Icarus Liones
Icarus Liones

Povaha
Icarus může na první pohled působit až depresivně, jeho duše byla tolikrát zlomená, tvarovaná a využívaná, ale přesto si on drží svou pozitivitu. Svou milost vůči ostatním a snaží se vždy působit tak, aby někdo nemohl říct že mu něco je. I když je na svém úplném dně tak se tu snaží být pro ostatní, aby v něm měli svou podporu. Jen málokdy je možné vidět Icaruse v jiné než klidné náladě s buď neutrálním výrazem nebo úsměvem na rtech. I když na to nemá dostatek sil, tak se snaží co nejlépe pomoci. Jeho duševní síla je snad nevyčerpatelná. Icarus působí tak moc křehce, že si všichni myslí že je žena. Většina díky tomu pochybuje o jeho pohlaví. Proto se často stává to, že jej oslovují v ženském rodě. Icarus brečí jen před lidmi kterým věří natolik, že se s nimi dokáže dokonale uvolnit. Nikdy by nebrečel před někým koho nezná natolik že by v něm měl plnou důvěru. Těmto lidem říká skoro vše, ukazuje jak se doopravdy cítí. Nedokáže ze sebe dostat ale jinak emoce než u těch kterým věří, doufá že to nebude nikdy tak velkou překážkou aby mu to bránilo v jeho snu. Rád hraje na housle, jde mu to a je to skutečný umělec. Nevadí mu zahrát třeba i na kytaru, to ho taky moc baví. Jeho hlas je jemný, připomíná že je skutečně křehkou duší, které není radno ublížit.

Minulost
Icarus se narodil do rodiny jejíž problémy převyšovaly zvládatelné množství. Vztah byl od začátku disfunkční. Rodiče jej brali jen jako přítěž. Nedokázali pochopit proč se jim narodil tak neskutečně neschopný a titěrný syn. Často to od nich slýchal a přirovnávali jej k jiným chlapcům jeho věku. Nechtěli jej živit od chvíle kdy si mohl zvládat vydělávat on. Nevadilo mu to, bral to více méně jako normální vztah rodiče s dítětem, proto to na něm nemohlo zanechat vůbec žádné psychické šrámy. Již od základní školy vyšších ročníků si začal vydělávat, odváděl rodičům peníze a pořád i přes řeči spolužáků to bral jako normální vztah. Teda až do doby než potkal Zachariáše. Mladíka jenž si jej k sobě vzal a vysvobodil ho z toho pekla. Od té doby žije Icarus jakýmsi spokojeným životem spolu s ostatními, kteří jsou nyní jeho rodinou. Tedy žil až do doby než se rozešel ze Zachariášem. Proto se přestěhoval za Aaventim do Kanady doufajíc že najde nějaké jiné utěšení jeho žalu. Zase začal hrát na house a zpívat doufajíc že se díky tomu někam dostane a splní si svůj sen.

Vzhled
Maličkého vzrůstu, zhruba metr šedesát vysoký. Má jemné křivky a zrzavé kudrnaté vlasy. Zelené oči a drobné pihy po celém těle. Má bledou pokožku.

Majetek
Byt, housle a psa jménem "Zachy".

0