Raysdan Wilte
Raysdan Wilte

Povaha
Pokud na jeho tváři něco sídlí, tak je to většinou úšklebek, který má hned několik významů a podob, při každé příležitosti používá trochu jiný, ale většinou je jeho obličej stejně neutrální.  Po většinou je ironický, kritický. Je tvrdohlavý. Neřekne vám víc, než je nutné, komplimenty neplýtvá, ale přesto svými gesty a postojem dokáže mnohé ženy dostat do kolen. Problém je snad jen v tom, že on má opravdový zájem jen o malé, malinkaté procenta z žen, které mají o něj zájem. Spíše se zajímá o muže. Nesnáší lidi, kteří se na něco vymlouvají, opozdilce a přehnané machry.

Minulost
Jednoho dne, přesněji dne 4.1. se jedné mladé ženě narodili dvojčata, byly krásná, snad každý by si je zamiloval, jenže to, z jakého vztahu, či jak by jste to chtěli nazvat, dvojčata vzešly vzalo za své a matka je hned po porodu odložila. Jenže osud těchto dvojčátek nebyl zase tak černý, nedlouho potom si je vzal do opatrovnictví jeden bezdětný pár, který v nich viděl naději na rodinu. Jeho dětství zažil své nahradní rodině, bylo to pěkné děství. Miloval své nevlastní rodiče a i bratra. Neměl zrovna moc kamarádu, popravdě mu stačil prostě jeho bráška kterým dováděl po zahradě a byl tehdy ještě zlatíčko. A jak to bývá, pubertou přišlí zlé věci. Rebélie. No, jak čas utíkal, začal se víc věnovat škole. Snažil se zapomenout na ty rebelie průběhu studia. Jeho snem začal být, že se stane doktorem. Nakonec nikdy nic nedotáhl do konce. Skončil ve svých 20ti letech někde úplně jinde. Na základně inkvizitoru se svým bratrem. Bylo mu líto opouštět svou rodinu a jak se jednou vracel domů, čekala ho nemilá zpráva. Nevlastní rodiče zemřeli při letecké havárii, když se vraceli z nějaké pracovní schůzky. Ne, neměli se u nich špatně. A neboť byly oba už plnoletí, museli se o sebe postarat sami, což se také postarali.

Vzhled
Jeho vlasy jsou hnědé, nechává si je o trošku delší než je u chlapů zvykem. Sem tam si je zastřihává, aby si udržel stejný střih. No ale někdy se stane že jde víc do kratších vlasů a to je pak k nepoznání. Ale nikdy si vlasy nebarvil, tož je velmi rád. Aspoň má pěkné, zdravé vlasy. Dále, má vousy. Občas si je oholí, občas nechá dorůst. DLe nálady. Dle rysu tváře jsou trošku měkčí. Rty má užší a spíše si nikdy nijak extra pozornost neukradnou, tedy sami o sobě. Jeho úsměv může odzbrojit každou dívku kdyby se snažil. Taktéž umí takzvaný americký úsměv. Co se týče barvy očí, má je tmavě hnědé.A jeho šatník nění nějak velký, nosí téměř všechno co má tmavší barvu. Nemusí světlé barvičky. Měří dva metry.

Proměna
Jeho druhé já, je orel východní. (nejtěžším dravcem světa a jedním z největších dravců vůbec) Tudíž zde moc nezapadne.

FC
Anthony Gastelier

Majetek
Malý byteček, auto, pár základních zbraní, oblečení...

0