Louis Ramirez
Louis Ramirez

Povaha
Vyniká zejména sebevědomím a jistotou v každém svém kroku. Pokud někdy zapochybuje, rozhodně ne o sobě nebo o svých schopnostech. Takže pokud ho náhodou zachytíte v nejistotě, dost možná jste ten problém vy a on nemá na problémy čas. Louis si celkově potrpí na dochvilnosti a jestli máte zájem o to si ho udržet na své straně, neměli byste mrhat jeho časem. Trpělivost mu dochází dost rychle a když mu dojde úplně, jde to s ním rychle z kopce. Na hovadiny zkrátka nemá čas, protože čas jsou peníze a když ho zdržujete, může to dojít až do extrémů. V takových chvílích vás buď zmrzačí, zabije nebo obere o všechno. Asi záleží na tom jaký měl zrovna den a co jste zač. Ignorace nebo naprostý nezájem je taky jeho součástí. Má celkem dost věcí u zadku a do čeho mu nic není se neplete, neptá se na zbytečnosti, pokud to není nutné pro konverzaci a už vůbec to nezkoumá. Pokud ho to neovlivňuje, dělejte si co chcete… Je to skvělí obchodník, který by byl schopný prodat cokoliv co byste mu strčili do ruky. Stejně tak toho dokáže spoustu sehnat. Od zbraní po vozidla, letadla, lodě, budovy, drogy, zkrátka všechno. Legální, nelegální… Řekněte co chcete a on to sežene, pokud tedy zaplatíte. Sežene to buď koupí nebo krádeží. Tak či tak jsou jeho nabídky lákavé a i když sem tam obchod neproběhne, ještě se nestalo, že by se mu nepovedlo najít náhradního zájemce. Možná i proto, že je dost ukecaný a někdy až otravný. Má hodně konexí po celém světě, takže pro něj není nemožné nic a taky mu nic neunikne. Má spoustu informátorů a často druhé překvapí množstvím informací, které se mu podaří získat, o kterých by neměl nikdo vědět. Má jedno pravidlo: Co mu řekne jedna strana, nezjistí ta druhá, protože by s ním brzy přestali obchodovat. Navíc dokáže lehce odhadnout lidi kolem sebe, co chtějí, jak jim zalichotit i jak z nich vytřískat co největší profit. Další jeho oblíbenou aktivitou je nájemné zabíjení. To se totiž na jeho účtu objevují velice příjemné částky se spoustou nul…

Minulost
Louis nikdy nepoznal své rodiče, jeden z nich byl succuba, takže to i později pochopil, ale druhý byl nejspíš člověk, který se jen nezajímal. Je si jistý tím že má nějakého sourozence, ale nepamatuje si ho. Taky má jistě i nevlastní vzhledem k rase jednoho z rodičů, ale ať už jsou jeho sourozenci kdokoliv a kdekoliv, on je nepotkal a těžko říct jestli by měl vůbec zájem. Se svou kariérou začal již v útlém věku, který se k tomu úplně nehodil a začátky stály za starou bačkoru. Každopádně Louis v podstatě jen čekal na správné lidi, kteří ocení jeho kvality a tak se taky stalo. Ve svých dvaceti se mu naskytla neuvěřitelná příležitost, kterou mu poskytl sám Danny Elliott Gray. Buď si neuvědomoval, jak je Louis mladý, nebo v něm viděl něco víc. Tak či tak právě on nakopl Louisovu kariéru až ke hvězdám. Za to kde právě teď je, v podstatě vděčí Dannymu, který mu poskytl příležitost a se kterým Louis strávil dlouhou část jeho života. Svým způsobem by se dalo říct že ho vychoval a i když to tak nemusí vypadat, vzhlíží k němu. Nerad na tohle upozorňuje a rozhodně o tom nikde moc nevypráví, ale to nic nemění na tom, jak je Dannymu zavázaný. Snaží se s ním udržovat převážně kladný vztah, i když to není úplně jednoduché, vzhledem k jeho občasné otravnosti, kterou by si znepřátelil snad každého. Jejich přátelství staví převážně na důvěře a i pretože by se to mohlo zdát jen jako obchodní taktika, tohle je něco co se ho dotýká i v osobní rovině. S čím není tolik sdílný jsou obchody s inkvizicí, kterých bylo a stále je taky nespočet. Přeci jen je to obchodník a obchodovat s navzájem konkurenčními stranami je neuvěřitelně výhodné. Momentálně zamířil do San Hillesh, aby se setkal se starým přítelem.

Vzhled
Je vysoký asi 170cm a váží něco kolem 60 kg. Má sportovní postavu a za ta léta si vysloužil i pár jizev. Nosí převážně slušné oblečení, takže krátké kabáty nebo bundy s vyšším límcem, k tomu povětšinou kalhoty a nějaké tenisky, protože si na boty dává záležet hlavně co se týče praktické stránky. Vše je víceméně tmavší barvy, na nějaké světlejší nebo až neonové si vážně nepotrpí.

FC
Landon Falgoust

Majetek
Louis je celkem bohatý. Má nic a zároveň všechno co chce. Ano to smysl opravdu nedává, ale je to tak. Nemá toho moc, protože si věci shání až když je potřebuje. Peněz má pro sebe tak akorát, ale je nenasytný a chce víc. Každopádně si za ně může dovolit koupit i něco dražšího jako je auto nebo možná i dům. Vzhledem k tomu, že do San Hillesh teprve přijel, má v podstatě jen věci co má na sobě.

0