Yuki Sato
Yuki Sato

Povaha
Yuki, na první pohled dokonalá dívka, která má i sexy postavu, na druhý už by jeden radši utíkal s rukama nad hlavou. I růže má občas trny a u Yuki to platí snad nejvíc z dívek co jeden potká. Ostrý jazyk vybroušený přesně k tomu, aby podpíral jen lež o tom, že je to hodná dívka. Během minuty však Yuki dokáže obrátit o třistašedesát stupňů a terorizovat své okolí svým opravdu neslušným jazykem a kosou. Yuki je po většinu času usměvavá dívčina, aspoň tak se maskuje v normální společnosti. Používá to jako svou personu pod kterou vystupuje i na internetu. Opravdu vypadá jako by neuměla ani do pěti napočítat. Nikdo by přece takhle tvařící se dívce nemohl připsat vraždu někoho, ne? V normální společnosti a na svých streamech se Yuki snaží opravdu působit mile, jako někdo komu by věřil kdokoliv. Proto pro ní platí i pravidlo, že nesmí nadávat pokud se pokouší působit jako “Calliope”. Ani jedno sprosté slovo od ní není slyšet, tedy pokud nezpívá. To se většinou písnička či rap neobejde bez nějaké nadávky, pokud se tedy nejedná o cover. Hned jak opona padne a rozjede se opravdový život a s tím i práce, se nebojí tuhle masku strhnout a z milé dívky, co by nezničila někomu sny se stává zabijácká mašina, kterou nejvíce baví sekat lidem hlavy kosou. Yuki je dívka jenž se nebojí ušpinit, dělá veškerou práci o kterou jí požádáte a nejčastěji se sarkastická až to bolí. Ale vtipná se také snaží být i ve svém normálním životě. Má ráda když se může bavit s ostatními inkvizitory i ve svém normálním životě. Nechce udržovat jen pracovní vztahy.

Minulost
Yuki se narodila do rodiny lidí kteří brzy na to zemřeli na útok vlkodlaka. Ale ujali se jí lidi, jenž lovili magické bytosti pro své živobytí a právě tam začalo to, že byla už rovnou předurčená k tomu, aby pokračovala v jejich šlépějích. Už od prvních slov bylo jasné, že se nenávist rodičů vůči magické plévěji vlévá i do ní. Rodiče byli nadšení a tak Yuki ještě více podporovali v tom, aby byla jedním z nejlepších lovců. Dávali jí své vědomosti, snažili se aby se jejich dcera uměla o sebe postarat v co nejužším věku. Doma zažívala tréninky, které jí bavily a naplnili jí více než hraní si s panenkami. Nejhorší bylo, když se dozvěděla pravdu o svých pravých rodičích. To jí ještě více naplnilo nenávistí a přísahala že složí zkoušku na inkvizitora. V patnácti se začala na zkoušku připravovat a následně se jím skutečně stala. Rovněž se aby si vydělala něco na život začala živit VTuberstvím a rovněž pod svou personou “Calliope” začala streamovat i na Twitchi. Neprozradila nikdy nic o svém skutečném životě, vždy jsou její streamy plné lží.

Vzhled
Cirka metr sedmdesát pět centimetrů vysoká žena nasvalené postavy, kterou maskuje. Aspoň jí takhle nasvalená postava pomáhá v tom, aby měla dokonalé křivky. Nebo aspoň takhle to bere ona. Její vlasy mají černou barvu a oči tmavou, skoro až černou hnědou. Většinou chodí oblečená jako dáma, ale dbá na to, aby i tohle oblečení bylo příjemné aby mohla kdykoliv vystartovat.

Proměna
Její druhou podobou je Moták Lužní

FC
Lexie Liu

Majetek
Malý byteček a motorku.

1