Mikary Sentory Garmadon
Mikary Sentory Garmadon

Povaha
Mikary stejně jako jeho dva další sourozenci je na první pohled typický Garmadon. Ledově chladný pohled, tvář co nic neříká a výška kterou překoná většinu populace. Narozdíl ale od bratrů a sestry si tento pohled neumí dlouho udržet a veškerá vážnost skončí roztříštěná na podlaze. Mikary si neumí udržet vážnou tvář ani kdyby chtěl. Nejde mu to a rád na všechny působí spíše pozitivně než aby v nich vzbuzoval strach. Mikary se vždy snaží být pozitivní ať už je to jakákoliv situace. Nerad vidí protáhlé obličeje kohokoliv a nejhůře tyto obličeje snáší u své rodiny. Ty nenechá rozhodně aby byli smutní. Pokaždé vymyslí nějakou kravinu jen aby jim na rtech vykouzlil úsměv. Tuhle povahu pochytil hlavně od svého strýce Lloyda a od něj se taky hoodně moc vtípků naučil. Mikary je spíše vtípkař. Každý den přichystá prank na někoho dalšího a nikdo nikdy neví kdo to může být. Denně od něj sourozenci a kamarádi mohou slyšet tunu ať už dobrých tak i špatných vtipů. Mikary je jediný ze sourozenců kdo svou hubu nedokáže zavřít jelikož má více než dost energie. I kdyby měl říkat úplné sračky tak furt něco bude říkat. Jen aby nemusel zavřít tlamu. U něj je neobvyklé pokud mlčí a většinou to značí že se něco stalo. Všichni o něj mají větší strach když mlčí. Mikary je také plný energie, díky tomu někde neustále poskakuje a tváří se spíše jako přerostlé dítě které furt musí Lucius napomínat. To ale neznamená že by se neuměl chovat i rozumně, více dospěle jak by každý od něj čekal. Rozumný je pouze tehdy pokud to situace skutečně vyžaduje či pokud potřebuje dělat něco důležitého. V ten moment ho nepoznávají ani jeho sourozenci. Jeho jednání se totálně změní a nikdo by více neřekl že je to Mikary. K jeho zájmům patří hra na nástroje a zpět, stejně jako u Kuroka a proto je s ním také v jeho kapele, kde je druhým hlasem. I u něj platí to že pokud se naštve tak jde přes mrtvoly.

Minulost
Mikary se narodil jako třetí chlapec. Rodiče už od začátku věděli že to bude velice energické dítě. Již od dělohy ho nemohl nikdo zastavit či umlčet. Ať už jako dítě v kolíbce či batole nebo v pozdějším věku furt něco žvatlal. Matka ho právě proto dávala nejčastěji starším na hlídání aby si odpočinula, jelikož jí během celého dne dokázal jen svým neustálým mluvením odrovnat. Ani výcvik jej nedokázal uklidnit a jevilo se že i po tom má stále dost energie. Často usínal jako poslední, jelikož se ho ani komorným nedařilo zahnat do postele. Mikary se nejčastěji ztrácel v průběhu učení které jej vůbec nebavilo a rodina ho nacházela u jeho příbuzného Lloyda. Ale i přes tohle všechno se zdálo že Mikary roste a uvědomuje si co vše v přítomnosti cizích může a co ne. Hlavně se chtě nechtě učil. Klidně ho zamknuly do učeben s učitelem jen aby se něco nového mohl naučit. Za tohle své rodiče nenáviděl, ale v průběhu let jim to postupně odpouštěl. K muzice se dostal o dva roky později než Kuroko a byl stejně dobrým. Kvůli tomu se s ním nejvíce sblížil a i doteď ho obdivuje. Proto byl rád když se s za ním odstěhoval a bratr ho přizval do jeho kapely.

Vzhled
Mikary je narozdíl od jeho dvou bratrů po matce spíše platinový blonďák. Jeho výška je však to co se neliší. Má přesně 198 centimetrů a ostré rysy jako další dva. Modré oči podobně tmavé se stejným osudem pokud se naštve. Tělo spíše bez svalů a hubené jako tyčka díky jeho dobrému metalibolismu. Oblečen chodí stejně jako jeho bratr do spíše moderního hezkého oblečení.

Proměna
Světlá srst připomínající žluklý krém a hnědé znaky tak moc typické pro jeho rodinu. Výškově je na tom podobně jako Leopold čili menší než Kuroko a Lucius.

Majetek
Dům s jeho sourozenci. Jeho pokoj který tam má je věčně neuklizený. Stejně jako Kuroko má motorku a nějaké ty hudební nástroje jako je elektrická kytara, housle a dokonce i klávesy.

0