Fabio Dante
Fabio Dante

Povaha
Je to introvert, s lidmi co zná a důvěřuje jim vychází dobře, ale s cizáky si moc nerozumí, a nerad se seznamuje a nerad si povídá s s kýmkoliv mimo jeho rodinu a kolegy z práce. Miluje svoji ženu a syna a nedá na ně dopustit, vše co dělá, dělá pro ně, a taky pro svou zemi. Ano Fabio je vlastenec, leč poslední dobou Kanada pozbyla své slávy, a město je jak jeden zkažený hnisavý vřed, miluje tuto zemi a udělal by pro ní cokoliv. Ve volném čase se krom rodiny věnuje zbraním - má sbírku, chodí na střelnice a na lovy. Taky má rád auta kouká na závody, čte si automobilové magazíny, a občas, když mu zbyde čas se hrabe ve starém cadillacu po otci, co mu stojí v garáži a již několik let se ho snaží zprovoznit. Je velice pilný a pracovitý, v práci si ho váží a je vzorným manželem a otcem. Jestli něco nesnáší, tak je to nepoctivost a lenost, s takovými lidmi pracuje nerad a snaží se jich zbavit. Také má lehké potíže s vyjadřováním, takže je občas trochu krkolomné se s ním na něčem domluvit.

Minulost
Už od mlada byl veden pevnou rukou. Otec voják, matka právnička. Snažili se z něho udělat tvrdého chlapa už od začátku. Tvrdý režim, pilné učení, cvičení, spousta kroužků - různé sporty, skauti, šachy, na to vše chodil. Když mu bylo 18, umřel mu otec na rakovinu, ovšem matka se o něj dokázala postarat, dokud nedokončil školu. Výchova se vyplatila, z Fabia vyrostl nadaný, vysportovaný chlap. Po smrti otce se rozhodl stát se policistou, s jeho schopnostmi a talentem neměl problém dostat se ke Kanadské královské jízdní policii pro něj nebyl problém, prošel si příjímákem rychle do sboru zapadl a brzy to dotáhl na desátníka. Ve 20 se seznámil se svojí ženou Alicí, se kterou se i rok na to oženil, a další rok potom se jim narodil syn Thomas. Jak šel čas, moc ne nezměnilo, synek rostl a Fabio postupoval v kariéře, nyní je dokonce už Poručík a ve svém okrsku se brán za schopného.


Vzhled
Měří bez mála 2 metry a má sportovní postavu, to že byl nařachanej se říct nedá, ale zdatný je dost. Má černé, na krátko střižené vlasy, vždy oholen, maximálně několikadenní strniště. Nejraději nosí tmavší jeany a svoji hnědou koženou bundu.

Majetek
Větší byt v centru a garáž poblíž, starý cadillac, Chevrolet Tahoe a starší kabriolet. Taky má slušný arsenál zbraní - pistole, brokovnice a lovecké pušky.

Dodatek
Často si bere nejtěžší směny, chodí ke složitým případům, a kde je akce je i on, proto se už taky nejednou setkal s nadpřirozenými, a něco málo o nich ví. Jeho osobní život je celkem nudný, takže ho tu nezmiňuji

0