Allina Lairs
Allina Lairs

Povaha
Na první pohled se zdá že je to hodná, milá dívka. Taky i částečně je. Když je mezi svými v kostele, je to ta nejhodnější, nejlaskavější slečna pod sluncem. Snaží se pomáhat kde se dá. Upřímně to i miluje, vykonávat dobro a vidět následně dobré výsledky. Vykonává různé dobročinné sbírky nebo činnosti, pro svůj pocit i pro to aby ukázala že jeptišky nejsou tak nudné, jak se říká. I pro své přátele by se dokázala rozdat. Jinak kromě toho že pomáhá, kde se dá a je jeptiškou, dělá ke všemu na částečný úvazek v knihovně. Dalo by se říct že je to veselé sluníčko. Ale je tu i ta stinná stránka, kterou nese od narození v krvi. Je to polodémon. Večer se mění na hříšnici, láká všechny na jakýkoliv kontakt s ní aby se nabažila a “nakrmila”. Miluje sex, občas nepohrdne ani drogami, a hlavně má ráda adrenalin. Ráda riskuje, i když jde o život. Prostě je z ní jiná osoba než kostele a mezi jeptišky. Není věrná svému bohu. To by byla nuda. V obou případech je strašně ráda ve společnosti, je to optimista a usmívá se na všechny.

Minulost
Ono se narodila dvou lidem, teda jako malá si to myslela. Tehdy netušila že svět okupují nadpřirozené bytosti a že jeden z rodičů musel být jedním z nich. Ona je nepoznala, ani jednoho. Takže neví, po kom má tu démonskou krev. Vyrůstala dětském domově, kde měla jen pár kamarádů a byla vcelku vzorná holčička, vychovatelky byli šťastné za takové dítě. Měla skvělé výsledky snad v každé třídě na základní škole. Rok za rokem šel a nikdo jí nechtěl adoptovat, zůstávala stále v domově. Netušila, čím to je, nějak jí to ani netrápilo. Jedna vychovatelka se k ní chovala jako k vlastní. Takže nestrádala. Střední také prošla celkem dobře, tam se již občas objevovali i špatné známky a na vysokou nějak nechtěla. Poznávala pomalu samu sebe, jak své tělo, tak i své objevující schopnosti. Nakonec se přidala společnosti, kdo nikdo nečekal že se přidá. Stala se z ní řeholnice již v osmnácti a je tam do teď. Káže dobro přes den, večer je skoro jako někdo jiný. Takový život si sice nepřála ale už si zvykla. Už je to její styl. Už by to ani neměnila.

Vzhled
Výškou přibližně 175 cm, není nějak vysoká ani malá, taková akorát. Tlustá ani není, akorát postava a hlavně má ženské křivky. Má tetování, má okolo stehna hada co má v tlamě jablko. Něco na způsob Adama a Evy, jak se kvůli toho vykázali z ráje. Pokušení.

Majetek
Motorka, kudla, jinak má malou garsonku u kostela

1