Shi
Shi

Povaha
Shi je na první pohled jako popel na vlně. Její křehkost z ní křičí, jako malé srnče. Pro všechny působí tak křehce, jako kdyby byla skutečně jen přízrakem ze starých příběhů. Její hlas zní jako tisíce zvonečků a celkově působí jako by snad ani nechodila a jen se vznášela. Ovšem tato iluze je brzy smetena, i když je Shi z dvojice tím smilováním, které vám dopřeje rychlý konec je to chytrý lovec jako ostatní po kterých má přezdívku vlka. Útočí ovšem jen když je sama zahnána do kouta, jinak se vyhýbá dalším živým bytostem. Nebo pokud potřebuje ukojit svůj hlad, přeci jen upíří stránka nikdy nezmizela. Shi je povahově skutečně smilováním, nikdy neublíží pokud nemusí dokonce se snaží i o další starat. Nemá dokonce problém přijmout kohokoliv kdo potřebuje pomoc, dokud se neproviní je jejich přítelem. Tuto stránku Shi má každý potřebu ochraňovat či zneužívat. Působí skutečně jako dítě co teprve poznává svět. Shi je neskutečně tichá, dokonce ani příjmení nemá, jelikož se nikdy nezapojila do světa lidí natolik aby jej potřebovala. Mluví jen pokud shledá potřebu. Jinak mlčí a sleduje vaše kroky. Její povaha je plachá a zároveň divoká, je jako nezkrotné zvíře co má vše co potřebuje v přírodě kde se cítí nejlépe. Opakem je však liška, jenž je nedílnou součástí této dvojice. Pokud se Shi uvíte lišku máte se na co těšit. Její povaha je opakem té vlkovi. Lišák rád hryže poznámkami a nemá problém vám jakkoliv ublížit jen aby uchránil svou paní. Vychytralost tohoto tvora se nedá ani srovnávat s někým. Dělá přesně to co by kdokoliv od lišky čekal. Vyčkává na to, až bude mít převahu. Celkově tato dvojice působí až neklidně melancholicky, působí tak hlavně díky jejich rozhovorům. Hlavně díky jejich osamělosti, která až bije do očí, protože mají jen sebe. A tak to nejspíš zůstane, protože Shi nepoznala lásku, nepoznala jaké je to mít ke komukoliv city krom její lišky...

Minulost
“Jak dlouho už jsme pospolu, vlku?” “Tak dlouho, že na nás samotná smrt zapomněla, liško” Příběh který vznikl jako legenda již před mnoha lety. Příběh o lovci a jeho věčném příteli. Dvojici kterou provázeli legendy. Pokud se s nimi setkáte je vaše smrt jasná. Aspoň takové o jejich dlouhém životě kolují zvěsti. Shi se totiž narodila ještě za doby, kterou si málokdo pamatuje. Narodila se se schopností mít u sebe svého partnera, kitsune, která měla vlastní vědomí, ovšem pouze Shi nad ní měla kontrolu. Nebyl to špatný život, na to že byli ve středověku si pomáhali skoro se vším, Shi navíc měla ráda svůj smrtelný život, ale magie kterou ovládala provokovala všechny. protože i přes to že lišku schovávala se s ní často ráda bavila. Byla často osamělou a nikdo si jí vzít nechtěl, kvůli tomu, že jí považovali za spojenou se satanem. To se jí stalo osudným, když jí ve věku dvaceti let našel Vampír. Proměnil jí na jednoho z prvních upírů vůbec. Dalších pět let pak byla nucena Shi sloužit jeho vůli, plánoval jí mít jako jednu ze svých konkubín. Jenže ona věděla že to rozhodně nechce. Tenhle osud by si nikdo nepřál. Proto utekla, do lesů kde by jí nikdo objevit nemohl, sloužila svému pánovi dost na to, aby si zasloužila svobodu. Pak začala velice temná doba. Doba kdy se z obou stali konečně lovci o niž se pěli balady. Vlk a liška, nerozlučná dvojka která bere životy těm jenž se proviní. Vlkovi šípy pozná každý kdo se podvolí tomu, že jejich osud se blíží ke konci. Liška zas ochutná krev těch kteří před osudem utíkají. Bylo jí jedno koho loví. Člověk, upír, či dokonce i démon, všichni zaslouží stejný osud pokud se proviní. Ovšem od její proměny se stranila všem krom své magie, proto je její existence opletená bájemi. Vždy byla tou kterou nikdo neviděl klidně i celá staletí. Toulala se vždy mimo civilizaci a naučila se žít z toho co jí příroda dala. Často nacházela rozpadlé ruiny zasvěcené často její maličkosti, protože v průběhu staletí lidé zapomínali. Zapomínali na přízrak vlka a lišky. Shi se v dnešní době pohybuje pouze po lesích a na místě kde má svůj nejzachovalejší oltář. Jako legenda jenž vyhasla.

Vzhled
Shi je osoba středního vzrůstu, zhruba takových 168 centimetrů. Váhově se drží na zdravé váze pro svou výšku, nestrádá či nijak výrazně nepřibírá. Její dlouhé bělostné vlasy mají v sobě modrý cop jenž má Shi od přírody. Nejspíše kvůli magii. Její oči mají světle modrou barvu a pokud má na svém špičatém obličeji masku tak svítí fialovomodrým plamenem. Její jemné rysy halí do bílých či tmavých látek, nechodí moc oblečená, jelikož se naučila ignorovat za ta léta vlivy počasí. Liška je skutečně liška, buď zaujímá pobodu oranžového dýmu ve tvaru lišky s maskou vlka či se promění na skutečnou o hodně vyšší lišku s maskou vlka na "obličeji" a několika(devíti) ocasy. Kontrastuje spolu s neobyčejně vybledlou Shi a dodává jim skutečně až nadpřirozené zjevení.

Majetek
Shi vlastní speciální luk který má u sebe vždy, dále masky a oblečení. Žije v lese na místě kde by jí snad nikdo nehledal, tam má svou chatku, schovanou.

Dodatek
Luk co vlastní dostala jako dárek od jiného magiana který s ní jeden čas byl také lovcem. K luku nepotřebuje žádné šípy. Pokud natáhne tětivu objeví se tam šíp z neznámé látky. Tento luk dokáže používat jen ona. Jméno lišáka je Kurama

Magie
Věční lovci Shi si nemohla do svého života přát lepší schopnost. Již od narození se okolo ní vznášel dým, který mohl vidět každý. Duše Kitsune, která má své vlastní vědomí a podobu. Je jen na Kitsune jakou podobu si vybere. Buď se vám zjeví pouze jako dým s podobou lišky či samotná velká liška doprovázející svou spřízněnou duši. Ovšem pouze Shi může ovlivnit kdo Kitsune uvidí, schovává jí jen pro sebe pokud se pohybuje někde, kde by pro oba bylo nebezpečno. Jejich ikonické duo je vyznačeno symbolem masek vlka a lišky, dvou aspektů osudem spojených k sobě. Pokud má vlk masku lišky na svém obličeji jeho oči svítí fialovomodrým plamenem lehce viditelným ve tmě. Pokud mají masky oběma svítí oči oným plamenem.

1