<span class='d-cross'>Keith Kennedy </span>
Keith Kennedy

Povaha
Keith je dost odlišný od toho, co byste nejspíš od inkvizitora čekali. Inkvizitor je jeho práce, takže když má volno, ani nepoznáte že je jedním z nich. Vlastně je dost těžké poznat že k nim patří, i když zrovna v "práci" je. Celkově se mu daří od všeho špatného distancovat a umožňuje mu to navázat lepší vztahy s okolním světem. Veškeré chytání, zabíjení nebo testování nechává úmyslně na zkušenějších a sám se radši stahuje do pozadí, dělat něco méně drastického, klidně i vařit kafe ostatním. Zkrátka něco, co většinou ostatní dělat nechtějí. Místo oslovení lovec se k němu více hodí stopař, slouží jako uši a oči inkvizitce, takže kdykoliv se něco semele, nejspíš to bude on, kdo ostatním prozradí, že se snažíte zdrhnout a pravděpodobně vás i najde. Mezi jeho dobré "lidské" dovednosti lze zařadit zejména řízení a pilotování, které normálně nijak zvlášť nevyužije, ale když je třeba, může kohokoliv rychle přepravit do jiné země. Jako osobního pilota/řidiče ho využívá například Max, díky čemuž se Keith docela "proslavil". Na základně je poměrně váženým členem, takže by si k němu pravděpodobně nikdo nic nedovolil, ale to nic nemění na tom, že je pro ostatní docela neviditelný. Na základně je totiž více méně jen řadový člen. Poslouchá smysluplné rozkazy bez otázek, dělá úkoly, které ostatním můžou přijít jako podřadné (čištění zbraní, starání se o uvězněné nadpřirozené, apod.) a veškeré plánování jde mimo něj. I když se ho většinou účastní, maximálně jim řekne co na plánu nedává smysl, ale o vymýšlení se starají jiní. Vrátíme se ale k tomu proč to vlastně není takový inkvizitor, jak o nich bývá vyprávěno. Keith je totiž velice klidný za každé situace a častokrát se potýká s lidmi, které to přivádí k šílenství. Jiné to zase uklidňuje, nejspíš záleží na povaze dotyčného. Dát se s ním do řeči není nic těžkého, je přátelský (i když ohledně přátel je hodně vybíravý a náročný) a milý ať už jste kdokoliv. Víc myslí na druhé než na sebe, je obětavý, skromný a loajální.

Minulost
Keithova minulost před tím než se dostal k inkvizitorům je poměrně obyčejná a pro některé nudná. Narodil se do bohatší rodiny a i když si mohl kupovat cokoliv chtěl, nikdy vlastně peníze rodičů nepoužil. Teprve když se začal zajímat o letectví poprosil rodiče o "investici", kterou jim poté docela rychle splatil. Při výcviku získal callsign "Casper", který mu samozřejmě vybrali ostatní piloti a pod kterým ho zná i spousta inkvizitorů. Jejich vysvětlení této přezdívky znělo asi takhle: "Vždycky se někde z ničeho nic objevil a všechny nás vyděsil.". Něco pravdy na tom asi bylo. Aniž by se snažil, častokrát se prostě nepozorovaně dostal k jeho kolegům a ty z toho pak nemohli spát, to už byl ale jiný příběh. Ještě když byl ve výcviku a bylo mu asi 17, všiml si ho sám dr. Max Gordon. Zakladatel inkvizice. Keith nejdřív neměl téměř žádný zájem o to stát se inkvizitorem, ani netušil o co jde a s kým mluví. Dlouhou dobu nabídce vzdoroval, i když Max o něj jevil velký zájem. Až ve svých 20 se nakonec rozhodl, že si inkvizici vyzkouší. V boji se naučil jen základy, zbytek jeho výcviku byl zaměřen hlavně na průzkum a stopování. To byl nejspíš taky problém, protože když přišlo na zkoušku, nebyl na tom zrovna nejlíp. Sice našel nadpřirozeného v rekordním čase, ale dostat ho na základnu byla výzva. Keith není povahově rváč nebo násilník, zkrátka dostal přes hubu, než se mu povedlo nadpřirozeného, konkrétně liškodlaka, dovést na základnu. Když se mu podařilo dovléct to stvoření před ostatní, myslel že má to nejtěžší za sebou, ale nebylo tomu tak. Zabít mu dělalo asi největší problém, ale nakonec to udělal. Bylo to poprvé co někoho zabil a nenesl to nijak dobře. Možná proto se potom už zabít neodvážil a radši stopoval.

Vzhled
Měří 178cm a váží 68kg. Má světle hnědé vlasy a modré oči.

Proměna
Keithovo druhé já je dost neobvyklé. Mění se totiž v Harpyji, jednoho z největších dravců a věřte nebo ne, je vysoký něco málo pod metr a jeho rozpětí křídel má téměř dva metry. Možná vám nemusí přijít jako nebezpečné zvíře, ale jeho drápy dokáží napáchat pořádné zlo a jestli si myslíte, že se skryjete mezi stromy, musím vás zklamat. Harpyje vynikají svou schopností manévrovat mezi stromy i v rychlosti 90km/h, takže nemáte šanci. Narozdíl od normálních harpyjí, on je světlejší barvy. To je asi jediné co ho odlišuje. https://i.pinimg.com/originals/a4/a1/bd/a4a1bddd82036151d6c3298d5ec7dd50.jpg

FC
Froy Gutierrez

Majetek
Má malý dřevěný domeček v Minew, do kterého se nedávno přestěhoval. Jinak nic zvláštního nevlastní. Jeho šatník se více méně skládá převážně z kožených bund, takže na něm vlastně nic jiného neuvidíte.

0