<span class='d-cross'>Raymond Cheaster</span>
Raymond Cheaster

Povaha
Ray se dá považovat za kliďase. Jestli byste se snažili jej vytočit, máte smůlu, pokud nezajedete do jeho slabin (například jeho sestra Madelline). To po vás klidně skočí. Jinak.. jej jen tak něco nerozhodí, pokud nejde o lidi, které miluje. Pro ně by udělal cokoliv na světě. To všechno ale neznamená, že to má v hlavě v pořádku. Vzhledem k jeho minulosti je schopen někoho zabít, kdyby se dotyčný pokusil ublížit těm, které miluje nadevše. Dovede se i normálně usmívat, jako by se vůbec nic nedělo, i kdyby jej vevnitř žralo to nejhorší, co jen může. Rozhodně chce být lepším člověkem, než ti, které ve svém životě znal, ale někdy to tak zcela nejde.

Minulost
Když Rayovi bylo pouhých pět let, jeho máma si domů přinesla dítě v náruči. Moc tomu tehdy nerozuměl, ale svou malou sestřičku si přímo zamiloval. Rád si s ní povídal, hrál si s ní a dával pozor, aby se ji nedej bože něco přihodilo. Byl s ní nesmírně šťastný a těšil se, jak budou oba starší a bude ji moct ukázat svět kolem nich. Díky malé Madelline moc neregistroval, co se děje za zdmi ložnice jejich rodičů. Hádali se a taky se stalo, že otec nejednou udřel jejich mámu. Ještě byl malý kluk, neměl by proti otci šanci.
O čtyři roky později - to už pomalu zjišťoval, co se s ním děje a že není jen tak ledajaký člověk - se jednou vracel ze školy a těšil se, jak se bude věnovat Madelline, jenže něco bylo jiné. U jejich zchátralého domku stály policejní auta, záchranná služba a spousta lidí v uniformách. Jejich dům nesl kolem sebe pásky s nápisem “Zákaz vstupu.“ Netušil, co se děje, ale i tak pokračoval vpřed. Pár policistů jej zaznamenalo a říkali, aby zastavil. Nevěděli, o koho jde a na to se jej i ptali. V jednom z policejních vozů seděl i jeho otec. „Papa!!“ zakřičel Ray, jakmile jej spatřil. Okamžitě se rozeběhl k němu, ale nedlouho na to byl zachycen jedním ze strážníků. Takhle musel otce oslovovat, neboť to sám poručil. Nechoval se zrovna mile, ale nikdy na Raye ani malou Madelline nevztáhl ruku. Všechno to schytávala máma, aniž by to někdo tušil. „Pusťte ho!!“ křikl znovu, ale snažili se mu vysvětlit, že to nejde. Z domu vyšlo pár záchranářů s lehátkem. Poznal, že jde o mámu podle jejího náramku. Měl o to větší strach, co se vlastně děje. Chtěl jít za ní, ale ani v této chvíli jej muž nepustil. Křičel, prosil a navíc netušil, co se s Madelline stalo. Vlastně.. si nebyl jistý, zda máma vůbec žila. To poprvé plakal. Až po nějaké době vyšla sousedka a v náruči držela malou Madelline. Tu by poznal i na samotném konci světa. Co měl na svém místě dělat?? Jeho otec v policejním voze, které se pomalu rozjíždí stejně jako sanitka odjíždí i s jeho mámou. Jen tam tak stál nevnímajíc jediné slovo, které mu policista říká. Byl v šoku, mimo, ale moc se mu nedaří dát jedna a jedna dohromady.
Po veškerých tahanicích, mluvení s psychology šli do péče rodinným známým - nevlastnímu strejdovi a tetě - které nikdy neviděl. O to víc musí svou sestřičku chránit. On už.. od mala byl jako její otec, ale nevadilo mu to. Dělal to moc rád, i když mu něco nesedělo od chvíle, kdy se začala projevovat právě jeho kočka. Nedokázal to vyjádřit a neměl, koho se zeptat. Tam, kde byli.. se mu ani trochu nelíbilo. Bydleli nedaleko města San Hillesh a autobus tu jezdil jen jednou denně. Jde o naprostý zapadákov, který snad ani na mapě nenajdete. A dům, kde bydleli?? Žádná sláva. Div jim to nespadne na hlavu, protože se o to nemá kdo starat. Nevlastní strýc Harry se k němu nechoval dvakrát hezky. Huboval mu za každou hloupost, nutil jej do věcí, do kterých nechtěl a jeho nevlastní teta Jessie tomu jen přihlížela. Bála se ho, takže se neodvážila zastat se ho. Občas mu šetřila rány, i když se “zázrakem“ rychle hojily.
Takto tomu bylo do jeho osmnácti let. Dělal ze sebe boxovací pytel, aby náhodou nešel po jeho Madelline. Přímo na své narozeniny překvapivě dostal starší auto a udělal si i řidičák. Musel studovat školu, kterou mu poručil Harry a zároveň vypomáhat doma. To on jejich dům zvelebil, aby na hlavu nespadl. I přesto, kolik toho měl, si dokázal udělat čas i na jeho roztomilou sestřičku. Měl dost šikovné ruce. Madelline v něj vidí stále svůj vzor. Stále čekal, jestli se něco nezmění, ale cítil, že je stále jen člověkem - aspoň z ní necítil kočkodlaka, kým byl on sám. Celkově měla jiný pach, ale neřešil to. Byla jeho princeznou. Všechno se ale rychle začalo hroutit. Ve škole byl hodně vzdorovačný, takže měl docházet ke školnímu psychologovi. Nechtělo se mu, ale.. pak tam chodíval rád. To bylo poprvé, co se do někoho zakoukal, ale nechtěl si připustit, že by byl.. na kluky. Zdá se, že psycholog to poznal a svedl jej přímo v jeho pracovně. Nechal se, neboť to bylo nejen něco nové, ale líbilo se mu to. Jenže.. jednoho dne je načapal přímo samotný ředitel, který tímto nechtěl zničit pověst školy a musel Raye vyhodit. Z toho byl doma průšvih, takže ho Harry zmlátil pořádně. No.. ale i on schytal nějaké rány, neboť se tentokrát nenechal. Už mu bylo osmnáct. Mohl vzít Madelline a vypadnout od nich.
Svět se mu pořádně zhroutil až v momentě, kdy mu před očima začala chřadnout sestra. Hubla, byla slabá a v noci skuhrala. Má teplotu, kterou nejde srazit. Měl o ní veliké obavy, ale chytrý Harry tvrdil, že to nic není. Když ale před jeho zraky zkolabovala, kašlal na Harryho a zavezl ji do nemocnice v San Hillesh. Udělal dobře, neboť se zjistilo, že má leukemii v pokročilém stádiu. Dost to s ním seklo vidět ji, jak je na tom špatně. Byla tak strašně slabounká, hubená a byl u ní, jak jen mohl a snažil se ji podporovat, číst a vyprávět příběhy, jak má ráda. Byl by ochoten prodat své tělo jen proto, aby měl na léčbu své sestry, neboť Harry s Jessie na to nemají finance. Nedává nic najevo, ale je z toho dost zničený. Stal se díky tomu pravidelným kuřákem, takže z jeho úst věčně čouhá zapálená cigareta. Co si budeme.. začal si ubližovat, ale zlatého nic po ruce neměl, takže se všechno zahojilo.

Vzhled
Jde o poměrně vysokého kluka měříc 183cm s váhou okolo 70kg. Tělo má vysportovanější, takže se nemá za co stydět. Ne, že by chodil do posiloven, ale musel hodně pomáhat doma, aby jim barák nespadl na hlavu. Vlasy nesou odstín tmavě hnědé, ale ani za mák nepoužívá hřeben. Má na hlavě dá se říct vrabčí hnízdo, které si maximálně poupraví rukou a více jej nehrotí. V pravém uchu nosí jednu černou menší náušnici, kterou si někdy sundává. Jeho oči se dají přirovnat ke dvěma kaštanům, jež zrovna spadly ze stromů v zelených skořápkách. Nos má tak akorát a rty jako správný muž. Už od pohledu vypadá jako roztomilý kluk s příjemným smíchem, jež zní jak rajská hudba. Na krku nosí neustále přívěsek ve tvaru křížku, který mu sestra dala k jeho patnáctým narozeninám.

Proměna
Mění se v malého margaye

FC
Tom Holland

Majetek
Momentálně má u sebe jen starší batoh a v něm pár kousků oblečení. Na krku má přívěsek, jež dostal od Madelline. Má nějaké starší auto, ve kterém přespává.

Dodatek

- Preferuje kluky

0