Eleric Corss
Eleric Corss

Povaha
Eleric se dá jednoduše popsat jako cholerik. Je výbušný, stačí málo a máte jeho pěst ve tváři. Nemá moc zábran při zabíjení a velice lehce ukáže svoji zlou, agresivní stránku. Díky tomuhle si jednou byl také sednout ve vězení. Po propuštění se ale snaží krotit, protože se mu tam opravdu nechce znovu. Většinu času je tedy agresivní, nepříjemný nebo nevrlý, ale pokud má svůj den tak se s ním dá i poměrně dobře pokecat. V takové dny je dost možné že si vás Eleric snad i oblíbí a pak jste na dobré cestě se s ním spřátelit. Mimo lidi které může nazývat přáteli není na nikoho moc vlídný. Vyjímkou jsou zvířata, která má opravdu rád.

Minulost
Narodil se poměrně spokojenému páru žijícímu v Londýně. Rodina nebyla nijak extra bohatá ani chudá..prostě taková klasická, zlatá střední cesta. Elric procházel školou s poměrně dobrým prospěchem do přibližně pátého ročníku, poté přišla puberta a mimo tělesných změn přišli i ty fyzické. Elric začal být dost nevrlý a nepříjemný na okolí..a to mu to dávalo nálažitě zpět. Díky tomu se začal pomalu uzavírat a ve finále je z něj ten Elric kterého známe. Po dokončení střední školy se stala nehezká věc. Velká hádka vyústila v to, že Elric jednoduše zabil spolužáka který ho začal pošťuchovat. Snažil se to nějak zakrýt, ale bohužel. Sousedi slyšeli křik a ohlásili to. Elric byl ještě toho dne zdržen. Díky hromadě důkazního materiálu skončil Elric ve vězení, odkud byl ale nakonec po pár letech propuštěn na podmínku. Po svém propuštění se snaží hodně držet své emoce na uzdě, a vše si promýšlet dopředu. Nerad by zase skončil v chládku. Poté co se dostal ven, se rozhodl odstěhovat, a vyhlídl si městečko San Hillesh v Kanadě. Neměl toho mnoho, takže stěhování bylo poměrně snadné a rychlé a nakonec tedy skončil v pronajatém domě poblíž opuštěné části města. Díky pobytu ve vězení je z něho ještě větší introvert než byl dříve, a tak tráví většinu času u sebe v bytě. Když jde ven, většinou je to po tmě.

Vzhled
Výška: 200 cm. Hmotnost: 90kg Je většinou v plášti celý zahalený aby nešla poznat jeho tvář nebo nějaké poznávací rysy.

Proměna
Mění se na upíra když jde ven v noci.

Majetek
Má sportovní auto od mercedes-benz (SLK-Class) + BMW M5 sport Má velký dům. Má kobru královskou a tygra. Má pár zbraní: AK-47, M5, winchester, glock

Dodatek
Umí rychle běhat, Je silný, Umí dobře střílet se zbraněmi.

0