Nina Tweak
Nina Tweak

Povaha
Nina je na kafi závislá, po nocích se klepající, vlasy si trhající mladá žena. Vlastně toto dělá jen když na ní přijde záchvat paniky a nepokoje, což jí způsobilo hlavně trauma v dětství. Jinak je to na první pohled pěkná mladá žena jenž se nebojí občas vystrčit růžky. Nebojí se promluvit na hlas v sálu plném lidí či ukázat svou divokost někomu, koho skoro nezná. Niny hlavní povahová vlastnost je ta hyperaktivita, kterou ještě podporuje kafem a díky tomu je vlastně schopná nezavřít svou tlamu a mlít pantem až by jednomu pukla hlava. Však kvůli tomu se s ní jeden nenudí. Dokáže vymyslet skoro vše jen proto, aby jednoho zabavila dokonale klidně i na celý den. Však pokud jeden chce, tak dokáže zpomalit na jeho tempo a konečně si na jeden den odpočinout. Hlavně je to silná žena, kterou jedna rána jen tak nesrazí. Leč se občas může zdát nevýhoda být takto silná. Emoce se pak blbě učí prožívat, jelikož jí rodiče moc naočkovali tím, že brečí jen slaboši. Nina si tenhle fakt přiznává až moc často a tak své emoce raději mučí uvnitř sebe a dělá jak jí vše nevadí. Jak všechny raději pozdraví zdvihnutým prostředníčkem a popere se uprostřed cesty, než aby si přiznala, že něco cítí.

Minulost
Začalo to něžně, přestěhovala se z mnohem většího města, aby se její rodina schovala před zraky ostatních a otevřela si vlastní kavárnu někde na kraji města. Nina nejdříve nenáviděla jak jí rodiče nutí pít několik šálků kafe. Pak nastoupila do nové školy jako to “nové dítě”, které se většinou neuchytí. Však ona měla štěstí. Potkala dokonalou partu lidí, kterou vedl její budoucí nejlepší kamarád.. Craig Destencibles. Avšak nestali se více, když se Nina přiznala ke své homosexualitě již v úzkém věku. Za což jí otec spolu s matkou udělali šrám do konce života. Díky tomu Nina utekla na střední školu ke své tetě, aby jí nikdo nemohl ublížit. Během toho si své jizvy hýčkala a nutila se s nimi smířit pomocí psychologa, jenže to nepomáhalo, protože prášky odmítala. Jediný kdo jí opravdu pomáhal byl Craig a parta, která za ní jezdila a ona s nimi mohla dělat různé kraviny. Když se pak vrátila ke svým rodičům, tak najednou byla akceptovaná. Dokonce se rozhodla, že jim bude pomáhat se všim co se týče chodu kavárny, kam často právě Craig utíká a v zadní místnosti si hraje se svou kámoškou, i když má zrovna noční. Leč se jejich vztah nikdy neuskuteční, tak je to pevné kamarádství tuláka a alfy. Nyní se však přestěhovala do Kanady a otevřela si v Marawlo svou vlastní kavárnu. Je sama v novém městě a doufá, že se nějak uživí.

Vzhled
Nina má jen stošedesát pět centimetrů. Je hubené postavy, která působí až skoro anorekticky. Má dlouhé blond vlasy které si různě upravuje a barví. Zeleno-modré oči.

Proměna
Krémová vlčice se zelenýma očima.

FC
Sasha Brink

Majetek
Kavárnu a byt nad ní v Marawlu. Mainskou mývalí kočku.

0