Mona Rawen Sullivan
Mona Rawen Sullivan

Povaha
Jsem milá a přátelská, většinu času upřednostňuji potřeby druhých před svými. Pro druhé bych se rozkrájela a už nesejde na tom, jestli jde o dlouholetou kamarádku, nebo naprostého cizince. Jsem ráda v kolektivu milých lidí, ale vyhledávám také společnost zvířat, ke kterým mám velmi blízký vztah. Pokud se dobře bavím, uslyšíte mne přes celou místnost, dalo by se tedy říci, že jsem poměrně hlučná, ale to jen v případě, že se s vámi cítím dobře a sama sebou. Můj morální kompas ukazuje vždy přímo na sever, nesnáším lhaní a pomluvy, o jiných "zločinech na lidskosti" ani nechci přemýšlet. Jsem trochu workoholik, pořád něco v jednom kuse dělám a přitom mám pocit, že bych toho měla dělat mnohem víc. Postupně se ale učím dopřávat si taky trochu času pro sebe a nepečovat jen o druhé. Ráda procházím přírodou, starám se o svá i cizí zvířata, čtu a dívám se na seriály. Většinu času svého života trávím pomáháním druhým, cítím, že je to mé poslání, je to něco, co prostě musím dělat, co mě naplňuje. Ale nenechte se zmást, nejsem žádná naivní husička, pokud se někdo ke mě nebo k němu mě blízkému zachová nehezky, umím si to s ním pořádně vyřídit a v případě potřeby i bojovat. Pro dobré lidi udělám cokoli, klidně i nakopu zlo do zadku!

Minulost
Jsem z rozkmotřené rodiny, většinu svého dětství jsem strávila s matkou, tátu jsem vídala jen přes prázdniny. Celá moje rodina nikdy nechápala mnou vysokou citlivost, naopak mě vystavovali velkým psychickým terorům a tak není divu, že jsem vždycky utíkala do přírody a za zvířaty, která mi vždy pomáhala se s tím vším vyrovnat. Jakmile mi bylo 18 let, chtěla jsem poznat kým vlastně jsem, a tak jsem začala cestovat po celém světě, poznávala různé země, kultury a taky nové lidi, někteří jsou mými přáteli do dnes. Komu by se občas nehodil nějaký ten dobrý známý, co umí lecos zařídit a sehnat! Při cestách jsem začala otevírat oči a viděla a poznávala samu sebe. Naučila jsem se mnohé a taky jsem se rozhodla, že na světě je bolesti dost, a proto jsem hledala cesty, jak se s tou mou naučit pracovat, abych sama mohla pomáhat druhým a ukazovat jim tu správnou cestu, jak se s tím vším vypořádat. Vždycky jsem chtěla žít v Kanadě, a proto jsem se rozhodla usadit v San Hillesh, tohle místo mě pořád z nějakého důvodu přitahuje, asi protože je zde tolik ztracených duší!

Vzhled
Jsem holka krev a mlíko, mám křivky a nebojím se je použít, rozhodně nejsem žádná kost a kůže. Mám 160cm a křivky co by mohly zabíjet. Mám tmavě hnědé vlasy, ale během letních měsíců mám přírodní melíry. Mám zelenohnědé oči, ale většina lidí si všímá pouze jedné barvy, záleží jaké světlo zrovna je, jestli sluneční svit, nebo žárovka.

FC
Bailey Peyton

Majetek
Vlastním malou farmu blízko jezera jiho-západně od San Hillesh. Kde pomáhám všem zahojit jejich bolesti a trápení, ne jen ty psychické.

Magie
Od narození mám schopnost rozeznávat aury lidí, cítím, kdo je jaký člověk ještě před tím, než na mě vůbec promluví. Taky velmi dobře poznám, jestli daná osoba lže či nikoli. Umím rozehnat v lidech bolest, nebo ji alespoň zmírnit a učím je, jak s tou bolestí v sobě pracovat. Dorozumívání se se zvířaty a práce s živly je na mém denním pořádku.

0