Flynn Hopkinson
Flynn Hopkinson

Povaha
Flynn je lakomý. Veľmi nerád niekomu niečo požičiava a nechce sa deliť dokonca ani so svojimi najlepšími priateľmi či svojou priateľkou, ktorú zatiaľ ani nemá. Je taktiež dosť nedôverčivý, nedôveruje nikomu, len svojmu medvídkovi Teddymu. Ďalej ho môžeme charakterizovať ako nevyspytateľného, pretože nikto nikdy nevie, čo zrovna spraví, ba čo viac, ani on sám koľkokrát netuší, akú spraví pitomosť alebo do akého maléru sa zase namočí. Je drzý, požičiava si veci bez opýtania, ignoruje názory druhých ľudí. Stále sa sťažuje, že nie je niečo podľa jeho predstáv. Flynn je veľký smoliar, nikdy sa mu nepodarí, čo chce dokázať, a pravidelne sa mu šťastie obracia chrbtom. Nevie spievať ani hrať na žiadny hudobný nástroj aj keď on si myslí pravý opak. Cíti sa ako nadaný umelec a nikto ho nepresvedčí o opaku. Flynn býva často zmätený, pretože sa nikdy nevie rozhodnúť, čo má spraviť ako prvé. Najradšej by všetko robil naraz. Stále sa niekde zabúda a často ani nevie koľko je hodín, preto všade chodí neskoro. Avšak zo svojej nedochvíľnosti si starosti vôbec nerobí. Na druhej strane je hrozne zábavný, jeho trapasy a výstrelky z iných ľudí pobavia snáď každého. Flynn nikdy nič neberie vážne, pretože takmer zo všetkého si vie spraviť prdel. Celý život mal na háku, pre neho bol svet "gombička". Konfliktom sa síce vyhýbal, ale rád si z druhých provokatívne strieľal a robil kanadské žartíky. Keď už bol náhodou prichytený pri čine, tak radšej zdrhol ako by sa mal vystaviť konfrontácii a riešiť problémy, ktoré spáchal. Veľmi rýchlo by ste ho nahovorili na každú jednu šialenosť, ktorá vás napadne. Nočnou morou je pre neho nudný bežný život, z ktorého by zrejme zošalel. Z ničoho nerobí tragédiu, vo všetkom sa snaží nájsť niečo pozitívne, aj keď iný by to už dávno vzdali. On si ide svoje a dokáže si urobiť srandu aj z maličkostí. Nikdy si z ničoho nerobí ťažkú hlavu a pri svojom záškodníctve neberie ohľad ani na ostatných. Vždy spraví to, čo si zmyslí, pričom šetky pády a vzostupy berie ako súčasť jeho života. Do všetkého sa vrhá bez rozmyslenia, takže je celkom zázrak, že ešte žije. Flynn je strašne šetrný a až prehnane čistotný, niekto by mohol povedať, že je posadnutý poriadkom. Nikdy nezanedbáva hygienu, vždy chodí upravený v čistom a vyžehlenom oblečení.

Minulost
Narodil sa pri lete balónom v koši niekde na hraniciach s Kanadou jednej hipisáčke, ktorá ho vyložila na prvej zástavke v nemocnici. Nakoniec skončil v decáku ako odložený na dobu neurčitú. Svojich rodičov nikdy nepoznal, ani mu to nejak zvlášť nevadilo. Zostal mu po nich len medvídek Teddy, o ktorého sa s láskou staral a prirástol mu k srdci až do dospelosti. Bol to v detstve jediný jeho priateľ, ktorému hovoril všetko. Už nič horšie sa mu stáť nemohlo ako skončiť opustený v decáku, preto sa rozhodol si život užívať plnými dúškami bez nezmyselného trápenia. Naučil sa neotáčať naspäť, len pozerať dopredu. Flynn bol niečo ako smoliar a postrach vylomenín v jednom. Keď sa do niečoho pustil, vždy to skončilo katastrofálne, preto mu radšej nič nedávali robiť, len sa snažili od neho držať čo najďalej. Flynn si rád vtipne strielal zo svojich rovesníkov, ktorí sa mu za to chceli pomstiť. On bol však expert v úteku, ale stalo sa, že pri jeho smole ho dobehli. Vtedy bol schopný obetovať aj svojho jediného friend Teddyho, aby ho nechali na pokoji. Jeho žartíky mu nakoniec vracali oveľa horšie, pričom mu ani Teddy nepomohol. Z decáku ho hneď po dovŕšení 18tich narodenín vyhodili, pričom boli radi, že sa ho konečne zbavili. Nikdy nevedel, že má nejakú schopnosť až do toho vtipného momentu, keď sa mu prihovorila jedna stará ženská, ktorá ho žiadala o pomoc. To by nebolo nič divné až dovtedy kým nezačala prechádzať cez steny. Vtedy si uvedomil, že je zrejme cvok, keď vidí duchov. Až neskôr zistil, že má naozaj schopnosť rozprávať sa s duchmi, ktorých iní nevidia. Nemal v pláne im pomáhať, vždy sa staral len o seba a svojho Teddyho. Videl v tom však príležitosť ako začať výhodný business a okrádať ľudí o ich majetky. Chcel na tom rýchlo zbohatnúť a obrať pozostalých o prachy s vidinou, že sa môžu rozprávať so svojimi zosnulými príbuznými. Niektorých duchov naozaj videl, ale iných, čo v pokoji prešli na druhú stranu alebo zhoreli v pekle už nie.. Často si preto vymýšľal, aby uspokojil každodennú klientelu. Avšak pri jeho smole to bol niekedy trapas a miesto ľahko zarobených peniazov mu ešte vynadali. Keďže v meste, kde vyrastal.. jeho výstrelky už takmer všetci poznali, tak sa rozhodol presťahovať do Minew, kde si prenajal malý byt. Chcel začať nový život, dokonca si našiel aj prácu maskota pred miestnym bistrom.

Vzhled
Flynn má typické črty po svojich škótskych predkoch o ktorých ani nevie, že existovali. Najviac si na ňom všimnete hnedé väčšinou strapaté vlasy a klamlivo nevinné guľaté oči. Nosí nemoderné oblečenie, pruhované hnedé sako so záplatami na lakťoch, hnedé nohavice nad členkami s pohodlnými teniskami. Flynn je pomerne chudý, pri svojej výške 178cm má 65kg.

FC
David Tennant

Majetek
Flynn žije v prenajatom byte jedna plus jedna, v ktorom udržuje až prehnaný poriadok. Najradšej má svojho malého hnedého plyšového medvídka Teddyho, o ktorého sa stará ako by to bol jeho vlastný syn. Pred vchodom do baráku má odparkované malé zelené auto Mini Cooper, ktoré sa dá prirovnať k jazdiacej zelenej popelnici.

4