Reese Russell
Reese Russell

Povaha
Reese, někdo s tak miloučkým jménem, však možná se realitě budete trošku divit. Reese není nějaká ustálená osoba, spíše je to zmatek. Zmatek všech pocitů a neuvěřitelného sarkasmu v jednom. Znáte Jace Wayladna z knihy Nástoje smrti? On je podobného rázu, možná trošku více psychopatický. No vlastně začneme raději od začátku. Jeho hlavní vlastností, jak jsem tady psala je sarkasmus. Tenhle jedovatý toxin bude plivat na lidi, které zná docela dlouho, přeci jen by si nezaplašil potencionální oběti, kterým by mohl vládnout. Vlastně je to takový umučený trouba, když ho někdo potká napoprvé, nebo se spíše tak zdá. Však první zdání klame, i když vám do obličeje řekne, jak vás vlastně od srdce nenávidí, tak vás ve skutečnosti možná má rád, ale nikdo neví jestli to opravdu s tou nenávistí nemyslel vážně. Vlastně ono, když ho moc nebudete štvát, tak je to velice milá osoba, krom toho, že je vám schopná vyškrábat oči jen po menším naštvání. Hlavně má geniální smysl pro humor, bere vlastně jen černý humor a nic moc ostatního mu nejde přes rty. Vlastně on je zmatený hlavně tím, jako tahle povaha, že má několik částí povahy mezi kterýma si dobrovolně může přepínat. Vemte si, že je to jako když máte pračku s několika programy. Prvním programem je jeho dětinskost, kterou vyvolává jen když je na to vhodná doba. Chová se v té době jako malá usmrkanče a nemá vůbec respekt k dalším lidem, spíše je ignoruje a dělá si z nich legraci. Směje se a dělá voloviny. Další stránka je spíše vážná, taková dospělácká, kterou by některé pubertální dívky popsaly jako "Daddy". Je starostlivý a stará se o ty lidi, kteří jsou tedy většinou mladší. Říká jim, že si mají vše pořádně vzít, stará se o ně a jakkoliv s nimi řeší jejich situaci, je také velice empatický při tomhle. Dokáže se dokonale vcítit do pocitů druhých a snaží se jim pomoci. Vlastně jen někdy mu to jde, přeci jen on nemá moc vlastní normální pocity, jsou v něm někde krutě zarostlé, čili když na něj někdo křičí a nebo se do něj pustí, tak mu to je jedno. Spíše jako by to ignoroval velice dobře. Další stránka jeho povahy je to, že je vysoce dominantní, pokud není po jeho, tak si to dokáže dokonale vzít do rukou a vše se pokusí udělat podle sebe. Nemá prostě rád, když mu někdo velí. Je pak nervní jako malá děcko a pořád má nafouklé jemně tváře, prostě není ve své kůži, jako by byl vyměněný. Spíše by jsme se mohli dostat ke skryté povaze někde uvnitř něj. Reese je někde uvnitř sebe takový opravdu andílkovský chlapec, který by sice byl schopný upálit motýlům křídla, ale nikdy by nebyl schopný ublížit někomu, koho má rád. Těm ostatním klidně, ale to je vedlejší, vlastně je to takový ten typ psychouška, který je schopný vás týrat. Nuže, ale to není hlavní. Reese je hlavně opravdu empatický, pokud se jedná o tohle vše, ale nikdy se s tím moc nepyšní. Však můžete si být jistí s tím, že vlastně na jeho povahu přijdete spíše při hraní než s popisu.

Minulost
Reese za svůj extrémně dlouhý život vyměnil hodně jmen, vždy si na něco jméno změní a snaží se aby to znělo co nejvíce vtipně. Většinu jmen co vystřídal si ani nepamatuje, přijde mu to ale docela i vtipné kolik je jeden nebohý človíček vystřídat jmen za jeden extrémně dlouhý život. Nic moc se v jeho životě nedělo. Byl vymodlené dítě pro své rodiče, kteří se už ze zoufalosti usídlili k temné magii, která jim sice dítě přinesla, ale to dítě je pak zabilo. No, Reese nebyl ve své minulosti zase tak úplný andílek. Ze srandy vždy sledoval jak se vojska perou a vybíral si vždy stranu na kterou se vsadil s ostatními vampíry. To bylo v dobách než svůj amulet prodal za motorku. Když jeho strana začala prohrávat, tak se vždy naštval a chtěl se oné války zůčastnit. Vždy si vymyslel něco jiného aby se dokázal zabavit, dokonce díky tomu je navždy vykázaný z Peru a nesmí se tam vrátit, jinak ho obyvatelé této země zabijí. Nikdy nikomu neřekl proč zrovna nesmí do této země, ale nejspíše to bude nějaká obří kravina co tam prostě Reese ztropil. Je ještě pár zemí kam ani za boha nesmí vstoupit jinak by skončil na hranicích. Je zajímavé jak si to lidé neustále pamatují, jelikož zákazy vstupu pro něj existují pořád. Momentálně žije v Kanadě a dělá nějaké další kraviny jen aby se nenudil ve svém dlouhém životě.

Vzhled
Reese je cca dva metry vysoký hnědovlasý muž s pronikavě zelenýma očima a strništěm které si udržuje. Většinou chodí oblečený tak jak se to hodí do situace. Nemá žádná tetování či něco jiného.

Majetek
Dům někde v lesích a svou motorku o kterou se stará snad lépe než kdyby měl dítě.

0