Noah Peterson
Noah Peterson

Povaha
Noah je introvertní člověk. V diskuzích je především jako poslouchač a nerad mluví jen tak s cizími osoby. Je poměrně milý, avšak stydlivý a celkem nepředvídatelný. Nejraději tráví čas sám nebo s osobou, které dokáže věřit. Málokdy tráví čas ve velkých skupinách. Noah je ve sporech klidný a mírumilovný. Pokud ho však vyloženě naserete, tak se dokáže velice zrádně pomstít. Nerad na sebe vzbuzuje pozornost a drží se spíše v ústraní. Noah má poměrně nízké sebevědomí a nedokáže sám sebe pochválit v situaci, kde by měl. Často dělá věci pro ostatní jen kvůli tomu, aby udělal radost jiné osobě. Noah je taktéž poměrně citlivý, většinou si vše bere osobně a vytváří si často domněnky. Často se snaží dělat všechno do perfekce, a to i když to nedokáže. Noah je často nerozhodný a ve stresu. Nerad dělá věci jen tak od sebe, raději dělá věci, když mu to někdo přikáže. Když se do něčeho zaručí, tak se to snaží za každou cenu dodělat. Noah je upřímný a věrný vůči jeho blízkým osobám, nadřízeným a přátelům.

Minulost
Noah se narodil páru měňavců, jeho matka byla původem z Francie a jeho otec byl původem z Kanady. Noah bylo první dítě jeho rodičů, nedlouho na to měli ještě jedno dítě a tím se jejich skromná rodinka uzavřela. Noahovo dětství a život nebyl nějaký nezvyklý, rodinu měl průměrnou, s rodiči, sourozenci, autority neměl problém. Zhruba v 10ti letech objevil svojí druhou podobu, kdy se poprvé proměnil v karelského medvědího psa. Tuto podobu používá nejčastěji. Noah však byl často terčem posměchu, to se obrací na jeho aktuální povaze. Raději radši strávil čas se svojí rodinou, než s přáteli. Noah je od malička spíše samotář, nejraději strávil svůj volný čas v lese pozorováním zvěře a přírody. Lidé dělají chyby a u Noaha to platí dvojnásob. Jedno se stalo to, že Noah nevydržel a těžce napadl osobu, která ho vyloženě srala poslední půl rok. Po téhle události Noah pobíhal po soudech a vyvázl s podmíněným trestem na několik let. Podmínka mu po pár letech skončila, během ní si uvědomil své chování a zapřisáhl se, že takovouhle blbost už nikdy neudělá.

Vzhled
Noah je vyšší štíhlejší postavy. Měří zhruba 186 cm a váží 78 kg. Má tmavě hnědé vlasy. Často má jen narychlo upravený vlasy. Már pár svalů na ruce, ale to je tak vše.

Proměna
Velmi často se proměňuje v karelského medvědího psa.

FC
Valentin d'Hoore

Majetek
Chata s větším pozemkem východně od jezera.

Dodatek
Má karelského mědvědího psa, který hlídá jeho chatu. Jmenuje se Bailey a je 7 let stará.

2