Sedric Xender
Sedric Xender

Povaha
Sám už od malého chlapca bol prefíkaný, kto by povedal že už v 4 rokoch bude vedieť zlákať či zmanipulovať človeka. Ako syn démona a človeka, vedel kam speje jeho sila. Učil sa z kníh ale aj z chýb ľudí. V spoločnosti vyzerá ako nafučaný, namyslený páv. No je to Gentleman, ktorý ma dve tváre. Vie byť krutý a zlomyseľný. Dalo by sa povedať, že je ako neprečítaná kniha tajomstiev.

Minulost
Jeho život bol veľmi dobrý a pohodový do jeho cca 18 rokov, kým sa nezaľúbil sa jeho život zmenil o 180°. Našel si dievča. zamiloval sa a plánoval si sňou väčší a hlbší vzťah a možno časom spoločnú budúcnosť. Osud im ale neprial, a tak mu priateľka zomrela v náručí. Dôvodom jej smrti boli jeho schopnosti, ktoré v jeho mladom veku ešte ťažko ovládal. Muž, ktorého v minulosti naštval a ovládal jeho myšlienky a činy sa chcel pomstíť. Čo sa stalo jeden večer, ako sa vracali k autu z reštaurácie. Muž mal v pláne zabiť jeho, vytiahol naň nôž s ktorým sa vykosťovali ryby. No z afektu sa jeho priateľka otočila proti mužovi, ktorý rukou prudko natiahol a bodol ju mieste hrude. On sa otočil s tým že ju stihol chytiť no nie odtiahnúť. Vyzeral na vonok ako normálny muž, kým v ňom opäť neprebudil vrah temné ja. Krv jeho priateľky na svojich rukách, držiac ju v náruči sa pozrel temnými očami na muža, ktorý z paniky chcel utiecť. No len zodvihol ruku skrčil prsty do dlane a tak muža upálil na mieste. Vytiahol nôž z priateľkýnho tela a držal ju vo svojom náruči do posledných slov a vydýchnutie. To bolo posledný krát, kedy ho niekto videl plakať, či usmievať sa. Jeho život sa zmenil k tomu najkrutejšiemu a neprejemnému štýlu života. Po jej pohrebe si doteraz nenašiel nikoho, kto by jeho city opäť objavil. Od rodičovského sídla sa odsťahoval a začal vlastný život v bohastve v San Hillesh.

Vzhled
Vysoký 195cm. Strednej tmavej opálenej pokožky, dlhšie tmavé čierne vlasy, vyšportovaná postava a krásne modré oči. Vyrazna sánka, ktorú zdobil oslnivý úsmev. Vyzeral ako polo Boh než polo démon.

FC
Toni Mahfud

Majetek
Vlastní obrovské sídlo a firmy v mestách. Je to konkurencia temných bytostí. Kasína, maloobchodné centrá. Bordely. Všade kde by sa mohli pohybovať peniaze. Při sobě většinu času nosí ochranný amulet proti slunci.

2