Leopold Michael Garmadon
Leopold Michael Garmadon

Povaha
Leo je na první pohled tintítko, které by nic nezvládlo, jenže se nikdo nesmí nechat zmást na první pohled. Jeho odvaha by se dala krájet nožem a nikdy by se jeden nedostal na úplný konec. Už jen kvůli tomu co musel prostpět pro svou rodinu a jak se musel vypořádávat se vším co pro něj život připravil. Leo nikdy nebyl úplně dokonalým příkladem dokonalého milence, jelikož si musel už jednou vybrat mezi milencem a rodinou, vybral si raději rodinu, jelikož by netušil jak moc by byl týraný kdyby si vybral jinak. Leo by se za své přátele postavil a bil by se do posledního dechu. Hlavně co se týče jeho rodiny je extrémně obranářský. Nenávidí pokud musí sledovat jak někdo ubližuje někomu jinému než je on sám. Díky tomu se vždy dokáže probojovat dopředu plný kuráže a vyblokovat nejhlavnější rány, které by mohl schytat. Jinak je to milý a usměvavý chlapec jenž se snaží vtipkovat a vyniknout ve společnosti, aby nedopadl jako jeho otec. Sic jej hodně ovlivňuje jeho původ. Nikdy neměl bezstarostný život, protože i přes jeho úsměv neuměl skutečně říct co chce. Ale i přes časté fyzické i psychické násilí se nechtěl nechat zlomit od rodiny. Pořád dokázal uvolnit svou mysl a vypustit všechny chmury jen aby byl usměvavý a to umí pořád. Leopold je ovšem po tolika letech sarkastický a občas se až moc nestará o pocity ostatních. Někdy zraní a někdy je až moc starostlivý. Neuvědomuje si jak tuhle vlastnost krotit a občas se bojí že prostě jeho nervy rupnou a on někomu omylem ublíží.. Jeho oblíbenou činností je koukání na hvězdy a obdivování jejich krásy. Naučil se je milovat už v dětství jen co mu jeho matka ukazovala jejich krásu. Dokonce i jako každý z Garmadonů se naučil mnohým zručnostem, některé nenávidí a některé miluje.

Minulost
Leo se narodil do rodu, který si pořád i v tomto roce hraje na důležité. Proto jeho dětství nebylo vůbec pohádkové. Musel se učit sám doma předměty několikanásobně těžší než v běžné škole a dokonce po něm i rodina považovala dokonalou fyzickou aktivitu. Nutili jej brát to kým je jako důležitý fakt a proto jej ihned proměnili co mohli, když zjistili že není vlkodlakem. Leopold je od té chvíle začínal nenávidět a utíkával se schovávat ke své matce která mu vždy byla oporou. Díky jeho schopnosti však mohl nachvilku vždy zmizet od rodiny a tak potkal Savyela. Jejich románek však dlouho nevydržel. Leopolda surově zbili za jeho orientaci a proto radši nahrál na Savyela rozchod, aby jeho podivná rodina neublížila i jemu. Leo ovšem byl po incidentu kdy mu Savyel prostě neodepisoval konečně uchopit svůj život do vlastních rukou a vydal se za ním z rodné Francie bydlet. A tady prozatím příběh končí..

Vzhled
Leopold je zhruba sto devadesát šest centimetrů vysoký mladý muž jenž má zdravou váhu k jeho neobvyklé výšce. Dokonce se dá říct, že díky častému tréningu má i vyrýsované svaly hlavně v oblasti břicha. Jeho vlasy mají blond až platinovou barvu a dokonale ladí k jeho světlě modrým očím, které zdědil po otcovo straně rodiny. Obličej má ostré rysy. Pár jizev se na něm však také najde. Nejčastěji chodí zahalen do kabátů, triček s dlouhým rukávem a světle modrých džín.

Proměna
Leopold je cca skoro stejně vysoký i ve své vlčí podobě. Jeho světle hnědý kožich má na sobě tmavě hnědé znaky a občas jsou vidět i jizvy.

Majetek
Leopold si ihned zakoupil byt v blízkosti Savyela a dokonce si sebou vzal i hodně věcí z domova a to i své luxusní auto. Mimo jiné nosí přívěšek který mu výměnou za sílu a regeneraci umožňuje přeměnu kdykoli chce.

Magie
Leopold má podobnou schopnost jako je v Harry Potterovi. Leopold si tedy může svůj vzhled proměnit jakkoliv chce. Může si dokonce i kompletně změnit pohlaví, ovšem tato přeměna vydrží jen pár hodin(maximálně 3) a neskutečně jej to vyčerpává. Navíc se mu při přeměně nezmění tvar očí a jejich barva.

0