Stanley Lyonse
Stanley Lyonse

Povaha
Stanley je velmi samostatný tvor. Když už se musí kamarádit, je to jen se dlouhověkými jako je on. K ostatním bytostem má malé sympatie. Je jedno jestli se jedná o lidi, nadpřirozené či zvířata. Ničí utrpení s ním nehne. Tedy krom jednoho druhu, má velmi v oblibě hady. Od nejmenších ,žížalek’ po nejdelší anakondy. Emoce mívá pod kontrolou, ale většinou se rozhodne je ukazovat a to i více než je doopravdy cítí, rád si udržuje image hrubiána. Tedy upraveného hrubiána. Preferuje žít v pohodlí a čistotě. Nikdy neodmítne skleničku vína či brandy za poslechu dobré gramofonové desky. Nebojí se však si ušpinit si ruce když na to přijde čas. Utrhnout někomu hlavu? Aspoň bude svačinka. Vykopat hrob? A lopatu máte?

Minulost
Narodil na přelomu minulého století v Quebecu, v Kanadě. Otec, rybář, nevydělával mnoho peněz a matka v továrně též nevydělala mnoho. Dá se říct, že se vychovával sám, rodiče byli celý den a víkend v práci a vydělávali tak tak aby nakrmili sebe. Od svých brzkých let si musel jídlo obstarávat sám. Vydělával si všelijak, krádežemi, v továrně, zpíváním. Roku 1917 narukoval do armády a byl vyslán bojovat do Evropy. Uběhl rok, dva, a krom menších zranění se mu dařilo vyváznout bez újmy. Jednoho zimního rána, kdy noci zabíjely a jídla nebyl dostatek byl se svým oddílem vyslán do nedalekého města pro přeživší a zásoby. Ve městě našli jen smrt. Ulice byly pokryté kusy masa a kostí. Někteří členové čety se pokusili utéct. Jejich řev se nesl přes hory a údolí na kilometry daleko. Přeživší vojáci se semkli a skryli ve sklepě jednoho z domů. Západka na dveřích nebyla pro upíra žádnou překážkou. Zbraně nebyly mužům nijak platné. K ránu nebylo ve městě živé duše. K večeru tam byl jeden nemrtvý voják pohřbený pod pozůstatky jeho přátel. Zbaven smyslů hledal svého stvořitele, zanechávajíc za sebou smrt a zkázu. Nepřátelé, spolubojovníci, viní i neviní padli jeho rukou. Všudypřítomný pach krve však veškeré stopy zakryl a už jej nikdy nenašel. Trvalo pár let než vystřízlivěl a došlo mu že válka skončila a vraždění nemůže pokračovat, alespoň v takové míře. Čas se pokoušel žít v lese ale nelíbila se mu představa žít jako zvíře v lese. Když se mu nelíbil ani život v evropských městech, tak se vetřel na loď do Severní Ameriky. Zjistil že mu vyhovuje život s rukama od krve. Dělal různorodé prácičky a pro toho, kdo zaplatil nejvíc. Nebyl nijak tichý nájemný vrah ale měl sto procentní úspěšnost. Dealeři, celebrity politici u něj vyhledávali jeho služby. Tak jej našla rodina Grayů. Stanley nebyl vznešený ani vychovaný, ale byl spolehlivý a poslušný upír a byl ochotný dělat špinavou práci, to jim stačilo. Prošel zkouškou a přijali ho do rodiny. Od té doby se stará o svou nově nalezenou rodinu a plní co jim na očích uvidí.

Vzhled
Upravený vzhled, někdy se může zdát trochu zvláštním. Delší tmavé vlasy mívá upravené nebo stažené do culíku. Od dětství má jizvu na čele. Ruce má potetované. Vysoký je 197 cm.

FC
Jun Vahe Simon Khanbekian

Majetek
Minimalistický, pohodlný dům v Minew a stříbrný Cadillac.

0