<span class='d-cross'>Lilith Van Tarhner</span>
Lilith Van Tarhner

Povaha
Lilith by se mohla spíše přirovnat k vraždícímu stroji. Zabije kohokoliv bez zaváhání a její svědomí je čisté. Dělá dobrou věc, tím si je jistá. Své pravé emoce, jež má zahrabané hluboko v sobě, nedává navenek znát. O sobě vůbec nemluví. Není v jejím životě nikdo, komu by důvěřovala natolik, aby se mu otevřela - nepočítá-li lovce, se kterými byla v častém kontaktu. Preferuje svou chladnou stránku. Pravdou je, že toho všeobecně moc nenamluví, ale jen proto, že nač se bude s někým vykecávat, když jej přišla zavraždit.

Minulost
Jde o indickou dívku narozenou dvěma lovcům na základně v San Hillesh. Jelikož jde o lovce, tak se stalo, že její matka skončila zavražděná nadpřirozenými, když měla rok a otec nedlouho po ní zemřel na jedné průzkumné akci. Zprvu se přemýšlelo, co s takovou malou holkou budou dělat, ale nakonec se ji ujal.. téměř cizí muž - u lovců jeden z výše postavených - který z ní chtěl vycvičit co nejlepší dívku, na kterou sám může být pyšný. Začal tak už od útlého věku, kdy se vesměs teprve naučila chodit. Nechtěl na nic čekat a s gymnastikou se má začínat co nejdříve. Zprvu to celé bylo dost ubíjející a chtěl, aby šla přes své hranice, ale nakonec si na to zvykla. Za celý svůj život neviděla sluneční paprsek, úplněk, ani nic podobného. Neříká, že by něco takového ráda neviděla, ale dokáže žít i bez toho. Brzy do výcviku zařadil i zbraně na blízku i dálku a spousta testů, aby její prach bolesti byl jinde. V tomhle všem vyrůstala, ale nikdy si nestěžovala. Stačilo ji málo k tomu, aby byla spokojená. Byla dost šikovná, učila se rychle, takže její “otec“ nelitoval času a energie, který do ní vložil.
Jakmile dovršila sedmnácti let, byla připravená stát se inkvizitorem. To byl první moment, kdy spatřila světlo světa. Musela se aklimatizovat a najít vhodnou nadpřirozenou osobu, kterou by mohla zabít. Moc dobře byla informována, jací nadpřirození dokážou být a co provedli její rodině. Proto neměla žádné projevy emocí, když přede všema dotáhla nadpřirozeného a s úšklebkem jej zabila. Nelituje toho a dělá svou práci s velkou radostí. Naplňuje ji.

Vzhled
Lili je poměrně vysoká snědá dívka, ale ne tolik, aby se mohla považovat za obra. Měří okolo 170 centimetrů s hubenou, avšak silnou postavou s 60ti kilogramy. Věnuje se nadále gymnastice, takže má i celkem pružné a ohebné tělo. Na svém těle má několik jizev z minulosti, které si způsobila sama během tréninku. Nestydí se za ně. Bere je jako důkaz toho, že dnes je o dost lepší.
Odstín jejích očí je poněkud.. odlišná od normálu. Černý okraj ohraničujíc velikost jejího oka, uvnitř něj je modrá lehce splynutá s fialovou. Jde moc dobře vidět, které barvy tam jsou a jí samotné se to líbí. Vybočovala tak. Maluje si černé linky, aby ji oči lépe vynikly. Má nosánek tak akorát a malinko plnější rty. Barvu vlasů má černou s délkou do půli zad. Co se týče jejího hrudníku, nemá skoro žádná ňadra, ale na to si nestěžuje, neboť sex a podobné věci jsou to poslední, co jí zajímá.

Proměna
Mění se v černého havrana

FC
Anya Chalotra

Majetek
Nevlastní.. vlastně vůbec nic. Žije celý život s lovci, nic krom ostrých nožů či nabitých zbraní nepotřebuje.

Dodatek

- Její "otec" Maldrick je postavení Beta
- Postavením patří do Kappy
- https://cz.pinterest.com/pin/2111131066398682/
- https://cz.pinterest.com/pin/439523244853450383/

0