Edgar
Edgar "Butcher" Buch

Povaha
Říkají mu Butcher - řezník, a on jím opravdu je. Nejen že pracuje na jatkách kde nemilosrdně poráží zvířata aby získal maso, ale také tam za malou úplatu přidává maso lidské a zbavuje se tak důkazů. Řezníkem je i svojí povahou, má rád bolest druhých, rád krutě mučí, mrzačí a zabíjí nejen nadpřirozené ale i obyčejné lidi. Vraždí je bez rozdílu, ač je sám vlkodlak, nemá pro své druhy slitování, jeho smrtelným spárům má šanci uprchnout jedině mág. Po práci vyráží na lov a tímto "koníčkem" tráví většinu svého volného času. Pokud se mu někdo dostane pod ruce, umře pomalou a volice bolestivou smrtí. Edgar při tom využívá své zkušenosti a zručnosti řezníka, jeho mučení je mistrovské dílo hodné profíka, dokáže bolest co nejvíce protáhnout a přinutit člověka aby si přál jediné - konečně umřít. Nedělá to z nenávisti, ale pro zábavu, vyžívá se v tom, je rád když ostatní trpí. Jed to vlk samotář, žije sám a nemá přátele. Občas mu někdo zaplatí aby pro se pro něj zbavil těla, z někoho mučením dostal informace, nebo ho prostě zavraždil.

Minulost
Narodil se čarodějnického rodu, téměř celá rodina byly ve spojení s magií. Matka ovládala nekromancii a otec vládl ohni. Z výukou magie u něj začali už od malička, podědil obě nadání, ovšem nekromancie u něj byla silnější, jíž v mládí byl schopným mágem. V pubertě se začali projevovat jeho násilnické sklony, šikanoval spolužáky a upaloval nebohá zvířata. Již od mlada cvičil a platil za pořádného hromotluka. Když dokončil školu, kde se vyučil na řezníka, rodina ho vyhnala. Nechtěla mít s jeho násilnou povahou nic společného. Našel si práci na jatkách a rychle se postavil na svoje nohy. Už mu nestačilo zabíjet zvířata a tak začal vraždit lidi, frekvence a brutálnost vražd se stupňovali. Kvůli tomu se musel párkrát přestěhovat, dokud se neustálil v Minewu. Našel si tam práci v menších jatkách a koupil si dům. Díky své profesionalitě je váženým zaměstnancem, a v podstatě tam šéfuje řezníkům. Před 2 lety se mu stala ovšem nehoda. Při svém lovu na oběti ho pokousal vlkodlak, sice to přežil, ale stal se vlkodlakem také. Rychle se s tím ale vyrovnal, přeměňuje se pouze ze úplňku a se vždy ukryje ve své chatě v lesích. Také tím získal spoustu schopností, které využívá při svém řádění. Během svého působení si získal i skupinu zákazníků, kteří mu platí za to aby za ně udělal špinavou práci. Mezi zákazníky si získal přezdívku Butcher, a je brán za profíka ve svém oboru.

Vzhled
Měří okolo 185 cm, je trochu objemnější a má pupek, avšak i tam má poměrně vyvinuté svalstvo z pravidelného cvičení. Na těle má spoustu jizev z častých bitek a pracovních úrazů, Je plešatý, ale má hustou černou bradku a knír. Také mu chybí pár zubů.

Proměna
Jeho druhá podoba vypadá jako ve všech těch filmech. Téměř 3 metrová potvora pokrytá srstí s vlčími rysy. Jeho srst hyzdí jizvy které má i v lidské podobě skoro po celém těle. Také si lze všimnout že mu chybí jeden špičák, stejně jako v lidské podobě. Celkově vypadá jakoby si už lecos zažil.

FC
Darko Perić

Majetek
Vlastní rodinný domek na kraji města, sice starší, ale dobře udržovaný. Taky má malou loveckou chatu v lesích. Jezdi na docela drahém Harley. Taky má starší oplýskanou dodávku. V kůlně ma velkou sadu nožů sekáčku a dalšího řeznického náčiní a taky spoustu nástrojů na mučení.

Magie
Magii se učil už od mala, takže své schopnosti poznal už velice dobře a naučil se je ovládat. Jeho hlavním živlem je nekromancie, rád využívá svoji schopnost na tvorbu dočasných loutek. Je mistrem v ovládání mrtvol. Dokáže mrtvolu ovládnout a donutiti ji se pohybovat a konat, dokáže to celkem rychle a to i když jsou poškození mrtvoly vážné. Ovšem jen na kratší dobu, poté těla "umřou nadobro". Niky nikoho neudržel na živu déle nežli jeden den. Také dokáže ovládat oheň. Jeho schopnosti se v tomto omezují na podpalování hořlavých předmětů, taky dokáže vytvořit menší plamínek na své ruce.

0