Ellen Kennedy
Ellen Kennedy

Povaha
Ellen byla už od malička velmi zvědavá. Ráda se dívala na to, jak věci fungují, květiny rostou a hledala v trávě brouky, aby se podívala, co dělají. Vystřídala několik hudebních nástrojů. Naučila se brzy číst a četla všechno co se jí dostalo pod ruku. Její babička jí při každé návštěvě přinesla knihu se slovy: ,, Už jsi přečetla skoro celý svět!" Na druhou stranu, si vždycky udržovala zdravý rozum. Nevěřila báchorkám o různých stvořeních a celkově se tvářila velmi skepticky. Na co nebyl hmatatelný důkaz, tomu nevěřila. Narozdíl od svých vrstevnic nikdy nehýřila po nocích, nevyhledávala bary a známosti na jednu noc. Je pracovitá a cílevědomá, když ještě byla detektivem, dokázala pracovat několik dní v kuse a tvrdě šla za bezprávím. Pomáhat lidem jí naplňuje a nikdy to nedělala z pocitu nutnosti. Je to její přirozenost. Je milá, empatická, starostlivá, přemýšlivá, občas sarkastická a nikdy nelže. Nesnaží se být nijak komplikovaná, ráda mluví s každým, kdo se nechová povýšeně. Nemá ráda arogantni lidi, ale hned je nezatracuje. Povaha lidí, se podle ní dá vystát, ať je jakákoliv a zlé činy se dají odpustit, pokud jsou odčiněny. Nemá ráda, když ji někdo lže, nebo není upřímný. Jediné co by nedokázala odpustit, je to, kdyby někdo ublížil její dceři. Kromě čtení, si občas zazpívá, hraje deskové hry, miluje steaky a dobré pivo. Občas si zahraje na kytaru, kterou ještě nikdy v životě správně nenaladila. Pokud je Madie ve škole a nemá zrovna nic na práci, chodí na střelnici. Oblíbená květina je krásenka. Oblíbené barvy jsou šedá, vínová. Nemá žádné tetování, ani piercing a jednou jedinkrát si obarvila vlasy. Křídou na tabuli.

Minulost
Ellen se narodila v New Jersey do policejní rodiny. O rodině Davisů se na okrsku mluvilo jako o prokleté rodině, jelikož každý, kdo šel do služby, v ní dřív nebo později zemřel. Ellenin dědeček, sestra i otec, byli zabiti při výkonu práce. Po smrti sestry odešla její matka ze služebního skladu, kde měla na starosti evidenci důkazů a dále se živila jako zapisovatelka u soudu. Ellen na tohle prokletí nevěřila a pokud mělo nějaké existovat, chtěla ho zlomit. Po akademii odešla do New Yorku k NYPD, aby se shodila z ramen tíhu každého pohledu, který předurčoval její smrt.V práci se jí dařilo a nic nenasvědčovalo tomu, že by se něco mělo pokazit. První pracovní partnerka zanechala spolupráce poté, co byla postřelena a Ellen jí to neměla za zlé. Druhý partner, který si ji vzal pod svá křídla David, se jí stal osudným. Po dvou letech mezi nimi přeskočila jiskra a Ellen se narodila holčička Madison. Přestala se bát, že by se něco mohlo stát, protože teď byla šťastná. Měla rodinu, zázemí a krásný domov. Ellen se postupně vypracovala ze strážníka až k detektivovi. Madie rostla a když oslavila své sedmé narozeniny, David zemřel při vyšetřování. Ellen se sama sebe nesčetněkrát ptala, jestli to mělo něco společného s prokletím, o kterém byla její matka přesvědčená, nebo je to jen shoda nešťastných náhod. Měla před sebou několik možností. Mohla zůstat a nějak se s tím vším srovnat, nebo mohla zkusit žít nový život. Dělat něco jiného někde jinde, kde jí všechno nebude připomínat ty krásné časy, kterým osud nedopřál pokračování. Rozhodnutí nechala na Madie. Jednoho večera si spolu sedly před mapu, která byla rozložená na stole a Mad poslepu vybrala město v Kanadě. San Hillesh. Nikdy o něm neslyšela, což její rozhodnutí jen potvrdilo. O dva měsíce později se obě odstěhovaly.

Vzhled
Ellen měří 165cm, váží 59kg. Má dlouhé oříškově hnědé vlasy a oči. Chodí upravená, oblečení spíše pohodlné, ale umí se i vyšvihnout. Na krku nosí řetízek s hvězdou a občas nosí brýle na čtení.

FC
Mandy Moore

Majetek
Byt nedaleko náměstí, starší auto, Glock 19, drobné osobní věci.

3