André Aaron Giomor
André Aaron Giomor

Povaha
Díky své povaze je velmi oblíbeným jedincem ve společnosti. Je milý člověk, který se rád seznamuje a pro svoje blízké přátelé je ochotný toho udělat hodně. Je obětavý, no třeba připomenout že, je jen k lidem kteří mu za to stojí. I přes svému nízkému věku je rozumný, nevrhne se do nějaké věci bez toho aby si to nepromyslel, co se může stát a podobně. Opatrným se však nazvat nedá, rád riskuje. Adrenalin je jeho životem, stejně jako neustále cestování po světě. Proto člověk ví že se s ním nenudí a určitě nepatří k lidem, kteří by dokázali cely den proležet v posteli. Rád sportuje a hýbe se, co je na jeho těle pěkně vidět. Je samostatný, nesnáší když se mu do jeho věci někdo vrtá a říká mu jak to má udělat líp. Má přece vlastní rozum. Možná je to i jeho největší chyba že je tvrdohlavý a stojí si za tím, že věci podle něho jsou určitě nejlepší. Kvuli tomu se dokáže i do krve pohádat. Stejně i když ho někdo podceňuje, nebo tehdy má pocit že nic nedokáže. K ženám se chová galantně, není ten typ který by hvízdal za každým pěkném zadkem, která by okolo prošel. Umí posoudit hezké ženy ale jeho srdce a penis patří chlapům. Je gay.

Minulost
Narodil se lidem, přesněji vlkodlakům, kteří byly moc mladí na to aby měli dítě. Jeho rodiče jej měli ve svých sedmnácti letech a neměli na to aby, se postarali o malé dítě když byly sami ještě děti. A tu začala jeho těžká cesta životem. Nechali ho nemocnici, dalo by se říci že utekli a neukázali se. Nikdy, vypařili se. Doktoři ani sestřičky pořádně netušili co s ním. Porodnice byla plná, protože se jednalo o malé město s malou nemocnicí a porodnicí. Ale jak osud asi chtěl, druhý den po jeho narození v porodnici se objevila jedna rodina, která už měla jednoho syna a žena byla očekávání, měla čekat dceru. Avšak oni chtěli syna, proto přišli do porodnice aby si adoptovali dítě. A tak jejich výběr padl na malého Andrého. Zařizování, adopce a tak trvalo delší dobu než čekali ale nakonec po nějaké době, byl jich a na sto procent jejich. Vychovávali ho jako vlastního. Hned měsíc po tom se jim narodila dcera, jediný člen v rodině s kterým si rozuměl. Své adoptivní rodiče sice měl rád, i staršího brášku ale s nevlastní sestrou byl věkově na stejné vlně a rozuměli si. Jeho dětství bylo velmi poklidné, na to v jaké rodině vyrůstal. Své dětství si matně pamatuje, jen pár momentů. Hlavně na chvilky, kdy byl veselý a šťastný. Byl slabý, proto když mu začalo táhnout na osmnáct začal chodit do posilky víc než vždycky, běhal. Zdokonalovával svou fyzickou sílu a však nikdy to nebylo dost. Ve dvaceti odešel do světa. Doma ho nic nedrželo. Upřímně v osmnácti šel do armády, první rok byl takový kdy ho učili a udělali z něho pravého vojáka, Pak už od devatenácti chodil na měnsí mise až v jednadvaceti ho už poslali na velké mise. Ukázal se jako skvělý voják.

Vzhled
Všechny překvapilo, když se v jeho patnácti letech zničehonic vytáhl a dnes měří necelých 198 cm, převyšující většinu svých bývalých spolužáků se kterými stále udržuje kontakt. Od té doby ho pro změnu začíná unavovat, když nad ním ti samí lidé vzdychají jak "vyrostl jako z vody", a že si ho pamatuji jako malého chlapečka s baculatými tvářemi. Patří mezi ty typy se štíhlou a vypracovanou postavou, kterou si osvojil díky jeho aktivitě a chuti sportovat. Z té baculatosti si sice něco ponechal, ale každý vidí, že výrazně zhubeněl nejen v obličeji, získal ostře řezané rysy a lícní kosti mu lehce vystouply. Jeho tmavě hnědé jemné vlasy, až působí černě. Z jejich zjevu lze usoudit, že si je často češe. Udržuje si je a někdy je má v zanedbaném rozcuchu, často je lze zastihnout trčet do všech světových stran, což působí jako kdyby právě vylezl z postele. Oči má světle hnědé až zlatavohnědé. Nepostradatelnou součástí se stal jeho pokřivený úsměv. Bez něho působí neuvěřitelně vážně, a tak ho lidé skoro nutí, aby se usmíval.

Proměna
Jeho tělo není nějak velké aní tlusté, je akorát. Možná je krapet menší než ostatní vlkodlaci, ale zase mu to pomáhá být rychlý, nenápadný a loví. Co se týče zbarvení srsti, je to typická šedohnědá vlčí barva, není nějak zvláštní. Očo má jemně hnědé, podobné barvy jak v lidské. Co je u něj ještě někdy velké plus? Neví jak to je možné, ale je cítit vlkem a ne vlkodlakem. Už mnoho vlkodlaků si ho dokázalo splést s normálním divokým vlkem.

FC
Fredrik Quiñones

Majetek
Vojenský batoh se vším potřebným k životu, starší auto.

0