Kaylight Winterfell
Kaylight Winterfell

Povaha
Kaylight je na první pohled nedostupná, jako by se všemi bála bavit. Nejčastěji vystupuje někde v pozadí a snaží se nepůsobit nějak nápadně, je nerada, když si jí všímá více lidí a ona pak na sobě musí cítit všechny jejich pohledy. Musí vnímat to, jak si o ní šuškají a jak jí berou jako úplného cizince. Opravdu je tak stydlivá, že se při větších shromážděních než pár lidí se schovává za strom a čeká až cizinci odejdou. Další zápornou vlastností Kaylight je to, že nikdy neřekne úplnou pravdu. O svém stavu, o tom jak se cítí a hlavně o tom, co si myslí. Nechce nikdy nikomu ublížit svými řečmi o tom, jak se jí něco nelíbí a nebo co k němu cítí. Proto raději mlčí a maskuje to za úsměv, který se od pravého nedá vůbec rozeznat. Ani svému milovanému či milované nikdy nedokáže říct vše, leč jí to půjde lépe, nedokáže to. Má v sobě zafixované, že jen pravda bolí a proto je lepší jí obalovat do krásného a lesklého papíru utkaného ze lží. Jinak vystupuje jako klidná žena, kterou nic moc nerozhodí. Ano, někdy jsou situace, které její ledově chladnou mysl nechají pořádně ohřát, ale nedějí se tak často. Musela se naučit udržet svou mysl klidnou hlavně díky svému otci. Kaylight proto nevytočí úchylné řeči ostatních, kteří se jí budou snažit získat. Pokud má relativní klid, dokáže myslet i v kritických situacích. Nátlak jí však klidnou náladu může dostat do mezí, kdy bude jednat jako divoká voda, která si sama pro sebe tvoří cestu nehledě na ostatní. Nerada někomu ubližuje, ale pokud se dostane do stresu, tak takto neuvažuje. Vidí jen pouze sebe a onu situaci. Situaci ze které se prostě musí dostat, i kdyby to někoho mělo stát život. Kay si velice těžko hledá přátele, jak jsem psala dříve, ráda totiž lže. S tím se možná váže i to, že moc vlkům nevěří, ráda se drží jen se svém vesmíru, kde vidí hrozbu skoro všude. Pokud si je ale však najde, zůstane jejich přítelem po celý život. Ona není někdo, kdo by bral vztahy na lehkou váhu. Pro ní jsou totiž posvátná věc, která se jí moc nestává. Ráda své přátele zasypává dary, které většinou vyrábí. Je to někdo, kdo si váží všeho s určitou mírou, nikdy by nebyla schopná vzít něco bez zeptání se. Kaylight má jinak ráda slunce.

Minulost
Kaylight žila právě na hradu Bald v dobách kdy to byl ještě hrad s nádhernou architekturou a ne jen ruina o kterou se nikdo nestará. Byla to slušná dcera svého otce a nikdy mu neodmlouvala. Vstávala vždy za rozbřesku aby viděla východ slunce a chodila se modlit vždy když se chodívalo modlit. Měla dokonce i dobré vzdělání. Byla jedinou dcerou svých rodičů a tak se čekalo že po nich převezme trůn. Díky tomu se jí musel najít vhodný ženich. Když se našel, tak ho Kaylight viděla jen v den svatby. Zamilovala se do něj jako hodná dívka a přísahala mu věrnost. Provdala se dobře a měla mít právě své dítě. Jenže se stala katastrofa a ona nepřežila jeho porod. Naštěstí maličké se podařilo zachránit. Kaylight se ale díky tomu uvázala k hradu Bald, jelikož nedokázala své dítě a muže opustit. Netušila že je mrtvá, proto jí ničilo že se s ní nikdo nebaví. Doteď bloudí ruinami hradu Bald uvázaná právě na to místo a nemůže odejít. Neví proč nemůže odejít. Nechce tu ale více být, jelikož někde dole v katakombách je hrob jejího dítěte a muže. Chce jít za nimi..

Vzhled
Dlouhé bílé vlasy a bledá pokožka. Na sobě nosí bohatě zdobené šaty a nádherně vykládanou korunku. Je až příliš hubená jak se zdá na první pohled. Pas má úzký a opravdu až nechutně stažený korzetem.

0