<span class='d-cross'>Katharina Thunder</span>
Katharina Thunder

Povaha
Kath je celkem milé a slušné děvče. Když je třeba, nabídne svou pomoc, ale spíš ji chtějí ostatní držet dál ode všeho, neboť je to hotové nemehlo. Dovede se přerazit o svou vlastní nohu a spíš je ta, co potřebuje pomoct. Kdekdo s ní ztratí trpělivost a raději by se zabil. Mimo toho se snaží na sobě pracovat, ale vůbec jí to nejde. Energetická dívka, co se jen tak nezastaví. Někdy vypadá jako by si do kávy nalila red bull a huba jí jede na plné obrátky, jindy se naopak ovládá. Každopádně se snaží usmívat a působit mile hlavně na lidi, na kterých ji záleží.

Minulost
Když byla Kath malinká, jevila se jako krásná malá holčička, jež úsměvem rozzařuje místnost. Narodila se v menším městečku nedaleko San Hillesh. Matka Sona doufala, že nebude mít žádnou moc, ale do jejích.. přibližně patnácti let je ještě dost daleko. Stalo se to, že Katharina není manželské dítě. Její máma měla totiž poměr se svým kolegou v práci sekretářky a věděla, že je někým jiným. Byli si dosti blízcí a Sona se nenechala odradit. Měla jej ráda víc, než by měla, ale Kathin otec Frank nic netušil. Měl za to, že Kath je jeho dcerou a zdála se mu být podobná - viděl to. Starali se společně o ní a nemůže si na nic stěžovat.
Když Katharina rostla, že už zvládala chodit, byla dá se říct nemotornější, než by měli obyčejné děti být. Věčně přicházela s modřinami a rankami, až si ve škole mysleli, že je doma bita. Nebyla to pravda. Rodiče ji měli i přesto rády. Nedlouho na to se narodil její mladší bráška jménem Rory. Veškerá pozornost proto přepadla na něj, což Kath pomohl. Rozdíl od sebe mají 4 roky. Chápala, že Rory potřebuje pozornost, taky se mu věnovala a měla jej ráda. Nežárlila, jak by většina starších sourozencích učinila. Nebylo nic, co by ji nutilo mít strach, že skončí úplně sama a rodičům bude ukradená. Jak byla starší, učila se a byla dokonce i šikovná.
Takto tomu bylo do jejích patnácti let, kdy nastal zvrat. Na její narozeninové oslavě dojde o obrovské hádce mezi Frankem a Sonou. Díky tomu padla nahlas věta, že Kath není jeho dcerou. Bohužel Katharina všechno slyšela a dost ji to rozhodilo. Neovládla svou energii, o které do onoho dne netušila a způsobila zemětřesení. Jejich dům se začal rychle rozpadat. Hosti s křikem opouštěli dům. Kath byla zničená, plakala a nedokázala svou sílu ovládat, ani ji zastavit. Dům se rozpadal, hroutil se poněkud rychle. Kusy omítky i stěn dopadal na zem kolem nich a jeden ošklivě zasáhl i ji samotnou. Nezasáhl jen ji, ale i její matku a otce. Tehdy pronesl: „Vypadni a už se nevracej!!“ Jeho slova ji zasáhla. Sama byla zraněná, oslabená a bolavá, takže se dostala ven. Jejich domek stál jen ze síly vůle. Utíkala tak dlouho, dokud neodpadla. Ocitla se v nemocnici. Tam se po nějakém čase dověděla, že její matka zahynula a její bráška ve vážném stavu. Věděla, že je to její chyba, a proto jak mohla, opustila nemocnici. Neměla se kam vrátit, proto se přesunula na ulici do Marawla.
Už rok pobývá s několika bezdomovci a dvěma psíky. Jeden je jejím kamarádem a dala mu jméno Bono. Má ho ráda a už si celkem zvykla na přítomnost jen Bona a jiných bezdomovců. Potuluje se kolem, ale její skromnost ji říká, že jí nic nechybí. Někde v sobě uvnitř si vyčítá, co udělala doma, ale taky stále nepřijala fakt, že její otec není jejím skutečným otcem. Do školy nechodila, takže její vzdělání je víceméně jen základní.

Vzhled
Jde o dívenku menšího vzrůstu. Měří přibližně 150 centimetrů s váhou 44 kilogramů. Vlasy má tmavě hnědé s délkou pod ramena. Odstín jejích očí je hnědý jako dva kaštany, jejíž řasy zvýrazňuje černou řasenkou. Její nosánek není ani velký a ani malinký. Rtíky má vcelku plné. Barva pleti je lehce tmavší, takže i když je to spíše opálením, někteří se ji smějí, neboť si myslí, že je tmavší pleti. Není ten typ, co si bere věci osobně, jinak by se z toho všeho zhroutila již dávno. Na její tváři se nesou pihy, za které se nestydí. Velikost prsou není zase tak velká, ale ona si na tom nikdy nepotrpěla. Po těle má několik menších jizviček, neboť díky své nešikovnosti se jí stala spousta “nehod.“ Největší jizvu má vzadu na rameni vedouc přes menší část zad od kusu stropu, jež ji zasáhl. Má na pravém zápěstí vytetovaného motýla. Má znázorňovat její volnost.

FC
Laurel Thoma

Majetek
Má jen nějaké oblečení a psího kamaráda Bona

Magie
Její schopností je ovládat živel země. Kupříkladu dovede vytvořit jámu o velikosti 15 m do hloubky, či vyvolat zemětřesení do síly 5 richterovy stupnice. Zvládne i silnější, ale to už je na ni moc vyčerpávající. Obecně čím větší použití schopnosti, tím únavnější to pro ni je.

0