nějakýho hajzla, který se snaží u zadního vchodu z někoho vymámit život. Nedávno objevila svou schopnost, která ji zachránila život a o které zatím neví jak s ní pořádně naložit a kupodivu velmi dobře vzala fakt, že je rovněž nadpřirozenou.

Vzhled
Hanna měří 164 cm a váží 60kg. Má jemné dívčí rysy, světle hnědé vlasy, šedomodré oči. Obléká se tak, aby se vždy cítila pohodlně a pak podle příležitosti.

FC
Lyndsy Fonseca

Majetek
Vlastní prostorný byt v San Hillesh a chatu nedaleko kempu. Má auto a sbírku nejrůznějších zbraní.

Dodatek
Používá jen své jméno, na dokladech má příjmení Wyler, ale není její skutečné. To pravé dávno zapomněla.

Magie
Hannina schopnost spočívá v ovládání kovů. Zatím schopnost jen trénuje a zjišťuje do jaké míry s ní dokáže manipulovat.

1