Jack Goldberg
Jack Goldberg

Povaha
Nechápe moc chování ostatních bytostí, pár liškodlaků sice zná, ale nevěří jim a v lásce je teda nemá. Dříve byl jen uzavřený do sebe, ale to už přešlo v něco víc. Je sociopat jednoduše. Tedy aspoň si to myslí, protože od přeměny toho už moc necítil. Ztratil totiž kvůli přeměně všechno. Nedělá mu problém zabít kohokoliv pro přežití. S noži je to docela jednoduché. Ne, že by hned byl rád, že je liškodlak a určitě si to nevybral, ale přijal to a je za to rád.

Minulost
Narodil se do průměrné rodiny lidí. Nebo-li nebyla ani chudá ani bohatá. Jeho rodiče postrádali mateřský pud, vychovávali ho především pro chlubení ostatním a pro "sluhu zadarmo". Proto mu také dávali slušné oblečení - nebyli by tolik populární a byli by bráni jako odpad společnosti. Vypadal na pohled, prostě jako normální dítě. Dokonce ho ani nebili, kvůli potencionálním jizvám. I tak to, ale zdaleka nebylo dokonalé dětství. Místo fyzického násilí bylo totiž psychické a vědomí, že ho rodiče nikdy nebudou milovat ho ničilo. Byl kvůli tomu hodně uzavřený a neuměl se moc bavit s lidmi a spíše mlčel. Ve 14 přišel dříve domů. Tiše otevřel dveře, jak ho vždy učili, ale uslyšel rozhovor rodičů s nějakými lidmi. Po nějaké době poslouchání se dozvěděl, že rodiče ho chtějí prodat upírům za obrovské peníze. Hned potom utekl z domu, byl tak rozrušený, že se dozvěděl o jeho nové schopnosti, levitování, když utíkal, tak byl totiž metr nad zemí, takže spíše létal a jen utíkal po světě. Mnoho rodin totiž tohohle chudáčka nechali u sebe doma aspoň na pár dní. Vyhnali ho, ale vždy, když se dozvěděli o jeho schopnosti. Když mu bylo 18 našel si přízněnou duši. Věděla o jeho schopnosti a myslela si, že je to "cool" a že je jen speciální člověk, ne monstrum. Když spolu byli rok, čekala už dítě a byli zasnoubení. Na oslavení jeli kempovat do blízkého lesa. Tam se stala příšerná nehoda. Pokousal ho liškodlak a nejhorší moment jeho života začal. Proměna byla tak bolestivá, že nedokázal ovládat svou schopnost a jen poletoval po okolí sem a tam. Po proměně ho našla snoubenka, řekl jí, co se stalo. Ona se s tím nedokázala smířit a opustila ho i s jeho dítětem, které už nikdy neuvidí. Ztratil kvůli tomu veškerou naději v dobrý život. Jen cestoval po světě opět, ale tentokrát mnohem nebezpečnější. Nedávno, kvůli únavě se přestěhoval do města San Hillesh, kvůli dobrým místům na lovení. Nějakou dobu zde asi zůstane.

Vzhled
Měří 1,75 metru, 71 kilogramů, má pár jizev, kvůli nehodám při lovu. https://akns-images.eonline.com/eol_images/Entire_Site/2019010/rs_600x600-190110084244-600-penn-badgley-you-ch-011019.jpg?fit=around|1200:1200&output-quality=90&crop=1200:1200;center,top

Proměna
Mění se v lišku šedohnědou.

FC
Penn Badgley

Majetek
Nic moc, jen cestuje po světě, peníze nějaké má, ale nemá stabilní obydlí, spí totiž v liščí podobě.

Magie
Manipulace s gravitací. Ne, neumí udělat, aby najednou Země neobíhala kolem Slunce. Dokáže toho v závislosti na velikosti toho, co udělá. Například dokáže kdykoliv levitovat 2 metry nad zemí, jak v liščí podobě, tak lidské. To je hranice, kterou může dělat kdykoliv se mu zachce. Když má opravdu energii, tak dokáže jednou za nějaký čas(týden například), levitovat i 20 metrů, ale to dokáže, jen při "abstinenci" levitace a při opravdovém soustředění. Mimo sebe dokáže nechat levitovat i předměty(ty opravdu jen tak z nudy), do pár kilogramů. A opět při velkém soustředění a abstinenci i maximálně 20 kg předměty. Ostatní bytosti dokáže taky nechat levitovat, ale opravdu těžce a na malou dobu a malou výšku.

0