David Crow
David Crow

Povaha
Vždycky byl hodně společenský, dříve i charismatický, ale o tuto schopnost přišel, kvůli dlouhém pobytu v psychiatrické léčebně. V současné době je otravný cvok, kterému se radši vyhnete. Nedalo by se říct, že by byl nebezpečný pro okolí, ani není nějak zvláště agresivní, ale zkrátka mluví zvláštně a pro normální lidi nenormálně. Moc rád taky flirtuje s ženami, i když naposledy měl něco s ženou opět během pobytu v psychiatrické léčebně. Není nějak zvláště inteligentní, jak je někdy u médií zvykem, je spíše průměrně, možná mírně podprůměrně inteligentní, tak nějak kolem 80 IQ. Neví o své schopnosti, netuší, že to jsou duchové, co občas vidí. Celý život mu říkají, že to není skutečné a má schizofrenii, proč by tomu neměl věřit.

Minulost
Narodil se v Kanadě, někde na východu. Žil s rodiči ve vesnici s pár stovkami obyvatel. Jeho rodiče by se nedali popsat jako zlí lidé...byli spíše naprostí nevěřící na jakékoliv nadpřirozeno. David nebyl nikdy normální dítě, díval se na místa, kde nikdo nestál. Jako by tam někdo byl. Když začal mluvit, mluvil s lidmi, kteří tam nebyli. Viděl věci, které tam nebyli. Když mluvil s nějakými známými, kteří nebyli lidé, ale jeho rodiče to samozřejmě netušili, držel se dál a odmítal s nimi mluvit. Ve škole měl jednu kamarádku, se kterou měl takový typický dětský vztah v asi tak sedmi letech. Jednou, ale zemřela. V autonehodě. Ale upnula se na svého kamaráda. Rodiče mu o smrti kamarádky radši neříkali, protože se báli jeho reakce. Ale on se překvapivě nikdy neptal, kde je. Naopak se ptal, jestli by s ní mohl trávit více času a podobně. To je očividně vyděsilo, tohle u takhle starého dítěte nebylo normální. Poslali ho na vyšetření a diagnostikovali mu schizofrenii. Byl tedy v psychiatrické léčebně i spolu s malou holčičkou, která ale nestárla, tím si potvrdil, že je opravdu blázen. V jeho 26 letech ho pustili a hned si nechal vytetovat datum vypuštění. Bydlel spolu s rodiči, ale ti ho po pár letech vykopli z domu a odstěhoval se ke svému velmi kontroverznímu, ale zároveň oblíbenému strýci do San Hillesh. Stále se svou kamarádkou, kterou ale slyší pouze plakat a ignoruje ji, protože nechce zase být v psychiatrické léčebně.

Vzhled
Měří 185 centimetrů, váží 80 kilogramů. Nosí vždy, co je po ruce. Má tetování na pravé ruce s datumem propuštění z psychiatrické léčebny

FC
David Tennant

Majetek
Byt spolu se strýcem, jinak nic moc.

Dodatek
Nikdy se nesetkal s nadpřirozenem. Jméno: Esme Smith Věk: 7 fyzicky jako duch, jinak je stará jako David. Rasa: Duch Povaha: jako člověk byla veselá, ale teď je pořád smutná a brečí, hlavně kvůli ignoranci kamaráda. Často je taky zmatená a neví co se děje. Minulost: Narodila se v Kanadě ve stejném místě jako Dave. Měla normální šťastné dětství, kamarádila se s ním. Dokud nezemřela. Na začátku netušila, že je mrtvá, pořád byla s Davidem. Ale později to zjistila. Potom jen putovala spolu s ním v životě.

0