Juliette Valentine
Juliette Valentine

Povaha
Děvčátko se stále zachmuřeným výrazem. Přesně tak Juliette vypadá prakticky pořád. Jen málokdy ji uvidíte s úsměvem. Na okolí působí hodně chladně, ne že by se o to nějak snažila či se vyžívala v tom, že na ni bude okolí zvídavě koukat, ale prostě je taková. Před cizími se jednoduše prezentuje jako chladná skála, až do chvíle než na ni někdo promluví a pokusí se popovídat si s ní. V tom okamžiku kdy uvidí šanci najít si kamaráda se začne culit a roztomile usmívat, odpovídat a bude hltat cokoli jí řeknete. Je hodně zvědavá, ráda se učí novým věcem. Ale nesnáší češtinu a matiku. Má raději když se může dozvídat věci se kterými se může potkat mimo svět lidí, třeba co je tohle za kytku, co to je za kámen, jaké je to zvíře a tak podobně. Miluje chození do lesa, a většinu volného času trávila dříve v zahradách rodinného sídla. Nemá moc štěstí na kamarády, většinou se s někým rychle spřátelí a velice brzy o tuto osůbku přijde. Před dvěma roky přišla o rodiče když se její smečka dostala do konfliktu se znepřátelenou smečkou. Zůstala naživu jako jediná z celé smečky, a hluboce ji to zasáhlo. Snaží se na to nemyslet a kdykoli se někdo začne ptát, odvede téma jinam nebo přímo řekne že o tom mluvit nechce. Je poslušná a slušně vychovaná. Většinu svých názorů si nechává pro sebe a málo co pouští ven.

Minulost
Juliette se narodila alfám jednoho z největších a neznámějších smeček v Americe. Od malinka byla tišší a uzavřená oproti dětem v jejím okolí a tak si nenašla mnoho přátel. Nikdy si příliš neuvědomovala to, v jaké rodině vlastně žije, že její rodina je vážený rod, ani to že jsou až příliš bohatí. Nepřišlo jí to tak. Možná to je hlavně tím, že v tom všem vyrůstala a brala to jako samozřejmost. Od malinka milobala oba své rodiče a od malinka chtěla být co nejvíce v jejich blízkosti. Matce se pořád věšela za paži, a kdykoli viděla otce zapomněla na veškeré způsoby a věčně smutný obličejík - rozběhla se k němu a za veselého smíchu mu skočí do náručí. V jejích sedmi letech se přestěhovali z rodného sídla do San Hillesh. Nevadilo jí to. O mnoho přátel nepřišla a nové místo ji zajímalo a zvláštním způsobem přitahovalo. Když se mohla po San Hillesh poprvé projít, vzalo si to místo její srdíčko. San Hillesh Juliette jednoduše miluje, ačkoli byla většinu času jen v sídle u lesa. Nijak moc jí to ale nevadilo, hlavní pro ni byla blízkost jí nejcennějších osob - maminka Emori a tatínek Gabriel. Bohužel v jejích devíti letech napadla sídlo její rodiny jiná vlkodlačí smečka a konflikt nepřežil ze smečky Valentine nikdo, až na Julii. Julie byla po nalezení tohoto masakru převezena, a jelikož neměla žádné jiné příbuzné tak byla umístěna do Shadowcrest sirotčince v San Hillesh, kde je doposud.

Vzhled
Drobounká dívenka s věčně zasněným a zasmušilým výrazem. Její vlasy sahají přibližně pod lopatky a jelikož se vzhlédla v mamince, má je už v jejím věku obarvené šedým tužidlem. Měří 120 centimetrů a váží 22 kilogramů. Je to drobounké děvčátko. Co se týče obličejíku, má nevýrazné, narůžovělé rtíky, lehce zvednutý nosík a dvě veliká šedá kukadla s plachým výrazem. Má ráda šaty, většinou ji tedy uvidíte oblečenou v nich. Ráda nosívá oblečení v pastelových odstínech, na syté barvy si moc nepotrpí.

Proměna
Mění se v šedého vlka.

Majetek
Jmění zanechané jejími rodiči, sídlo po její rodině.

Dodatek
Miluje šedou barvu.

0