Aurora Snow
Aurora Snow

Povaha
Aurora je divokej povahy - hlavne tvrdohlavá, keďže si ide vždy za svojim, a málokedy si dá poradiť. Je samostatná, pracovitá a dá si záležať na tom, čo práve robí, alebo ju baví. Rada provokuje ľudí buď len slovne dvojzmyslami a erotickým podtónom, alebo sa ich snaží vytočiť až vyprovokovať do nepríčetnosti. Občas ma stavy, kedy by sa najradšej skryla a neukázala pred oči ostatným. Stále ma strach z ľudí, ktorý by jej mohli ublížiť. Má rada romantiku, ktorú zažila len pri pohľade na druhých. Je zvedavá a občas až moc drzá. Snaží sa byť slušná, aj keď to ide ťažšie pri zvieracích zvykoch. Je to malí anjel s dušou diabla.

Minulost
Aurora sa narodila v chudobnej rodine. Jej rodičia a však kvôli bezpečiu svojich detí chceli chrániť od lovcov. Len Aurora nemala také šťastie a museli sa jej vzdať. Nechali ju mužovi, ktorý mal nahradiť jej rodinu. On ju mal vychovávať, učiť a starať sa o jej potreby. Aurora vyrastala v lese. V malej drevenej chatke, ktorá bola skromná tým čím bola. Jej pán bol múdry muž. Priam sa po rokoch dozvedela že to bol mág, čarodej. Ktorý ju naučil miešať olejčeky na rôzne bolesti tela, lektváry alebo iné veci ktoré by jej v budúcom živote mohlo pomôcť. Aurora nikdy svojich rodičov za celé tie roky nevidela ani nevedela či žijú. Muž mág ktorý sa o ňu staral ju naučil aj temnejšie veci na obranu, alebo pre lepší život v tomto zlom storočí ktoré prišlo. Ľudia vedia byť krutý, odporný k ostatným a tým ju chcel pripraviť do budúcna. Aurora sa naučila miešať z byliniek rôzne amónne látky, ktoré vedeli oslabnúť aj temnú osobu s nadprirodzených. Len nastál deň, kedy ich lovci našli a aby ju uchránil pred tým čo by mohlo nastať. No po tom ako umrel jej pán bol zronená ale nevzdávala sa a pokračovala vo svojom živote sama v lese v tej drevenej chate. No mála strach a vždy nejaké nástrahy vznikli. Ako raz, keď ju svorka loveckých psov zavetrila a utekala pred nimi. Už ako malé dieťa sa ich bála, preto psiu rasu, vlkodlakov a všetke druhý psov nemala veľmi k láske. Vždy dúfala že, ak opustí les v meste medzi ľuďmi nájde bezpečie. Nájde bezpečie u niekoho. Lenže ako chudobná baba si nemohla dovoliť nič. Naučila sa kradnúť a vlámať sa niekam len aby prežila, len aby mala za tie veci čo ukradla peniaze. Nikdy sa nenechala chytiť. Takže nebola len milé poslušné dievča, ale aj zákerná líščia zlodejka, ktorá bojuje po celý život sama. Len raz túžila po tom čo videla u druhých. Teplý útulný domov s niekým ku komu sa mohla pritúliť. Bola aj odhodlaná nájsť si opäť pána, ktorý ju zasype luxusom, láskou, ktorý ona nikdy nemala. Život na ulici je pre ňu boj. O svojho pána sa bude poctivo starať, celým svojim srdcom a dušou. Tak ako sa starala o svojho pána Snow, ktorý zomrel počas boja.

Vzhled
Husté vlasy po pás, preníkavé dvojfarebné oči, jedno modré druhé hnedé. Štíhla postava s väčším poprsím, váha 45kg výškou do 160 cm, tvár ako anjel, bledá svetlá pokožka.

Proměna
Liška, vrana, vlk, slávik

FC
Nicol Davis

Majetek
Drevena chata

5