Gowther Morales
Gowther Morales

Povaha
Gowther je charakterově chladný, jedná se o to, že sám o sobě nemůže cítit nějaké emoce. Souhlasil, že je totiž už nikdy nepocítí po tom co se mu stalo v minulosti. Jeho jednání je většinou neemotivní ovlivněno spíše jen věcmi co usoudí za logické. Je možné, že se mu jednou city navrátí, ale on by to nikdy nepřipustil. Nenávidí cítit bolest, nenávidí pociťovat tu slabost jakou dokáže cítit pokud je má. Na první pohled je Gowther spíše ženou než muže, jeho křehké rysy a perleťově bledá pleť nám v tom podtrhuje ještě více. Jenže jeho plochý hrudník nám to vyvrátí. Navíc pokud by mu někdo sundal většinou spíše ženské oblečení, tak by zjistil že je opravdu mužem geneticky. Gowther by se nejspíše dal přirovnat k nonbinary člověku. V jeho hlavě je zmatek vůbec jakým pohlavím je, pokud to jde tak o sobě referuje jako o obouch pohlavích. Spíše se zdá, že je jen zmatený díky tomu, že si raději nechal zapečetit své pocity. Jak jsem už psala, Gowther se chová spíše podle toho co cítí že je logické. Pokud se mu něco nelíbí, tak ihned podotkne, že to není logické, že by to mělo být jinak. Přeci jen je to nejspíše díky tomuhle jen loutka, která se jí dobrovolně stala.

Minulost
Dříve než se všechno pokazilo byl Gowther profesionální hráč ligi legend a dokonce pro své fanoušky dělal i zajímavé cosplaye, jelikož se v těle ženy cítil mnohem lépe než v tom do kterého se narodil. Působil v jednom z nejlepších e-sportových týmu a držel se delší dobu na špici. Vše se začalo měnit až když potkal lásku svého života. Nadju. Gowtherovi se v minulosti staly věci které způsobili to, že se raději díky jinému magianovi zbavil svých emocí. Odhodil je aby více necítil to utrpení z úmrtí někoho. To se stalo po smrti jeho neskutečné lásky, Nadji. Byl odsouzen za to že jí zabil, ale naštěstí nebyl dostatek důkazů aby mohl být usvědčen. Nechápal to, nechápal proč zemřela jelikož v tu dobu byl jako malé kůzle jenž objevuje teprve svět. Nechápal že měla prostě srdeční vadu. Začal díky své magii tropit neskutečné věci, proto se díky jeho přátelům rozhodl vyhledat nějakou pomoc, aby se více netrápil a tak se stalo že jej to připravilo o emoce, které by si každé střežil jak by jen nejvíce dokázal. Od té doby jen prochází ulicemi nebo si jen doma čte knihy, které dříve Nadje předčítal. Necítí ale už nic než prázdnotu a řící se jen a pouze logikou.

Vzhled
Když si sundá veškeré paruky či to co zrovna nosí je to blonďatý mladý klučina se modrýma očima jenž si hodně často barví vlasy. Gowther se nebojí nosit cokoliv. Navíc jeho výška stošedesát centimetrů se hodí na holku. Taky má spíše holčičí křivky.

FC
Sneaky (z Cloud9)

Majetek
Gowther vlastní tunu cosplayů a dokonce i nějaký ten byt, který si mohl z platu profi hráče lolka koupit.

Dodatek
Ano, na fotce u registrace je to skutečně on.

Magie
Mind invasion Gowtherovo schopností je dostat se někomu do hlavy. Tam může dělat cokoliv co se mu zamane. Může mu pomoci psychicky, může mu uškodit. Jedinou slabinou této magie je to, že se musí svého cíle dotknout. Pokud se ho dotkne je mimo, čili ho cokoliv může zranit.

0