Reagan Reyes
Reagan Reyes

Povaha
Reagan je ochranářský vůči jeho přátelům i druhým v nouzi. Stačí se jen přiblížit se špatnými úmysly a máte to jistý. Takové věci Reagan jen tak nepřehlíží. Jakožto policista se snaží být spravedlivý a tak nerozlišuje lovce od nadpřirozených a bere je jako sobě rovné, narozdíl od mnohých… Vytáčí ho tahle nesmyslná válka, protože je jasné, že je úplně zbytečná. Každý může být vrah ať už je nadpřirozený nebo člověk, tak proč v tom dělat rozdíly, proč se zbytečně zabíjet, když můžeme žít společně? K roztržkám mezi lovci a nadpřirozenými se zkrátka staví jako policista a ne jako ifrit. Takže si nemyslete, že vás zachrání vaše rasa… Pokud jste to začali a pak vás lovec přepral, je to vaše chyba. Je velice empatický a trpělivý, rád si vás vyslechne a ve většině případů vás i pochopí, avšak naopak on o svých problémech moc nemluví. Nerad s nimi zatěžuje druhé a nerad je sdílí. I když se může sem tam zdát trochu moc důvěřivý a možná i naivní, není tomu tak. Minimálně ne v práci, kde na takové emoce není prostor ani čas. Je těžké ho obalamutit nebo vyprovokovat. Ne že by to nešlo, ale záleží spíš na jeho náladě jestli se vám to povede nebo ne.

Minulost
Jeho otec byl policistou dávno předtím než se narodil a tak na Reagana neměl moc čas. Ten měl ale jasný cíl, jít ve stopách svého otce a tak taky udělal. Přidal se k policii hned jak mohl a tam našel svůj smysl. Tahle práce ho naplňovala, i když byl otcem několikrát zpochybňován. Jeho matce se to taky nelíbilo, protože nechtěla, aby se mu něco stalo, ale nakonec to přijala stejně jako u jeho táty, ostatně jí nic jiného nezbylo. To že je ifrit se dozvěděl asi kolem desátého roku. Od té doby se učil to ovládat a dotáhl to docela daleko. Jeho psí já je Chodský pes, plemeno skvělé ze všech směrů, i když je možná trochu menší. Oheň se mu sem tam ještě z kontroly vymkne, ale to jen když je rozrušený nebo pod příliš velkým tlakem, v práci se mu to ale ještě nestalo. Co se vody týče, nevadí mu. Možná mu znemožňuje používat schopnosti a pro ifrita se nehodí, aby lezl do vody, Reagan si z toho tolik nedělá. Má z ní respekt, to ano, ale když musí nebo chce, tak jde bez rozmyslu. Jeho minulost není moc zajímavá, až na jednu noc, kdy jeho a jeho partnera zavolali na ozbrojeného muže, který měl ohrožovat rodinu. Když dojeli na místo, byl tam až moc velký klid. Obhlídli dům a nakonec se vydali dovnitř, neboť si všimli otevřených zadních dveří. Se slovy policie vešli dovnitř a prozkoumávali dům, dokud v jednom z pokojů nenašli mrtvou rodinu. Na ten pohled Reagan nikdy nezapomene. Vrah neměl slitování ani nad malou holčičkou, která se i po smrti držela matky. Když dokončili průzkum a vše ohlásili, zamířili ven z domu. Stejně jako přišli zadními dveřmi, chtěli jimi i odejít. Jenže když procházel jeho partner dveřmi, jeho tělo se rázem ocitlo bez hlavy a Reagan se jen tak tak vyhnul útoku. Jak se ale ukázalo, pachatel měl komplice a ten na Reagana zaútočil zezadu. Něčím ho praštil, aby nedokázal zareagovat na to, co mělo přijít. Muž, který jeho partnerovi usekl hlavu, se napřáhl a s mačetou v ruce se ohnal po jeho krku. Reagan stihl zareagovat. Mačeta se dostala tak dva centimetry do jeho krku a částečně do jeho rukou, které nastavil, aby se zachránil. Když pak muž mačetu doslova vyrval z jeho krku, poroučel se k zemi. Tlačil si na ránu a lapal po dechu, zatímco se kaluž krve pod ním zvětšovala. Nepamatuje si co se dál dělo. Tenhle zážitek Reagan přežil, ale nikdy ho nezapomene, i přesto že se to stalo tak dávno. Zejména protože mu to připomínají jizvy na krku a rukou. S policií ale neskončil a v nejbližší době se k tomu ani nechystá. Pořídil si dům v Minew, kam se před nedávnem přestěhoval.

Vzhled
Vysoký je 183 cm a váží kolem 75 kg. Má hnědé oči a hnědé krátké vlasy. Má sportovní postavu, pracuje na sobě a je to znát. Má dobrou fyzičku a jen málokomu se před ním podaří utéct. Na krku má jizvu a stejně tak na rukou. Sem tam se po těle dají najít i menší jizvy a šrámy, které získal za ta léta v práci.

Proměna
Jeho druhé já je Chodský pes. Středně velké plemeno trochu připomínající dlouhosrstého vlčáka. Je převážně černý a má oranžové oči připomínající oheň. Fotka: https://zoolo.cz/wp-content/uploads/2020/06/chodsky-pes-bezi-ve-snehu-1024x576.jpg

FC
Rafael L. Silva

Majetek
Vlastní dům na kraji Minew blíže horám. Dodge charger redeye hellcat z roku 2021 a samozřejmě i normální věci jako oblečení, apod. Nosí u sebe i svou služební zbraň, kterou si většinou ale schovává na bezpečné místo, aby nemohla být zneužita.

0