Murtagh Wayden
Wayden Murtagh

Povaha
Murtagh je mladý muž, který není proti žádné srandě. Je to velký srandista a nebere toho zas tak až moc vážně. Mezi věci vážné řadí například přátele, rodinu nebo taky svůj krk. O Murtaghovi se dá říct, že mu odvaha rozhodně nechybí, společně s jeho humorem to tvoří dokonale otravnou ale i zábavnou povahu. I přestože se rád baví svýma srandičkama, moc o sobě nemluví a není mu příjemné když se o něm ví hodně. Jen osoby, které si u něj získají důvěr, ho mají šanci poznat. S tím získáváním to ale nebude úplná hračka. V minulosti v tomto několikrát chyboval a stálo ho to normální, lidský život. Teď se snaží vyrovnat s tím že už není normální, do toho má sám ze sebe strach a sám ani neví co umí. Nejhorší je, že se jako upír-novorozenec odpoutal od svých adoptivních rodičů a lidských přátel. Je tedy poslední dobou hodně sám a s nadějí čeká, že se ještě někdy zasměje.

Minulost
Murtagh se narodil do šťastného manželského páru, který bohužel zahynul při autonehodě, když byl Murtaghovi ani ne 1 rok. Adoptovali ho jeho dosavadní rodiče, kteří v životě neměli takové štěstí na děti. Murtagh chodil do školy, kde byl často šikanován, ale nijak zvlášť to neřešil. Vynikal především ve fyzice a výpočetní technice. Ve svých 15 se dostal na Střední školu se zaměřením na nanotechnologii. Nanotechnologie mu šla byl jedním z nejlepších. Měl dobré přátele se kterýma rád trávil čas a trávil ho s nimi hodně. V den svých osmnáctých narozenin, dostal velké naspořené jmění od rodičů a společně s vlastoručně vydělanými penězy díky vynálezu v oboru nanotechnologie si mechal postavit moderní dům a zakoupil své auto. V tento den při cestě domů z oslavy v restauraci, byl napaden upírem, který ho proměnil v jednoho z nich. Od té doby se bojí sám sebe, mývá problémy se sebeovládáním, když cítí krev. Co byste také čekali od novorozence. Odprostil se od rodičů a přátel, měl strach že by v něm viděli zrůdu a taky se bál že by jim ublížil. Teď je na vše sám a pořádně neví, co všechno jako upír může dokázat.

Vzhled
Je vysoký 182 cm. Váží necelých 65 kilo. Je hubený a sportovní postavy. Má dlouhé, lehce zvlněné černé vlasy probarvené bílou barvou, které mu sahají těsně nad ramena. Má tmavé oči a žádné vousy.

FC
Evan Peters

Majetek
Vlastní moderní dvojpodlažný dům, s bazénem, zahradou a garáží. Vlastní také bílý Dodge Challenger a dva Nissany, jeden je modrý model R34 a druhý je oranžový R35.

0