Aaventi La Maledizione
Aaventi La Maledizione

Povaha
O Aaventim by člověk, co jej zná celý život, řekl, že se od svého dětství vůbec nezměnil. Pořád je to ten stejně vysmátý člověk, jakého si jej všichni mohou pamatovat, někdo komu náladu nezkazí ani hádka. Nebo aspoň tak na povrch vypadá. Jako pevná skála, se kterou nedokáží pohnout emoce. Mnozí jej díky tomu obdivují, na některé na první pohled působí až děsivě. Maličké věci mají přeci blíže k peklu, takže by se jeden měl bát. Člověk jej nezastaví od objevování nových věcí. Zastaví se pouze tehdy pokud se zraní. Což se nestává dost často, jelikož je opatrný, teda opatrný ve smyslu toho, jak všude skočí po hlavě, a pak hezky vybruslí od toho, co se mohlo stát. Ať už zběsile odběhne, či prostě jen vyskočí vstříc dalšímu nebezpečí. Aaventi je hlavně huba nevymáchaná. Nedokáže moc rozeznat autority, a tak mu někdy ujede něco, co by nemělo. Vlastně si docela dovoluje, pokud může, ale spíše to myslí ze srandy, jenže u něj sranda nemá mezí. Nebojí se říct to, co má na jazyku, i pokud jde o kamarády. Navíc je to někdo, kdo vám během pár sekund dokáže vymluvit díru do hlavy. Neví totiž, kdy má přestat i mluvit. Jeho divokost se projevuje skoro kdekoliv. Je furt nabitý energií a pozitivní. Je ten typ, který svou energii předá dál. Aaventi je nepořádný. Jeho pokoj nebude nikdy dokonale uklizený. Pořád na zemi budou kusy oblečení, klidně i na posteli talíře od jídla a na stole se nebude dát ani pracovat. Je prostě líný uklízet. On si na ten bordel zvykl docela rychle, tak proč by nemohl i někdo jiný? Někdo, kdo jej příliš nezná, ale musí s ním na pokoji trpět. Jeho schopnost udržet si kamarády je docela průměrná. Jako jeden z mála lidí umí totiž naslouchat, a pak člověku odpovědět na cokoliv se jej zeptá. Tento dar nejspíše získal po matce, a je za něj vděčný. Hlavně je to spíše ten typ, co vymýšlí s kamarády cokoliv, jen aby je zabavil. Přece jen nebudou celý den či noc sedět na zadku a čumět do těch blbých zařízení! Ovšem pokud se dostaneme k takovému tomu vnitřnímu sajrajtu, tak je nutné zmínit, že je vášnivým kuřákem. I když se toho snažil zbavit, tak se to stále vrací. Ale což, každý na nějakou svou závislost musí zemřít. Možná by se dalo k zájmům zmínit hra na housle. Nejdříve tuto činnost Aaventi nenáviděl, ale pak si na to zvykl. Má to rád a vůbec mu nevadí hrát před publikem. Spíše je to pro něj vždy zkouška jestli uspěje nebo padne.

Minulost
Aave se narodil do rodiny, jenž měla svůj osud předpovězený. Rodiče se o něj nestarali, byli snad ještě horší než rodiče succub, a tak se často toulal sám. Toulal se a hledal jídlo, kterým by mohl ukojit svůj hlad, a to už od opravdu útlého věku. Kdyby si ho nevšiml podivný muž, tak by nejspíše byl mrtvý. A ten podivný muž byl ten, díky kterému si mohl dovolit později pořádný život. Harlequin byl jeden ze šesti lidí jenž byli proti čarodějnicím, jenž okupovali poklidnou vesnici na východě Francie. Díky tomu si každý vysloužil cejch, jenž označoval jejich největší chyby v životě. Když tam poprvé Aaventi s Harlequinem přišel, reakce ostatních na něj nebyla slavná. “Kingu, je to dítě. Navíc smrtelné dítě…” Jediná žena ve skupině se ozvala. “Jo, navíc my jsme příšerní rodiče.” Další dávali námitky. Trvalo dlouho, než se dohodli pro bralo Aaventiho a i jeho sestry, že k nim budou chodit a kontrolovat je. Aaventi se na každou jejich návštěvu těšil více a více. Byl učen k tomu aby nenáviděl čarodějnice stejně jako další ze skupiny, leč on před nimi své schopnosti tajil, brali jej za pouhého člověka. Jenže bez jejich přítomnosti se stále toulal, hledal cokoliv na prozkoumání. Otravoval tím však rodiče. Jeho toulky jej ale potrestali, když se jeho nevlastní otec naštval a proměnil jej. Bylo to o úplňku. Netušil, co udělal, ale díky tomu získal ošklivé jizvy na svých zádech. V jeho dvanácti letech přišla první proměna. Neovládl se a zabil svou sestru. Nepamatoval si to ovšem. Jen díky svým adoptivním rodičům se konečně mohl dostat z domova, utéct. Díky ostatním se stal také nepřítelem čarodějnic a dostal při jednom z útoků vlastní cejch. Konečně byl plnohodnotným členem. Přesto takto pro něj nemohl dál jít svět. Ovšem nikdy neměl vysoké cíle a tak skončil jen s výučným listem. Poté ovšem potkal dva unikátní muže. Leopolda a Savyela. Rychle přilnul k nim do party. Díky tomu se vlastně konečně donutil odejít z rodné Francie dál..
**

Vzhled
Aaventi je nejmenší z trojice kamarádů. Často si z něj lidé utahují, že je díky tomu roztomilý. Má o pět centimetrů méně než Savyel (168 cm tudíž má). Ale narozdíl od Savyela má nasvalenou postavu - podobně jako Leopold. Delší hnědé vlasy, několik jizev táhnoucích se po jeho těle. Nejdivnější je ovšem cejch jenž má nad svým kotníkem. Ten se totiž podobá koze. Další zajímavostí je že má heterochromii. Jedno oko má hnědé a druhé modré. Další zajímavostí je že má heterochromii. Jedno oko má hnědé a druhé modré.

Proměna
Aave má také proměnu téměř dokonalou. Až na pár nedokonalostí v podobě moc kostrbatých nohou je to cca 120 centimetrů vysoký vlk hnědé barvy.

FC
Francisco Lachowski

Majetek
Nastěhoval se do města nedávno z jeho rodné Francie. Má byteček někde v San Hilesh. Dále má kupu knih, oblečení a auto.

Magie
Beast mode
Aaventi má vskutku zajímavou schopnost. Dokáže si totiž zvednout jakoukoliv vlastnost. Vydrží to zhruba pět minut, a poté, co tuto schopnost využije, jej příšerně bolí tělo a je unavený tak moc, že může i upadnout do bezvědomí.

0