Natalya Franco
Natalya Franco

Povaha
Je velmi pragmatická a klidná. Dává přednost rozumu před pocity. Je hodně extrovertní, ale soukromí si nechává pro sebe. Právo je pro ni důležité, ale je si vědoma zadních vrátek a děr a ráda je využívá. Co se týče lovu, bývala nekompromisní, zabíjela všechny nadpřirozené bez vyjímek. Pohled na svět ji změnilo setkání s ifrití rodinou, která ji otevřela oči, že svět není tak černobílý, jak si myslela.

Minulost
Natalya je Newyorské dítě. Vyrůstala v jednom z bytů v Brooklynu. Matka pracovala jako právnička. A od Natalyného útlého věku doufala, že bude v jejich šlépějích pokračovat. Což se i stalo. Práce úředníka ji nevyhovovala, a tak se dala zapsala na policejní výcvik. A to až daleko v Kanadě. Po pár měsících dostala odznak a šla do akce. Ze začátku to byla tedy jen jednoduchá práce, inventura, vyhlížení opilých řidičů a špatně zaparkovaných aut. Jednou ji poslali s parťákem prověřit volání ohledně křiku ze zahrady. Přijeli na místo a našli vlka hrabajícího se v něčích vnitřnostech. Policisté vytáhli své zbraně ale žádné množství oceli by vlkodlaka nezastavilo. První byl napaden partner, zatímco se Natalya pokusila odstřelit vlkovu hlavu. Nemělo to žádnou cenu. Pak se ale z lesa vynořil pár lidí a dvě kulky poslaly zvíře na onen svět. Třetí byla přidělena policistovi. Čtvrtá měla zabít Natalyu, ale jedna z osob se za ni přimluvila. Že by se prý mohla hodit v řadách inkvizice. Lovci uklidili mrtvé a vzali ji za svým velitelem, jenž ji osvítil jak se věci ve městě mají. Natalyi se však nelíbila představa nestátní vojenské organizace. Poděkovala za záchranu a odešla, navzdory nelibosti inkvizice. Přišla na velitelství, kde byli překvapení že žije. Velitelství vědělo co se děje a čekali že nepřežije. Místo zprávy jim podala výpověď a začala se pídit po nadpřirozené aktivitě v Kanadě. Její pozornost si získalo San Hillesh. Vzala si své věci a odstěhovala se do tohoto nevšedního města. Jako první šla na policejní stanici získat bližší informace. Důstojníci samozřejmě chtěli vědět proč ji to zajímá a tak jim podala krátkou verzi svého životního příběhu. Nechali si na ni kontakt a pár půjčili ji pár dokumentů na prostudování. Když je byla vrátit, dostala papír s nabídkou práce u San Hilleshské policie. Podepsala ji.

Vzhled
Natalya je drobná žena, 158 cm vysoká, váží 78 kilo, většinou jsou to svaly. Vlasy mívá ráda rozpuštěné.

FC
Sri Divya

Majetek
Domek v San Hillesh, který sdílí s několika lidmi.

Dodatek
Pokud by se ji někdo pečlivěji podíval do papírů, tak by zjistil, že si na ráz všechny před pár lety všechny obměňovala.

0