Kendra Brisslinger
Kendra Brisslinger

Povaha
Jsem přátelská i když lehce asociální. Plachá ale arogantní. Naivní ale vážná. Citlivá přesto sarkastická. Impulsivní. Tvrdohlavá. Ráda si o sobě myslím, že jsem tvrďačka a ještě raději tak působím na ostatní, ale pak večer po tmě hodiny brečím v prázdné vaně. Jsem odvážná, ovšem jen do chvíle, kdy se poblíž mne objeví pavouk. Pocity jsou pro mne důležitější než fakta. Mám hraniční poruchu osobnosti, můj svět je černobílý, moje emoce i chování vyhrocené, neumím se ovládat a většinu času se za to nenávidím. Přijdu si ztracená a rozbitá a není den kdy bych nepomyslela na sebepoškozování nebo sebevraždu, i když posledních pár měsíců se mi daří trochu krotit alespoň tohle. Jsem osamělá, ale odháním od sebe každého, kdo by stál o přátelství nebo vztah. Bývala jsem moc hodná holka, co pomáhala druhým, zbožňovala knihy a jednou chtěla psát své vlastní. Teď jsem sobec, nikomu neškodím ale ani nepomáhám, už si nerozumím ani s lidmi, ani se slovy. Jsem potížistka. A pokud bych si jednou musela vybrat mezi tím jestli zemře má kočka, anebo všichni lidi na světě, tak doufám že ta šilhající chlupatá potvora bude mít zatraceně hezký zbytek života.

Minulost
V mé minulosti nenajdete nic moc zajímavého. Pár traumat, ale kdo je nemá. Narodila jsem se šestnáctileté holce, který ani náhodou nebyla připravená na roli matky. Trvalo mi to čtyřiadvacet let, ale už ji nezazlívám, že se mě vzdala a odstěhovala se do Evropy. Vychovávala mne má babička. A byla v tom sakra dobrá. I když mi nikdy neřekla pravdu o tom, kdo jsme. Zemřela když mi bylo osmnáct let a od té doby jsem rozbitá. Vystřídala jsem několik prací, stěhovala se po celém světe, pokusila jsem se o sebevraždu, skončila v blázinci, kde jsem poznala svou první lásku... Zabil se. Já to zkusila znovu (Není to tak snadný jak to vypadá). Posledních šest let neustále začínám nanovo v novém městě v nové práci s novým terapeutem a novými antidepresivy, jen abych po pár měsících zkolabovala, na půl roku se uzavřela před světem, a pak odjela zase začít někam jinam. Pořád a pořád dokola. Teď je to jiné. Vrátila jsem se zpátky domů. Nevím přesně v co doufám, že tu najdu, ale cítím, že jsem na správném místě.

Vzhled
Výška: 149 cm Váha: 47kg Typ postavy: hruškovitý (malý prsa, úzký pas a boky jak almara) Pleť: bledá, pihatá Vlasy: tmavě hnědé, rovné, střižené těsně nad ramena Oči: zelené Tetování: malý půlměsíc přímo pod levým okem, vlk v pentaklu s měsícem a spoustou keltských symbolů na levé straně krku, nápis Save me/I am fine (dá se číst z obou stran ) na levém předloktí Jizvy: po celých pažích, břichu i stehnech

FC
Victoria Justice

Majetek
Malý domek v Minew u kraje Temného lesa. Černá, překrmená, na pravé oko šilhající kočka Koksie Oprýskaný černý Pickup - Nissan Datsun z roku 1982 (prakticky už se s ním dá jezdit jen ve stylu Flintstoneů.

Dodatek
Pracuje jako baristka v Coffee baru Lavazza.

Magie
Pravděpodobně mám nejblíž k živlu Země, k bylinkám a talismanům, ale jsem naprostý nováček, takže ani jedno neumím nikterak ovládat. Ale mám výbornou intuici, jsem empat a zvířata se v mé přítomnosti cítí komfortně.

1