Kuroko White Garmadon
Kuroko White Garmadon

Povaha
Kuroko se od muže po němž dostal jméno moc neliší. Jako by to on v jiném životě, který mu snad nabídne menší bolest než ten který prožil. Nebo to je jen typická Garmadonská povaha, která se projeví časem skoro u všech. Na první pohled působí až děsivě, většinu tímto prvním dojmem právě odežene, Nejspíše za to může více než nadprůměrná výška a ledově klidný obličej jako u lovce jenž čeká na svou kořist. Jeden by se mu nejraději vyhl, hlavně když ví jeho jméno, Garmadoni nikdy nebyli jedním ze slavných rodů jen kvůli tomu že byli, ale mohla za to jejich krutá povaha a touha po tom mít vše. Kuroko v dnešní době žije spíše modernějším životem. Přesto že vypadá jako by mohl motýlům upálit křídla se na každého snaží být milým a pozorný. Pokud jej však naštvete můžete se dočkat toho co se označuje jako typická povaha toho rodu. V moment pokud jej někdo naštve se přestává ovládat a přepne se automaticky na to co se kdy naučil. Je jedno kdo jej jak ohrozil. Stane se vlkem kterého má jeho rod v erbu a zaútočí. Teda obrazně řečeno že se stane vlkem. Jeho panenky se zúží a oči zesvětlají ještě více než jsou. Je to pro většinu Garmadonů typické a on to zdědil. V ten moment se ovšem změní drasticky jeho povaha. Z ochranáře všech se stane někdo, kdo se za své vlastní činy ve stavu nepřítomnosti nestydí. Někdo kdo by i nejlepšímu příteli vrazil kudlu do zad. Přesto i před tím než zaútočí jde v jeho hlase slyšet bolest když vás varuje. Kuroko ovšem není takový, že by po tom co se probere by ničeho nelitoval, to je právě to co jej ničí nejvíc jako každého Garmadona. To že někde uvnitř je stejný jako všichni před ním. Kuroko je ten typ co si vše bere až moc k srdci, ale nedá to na sobě vědět. Jeho ledový výraz se nezmění, ale pak se nejspíše někde v postranní zhroutí. Zhroutí se teda jen když je sám. Nikdy neukazuje nikomu to co ho trápí. Nikdy ani před svou vlastní rodinou. Je v tomhle uzavřenější více než severní Korea. Tohle by nejspíše mohl vědět o všem jen jeho nejmilovanější partner, někdo komu by Kuroko odevzdal celý svůj život a nechal ho ať rozhoduje. Kuroko nejčastěji má povahu ledově klidnou, vyrovnanou a takovou, že jej nic nedokáže vyvést z míry. Působí tímto ledovým klidem skoro na všechny, zatímco kamarádi jej popisují spíše jako úsměvavého muže, který pozitivitu rozdává všude okolo. Co se týče zájmů a koníčků, tak Kuroko umí dokonale zahrát na housle a kytaru, rovněž má jak jeho fanynky říkají “andělský” hlas. Netřeba zmiňovat že to je právě to čemu se věnuje když je zatlačen v úzkých a potřebuje vypustit stres.

Minulost
Minulost u něj stejně jako u ostatních není slavnou. Skoro až podobnou k tomu co zažil prvotní Kuroko. Narodil se ve Francii jako prvorozený páru, který neměl moc práv na “trůn”, nechápal to proč se i přes to musí učit všemu. Ale poznal že nejspíše oni mladá generace, teda nejmladší jsou schopni změnit to jak rod dále půjde. Kuroko byl stejně jako jeho o několik let starší předek obdařen třemi sourozenci. Jako druhý se mu narodil bratr Lucius, pak bratr Mikary a nakonec sestra Kaligno. Roky tvrdého tréningu je všechny mladé spojili a semkli do něčeho co může fungovat i když se tak často v tomhle uspěchaném čase nemají čas vidět. Ať už byli blízká rodina či jen bratranci a sestřenice, vždy drželi pospolu a podporovali se snad ve všem. Kuroko brzy začínal cítit to, že by mohl využít svůj slavý rod a uchytit se i v něčem jiném než jen politika, marketing a další nudné pozice. A tak se vydal za svým velkým snem s plnou podporou od svých sourozenců. Už v osmnácti letech vyhrál pěveckou soutěž což jej vymrštilo na první příčky a jako jeden z hodně mála lidí se v tomto byznysu uchytil. Díky tomu jako první ze sourozenců odjel do Ameriky, aby se ještě více proslavil a naučil se žít skutečně sám. Pozdě když se v Kanadě objevili Leopold s Korou se rozhodl vydat se za nimi, leč to nalákalo i jeho další sourozence do Francie.

Vzhled
Kuroko je 204 centimetrů vysoký muž svalnaté postavy. Obličej má ostré a výrazné tvary jako u ostatních Garmadonů. Jednoho uchvátí také tmavší modré oči, které zesvětlají a panenky se zúží pokud se Kuroko naštve či je nadržený. Většinou je Kuroko viděný v moderním oblečení, které je vždy laděné spíše do tmavších barev. Jeho delší černé vlasy mají často během vystoupení rudé konečky.

Proměna
Kuroko je ve druhé podobě vyšší než Leopold, který už tak o dost převyšuje normální podoby. Vzhledem k jeho čisté krvi a tomu že více než 90% Garmadonů jsou vlkodlaci je jeho podoba dokonalá. Obří černý vlk s tmavě šedými znaky. Nechybí ani Garmadonské pruhy, předek čumáku a okolo očí kruhy.

Majetek
Vlastní dům blízko Leopoldova, kde s ním žijí i jeho tři sourozenci. Dům je luxusně vybavený a každý má dost osobního prostoru. Nadále vlastní své housle, kytaru a nějaké to oblečení. Motorka u něj taky nesmí chybět.

0