Lery André Saaweyt
Lery André Saaweyt

Povaha
Díky svojí povaze je velmi oblíbeným jedincem ve společnosti. Je milý člověk, který se rád seznamuje a pro svoje blízké přátelé je ochotný toho udělat hodně. Je obětavý, no třeba připomenout že, je jen k lidem kteří mu za to stojí. I přes svému nízkému věku je rozumný, nevrhne se do nějaké věci bez toho aby si to nepromyslel, co se muže stát a podobně. Opatrným se však nazvat nedá, rád riskuje. Andrenalin je jeho životem, stejně jako neustále cestování po světe. Proto člověk ví že se s ním nenudí a určitě nepatří k lidem, kteří by dokozali cely den proležet v posteli. Rád sportuje a hýbe se, co je na jeho těle pěkně vidět. Je samostatný, nesnáší když se mu do jeho věci někdo vrtá a říká mu jak to má udělat líp. Má předsi vlastní rozum. Možná je to i jeho největší chyba že je tvrdohlavý a stojí si za tím, že věci podle něho jsou určitě nejlepší. Kvuli tomu se dokáže i do krve pohádat. Stejně i když ho někdo podceňuje, nebo tehdy má pocit že nic nedokáže. K ženám se chová galantně, není ten typ který by hvízdal za každým pěkném zadkem, která by okolo prošel.

Minulost
Narodil se lidem, kteří byly moc mladí na to aby měli dítě. Jeho rodiče jej měli ve svých sedmnácti letech a neměli na to aby, se postarali o malé dítě když byly sami ještě děti. A tu začala jeho těžká cesta životem. Byl nechtěný, musel již od brzkého věku pracovat na statku kde žil, aby si vše odpracoval. Neměl vzdělání, uměl jen makat rukama. Čas letěl, vyrostl z něj šikovný hezký chlap, co než dětství těžké. Odpustil rodinu, aby se osamostatnil a šel do světa, jej poznávat a poznávat sám sebe. Zjistil díky tomu že vlastně není až tak obyčejný, zjistil že se může měnit na psa a ovládat oheň. Byla to slabá chvilka v jeho životě, díky které tohle zjistil. Léta mu trvalo si na zvyknul, než se všechno naučil. Možná ani jeho rodiče nevěděli. Taky přestal tak rychle stárnout, díky tomu přežil pár desítky až stovky let. Mezi tím si doplnil své dovednosti, naučil se psát a číst. Vystudoval časem všechny potřebné školy aby nebyl za podivína ale bohužel, občas musel jít nelegální cestou a nechat si udělat falešné papíry, občánku aby se lépe vmísil do dnešního davu. Neví jak dlouho tu bude, doufá že ještě dost na to, aby mohl konečně najít tu pravou a usadit se. Za ty roky viděl hodně věcí, procestoval svět jak chtěl.

Vzhled
André je už na první pohled zajímavý chlap, který jen velmi těžko zapadne do davu. A to mockrát už jen kvůli jeho témeř dvoumetrové výšce a vypracovanému, svalnatému tělu. Tělěsnou stavbu zdědil určitě po svém otci, pochopitelně jeho matka byla celkem nižka a křehká žena. Právě jeho mocná postava mu dodává na respektu, který pocitují jiní lidé před mím a proto si ví ve společnosti vybojovat uznání. Dokonce i držení jeho těla nebo krok, kterým se chýbe dodává okolí zmínku o jeho síle. Hodně lidi ho přirovnává vzhledem k nějakému vikingovi a toto přirovnání je jedno z těch nejlepších, i kyž je pravda že severčanům nepatří. Když se na něho podíváte, jako první Vás určitě zaujmou jeho dlouhé vlasy, které většinu času nechává jen tak padat na ramena. Také je dává do gumičky aby mu nepadaly do obličeje, párkrát se stalo že se za život i ostříhal ale miluje své dlouhé vlasy. Jeho oči mají určité čaro, na každého působíí jiným dojmem. No už jen jejich barva často nahání strach. Ostře řezanou tvář mu pokryvají vousy, které si starostilvě upravuje, nikdy se však neoholí úplně. Už si ho jen při představě s jemnou dětskou tvářičkou bez porostu... Jeho vzhled se změní na nepoznání po tom co se usměje a ukáže bílé zuby. Stále v něm je vidět jeho chlapecká hravost, i když se snaží o to aby si udržel svůj respekt. Svojím oblečením a podobně, je velmu nezajímavý, nějak moc nevěnuje pozornost tomu co si obléka. Extravagance u něho rozhodně nehledejte, obléka se nejčastěji do tmavých neutrelných barev.

Proměna
Mění se na černého, velkého irského vlkodava.

FC
Alexander Dreymon

Majetek
Vlastní auto, větší baráček s velikou zahradou. Má psa - irského vlkodava bílé barvě, pes jménem Danny. Trochu ironie když se sám mění na vlkodava

0