Christian Ravello
Christian Ravello

Povaha
Christian je klidné a celkem upovídané povahy. Považuje se za usměvavého a veselého člověka, avšak dokáže být i vážný. Je pro každou legraci a rád si s přáteli někam vyrazí. Moc rád pomáhá lidem, i zvířatům, je však opatrný. Než začne někomu důvěřovat, musí jej teprve lépe poznat. Uvnitř sebe na zabudovaný ochranářský pud. Aniž by tomu dával nějakou váhu, chybí mu něco, ale vůbec neví co.

Minulost
Jeho dětství se dá považovat za normální. Své rodiče měl rád, stejně jako oni jeho. Choval se jako vzorný kluk, i když už mu naplánovali celý život. Chtěli z něj mít právníka, ale jej tento obor nelákal. Miloval zvířata a rád by jim chtěl pomáhat, což se jim nehodilo do krámu. V jeho patnácti se však dozvěděl, že ti, kteří jej vychovávali, nejsou jeho pravými rodiči. Jako kluk v pubertě dělal hlouposti, jelikož jej tato informace dost rozhodila, což bylo pochopitelné.. Přiklonil se k cigaretám a vesměs si tím chováním vydupal školu, na kterou chtěl on. Avšak po roce se vybouřil a byl zase klidný, ale.. do toho se mu dostala další nová informace, o které však pro jistotu nikomu neřekl. Zjistil, že je čarodějem, což hned obrátilo jeho život vzhůru nohama. Stále se chtěl věnovat škole, načež pak bez problémů vystudoval. Najít práci veterináře se mu naštěstí povedlo a pomáhal jim opravdu rád. S pomocí rodiny si pronajal budovu a celou předělal, aby měl svou soukromou veterinární ordinaci, která mu hodně prosperuje. Po večerech však hodně pátral. Nejen na internetu, ale i mezi svými. Našel čaroděje, kteří jej hodně naučili, i když přes den se věnoval práci. Ve svých dvaceti se od rodiny osamostatnil, i když je s nimi v kontaktu. Má s nimi naštěstí dobrý vztah. O rok později si našel dívku, kterou nadevše miloval, ale.. podváděla jej na každém rohu, což se dověděl po půl roce vztahu. Už je půl roku sám a od toho dne je velice opatrný, aby se opět nespálil. Nikdy se však nepokoušel vyhledat svou pravou rodinu..

Vzhled
Měří 185cm a váží 70kg. Jeho oči mají kaštanovou barvu a jeho vlasy chytají barvu do zrzava. Už se s nimi narodil. Co se týče jeho váhy.. nikdy toho moc nepojí, ale nevadí mu to. Nejraději nosí na sobě černou. Jednoduše je jeho oblíbenou barvou. Hlavně nosí černé kabáty až po kolena. Kabáty přímo zbožňuje, proto jich má hodně ve své skříni, co mu samozřejmě finance stačily. Kupoval je postupně. Chris nebyl typ kluka, co se přehnaně odhaloval, jak se mnozí kluci např. chlubí svým vypracovaným tělem. On jej sic neměl vypracované, ale ploché bylo, takže se za něj nestyděl. Neviděl důvod chodit do posilovny.

Majetek
Menší byt na kraji města, blízko lesa, pronajatou veterinární ordinaci a vlastní auto. Ne moc luxusní, ale jezdilo. Byl celkem skromný a hodně šetřil, či vkládal do vylepšování jeho veterinární ordinace.

Dodatek
- Panický strach z hadů - Bojí se výšek - Má nevlastní sestru - Charlotte Loriez, vzájemně o sobě však nevědí a dozví se o sobě až v průběhu hry.

Magie
Oheň a bylinkářství

0