Elias Bertone
Elias Bertone

Povaha
Elias je poměrně klidný a přátelský a to i přesto, že ve své práci jakožto barman bývá často pod tlakem lidí kolem. Taky díky své práci se naučil zvládat dost nemilé situace a dokáže se postarat i o případné extrémy nebo rvačky. Vše se snaží řešit s klidem, třeba i jen domluvou, bez jakéhokoliv násilí, to on moc nepodporuje. Každopádně když to nejde po dobrém, vezme si to na starost. I když bar není jeho, nenechá nějakého ožralu nebo rvačku jen tak bez povšimnutí. Není žádný slaboch a když mu nezbude jiná možnost, složí vás na zem ať už chcete nebo ne. Není to tak, že by vás zbil, ale postará se o to, abyste se buď sami odebrali pryč, nebo abyste se ani nehli, dokud nepřijede policie. Výhrůžky a různé narážky ho z míry opravdu nevyvedou. Je na ně poměrně zvyklí a pokud nechcete být celý večer na suchu, měli byste si dávat pozor na to co říkáte nebo děláte a to nejen vůči němu. Je dost ochranářský a to i k lidem, které nezná. Prostě si můžete být jistí, že se vám nic nestane, dokud je někde poblíž. O nadpřirozenu neví nic moc a nějak o tom nepřemýšlí. I když je pravda, že ho poslední události ve městě docela znejistěly. Byl i na Baldu, kde pár lidí zemřelo a sám si z toho moc nepamatuje. Dělo se tam ale pár věcí, kterým úplně nerozuměl. Nedávno zase bál, který skončil podivnou rvačkou a dokonce byl bezdůvodně napaden. Zkrátka má za to, že se ve městě dějí divné věci, víc se tím ale nezabýval a radši si od tohohle držel odstup.

Minulost
Elias měl a stále má naprosto normální život. Vlastně v něm zatím nebylo nic zvláštního. Do San Hillesh se přistěhoval asi dva roky zpátky, takže je tam stále poměrně nový. Skoro nikoho tam nezná, ale našel si tam byt a práci jako barman, což je tak nějak vše co chtěl. Práce barmana je pro něj docela důležitá. Baví ho to a rád prohodí pár slov s cizinci. Mluví více jazyky, takže se málokdy stane že by se nějak nedorozumněl. Práci bere téměř jakoukoliv z jeho profese. Takže kdykoliv je nějaká akce kde je chlast, nejspíš vás bude obsluhovat právě on. Jediné zajímavé nebo možná děsivé, co se mu stalo, byl útok na Bald. Elias tam byl a zprvu se zdálo všechno v pohodě, než se tam začalo objevovat pár pochybných lidí. Všímal si baru, takže toho moc neviděl, ale dění bylo dost podivné a pak to všechno začalo. Ani si nepamatuje kdo zaútočil nebo co se vlastně dělo, ale nějaký výbuch postřehl. Vzpomínky na to už ale byli nějak rozmazané a byl docela rád. Podle zpráv to byla tragédie, při které zemřelo spoustu lidí. Nějakou dobu pak přemýšlel zda se účastnit dalších akcí, ale on se jen tak vzdávat nechtěl. Takže se účastnil i bálu, který taky neskončil zrovna nejlíp a když se dozvěděl o Velikonočních trzích, nemohl říct ne.

Vzhled
Měří 175 cm a váží kolem 60 kg. Má blond vlasy a tmavě hnědé oči. Postavu má vypracovanou, pravidelně chodí posilovat a někdy si zajde na box, aby se trochu odreagoval a nevyšel z formy.

FC
Rudi Dollmayer

Majetek
Byt na kraji města v San Hillesh, motorka, jinak nic zvláštního.

0